|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:38 am
Mroczny Tato Lethiel tego bys chcial maly zberezny masochisto co ? przyznaj sie xD redface redface redface hej lava hentai szalom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:38 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Red Hot Chili Peppers- Dani California- swietny kawałek- ssanie czas zaczac ;] tak se wrócilem ;p Red hot chilli pepers-other side wink Witaj 3nodding uwielbiam pana krzywego zęba- powaznie rozwazam chodzenie w spodenkach 3/4 i koszuli z krawatem ;D o tak! on jest swietny whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:39 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Red Hot Chili Peppers- Dani California- swietny kawałek- ssanie czas zaczac ;] tak se wrócilem ;p Red hot chilli pepers-other side wink Witaj 3nodding uwielbiam pana krzywego zęba- powaznie rozwazam chodzenie w spodenkach 3/4 i koszuli z krawatem ;D o tak! on jest swietny whee noo... gdybym był kobietą.... znaczy sie- tak fajny jest ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:40 am
Lina-san Lethiel Lina-san A ja juz skonczylam pracowac w te wakacje whee a od wrzesnia zaczynaja sie osiemnastki x3 szczesciara gonk heart
dlaczego od wrzesnia ? O.o *konfjuzed* Jakos tak sie dziwnie zlozylo ze ja i wiekszosc moich znajomych jestesmy z wrzesien-grudzien lacznie jakies 13-14 osob : D z czego najwiecej jest w listopadzie xd bleh.. jeszcze daleko do grudnia prawda ?.. nie strasz mnie xD
*poka mrocznego zboczucha parasolem* ha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0499. Coldplay - The Scientist crying
*tuli sie do nozek Leth*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Lina-san Lethiel Lina-san A ja juz skonczylam pracowac w te wakacje whee a od wrzesnia zaczynaja sie osiemnastki x3 szczesciara gonk heart
dlaczego od wrzesnia ? O.o *konfjuzed* Jakos tak sie dziwnie zlozylo ze ja i wiekszosc moich znajomych jestesmy z wrzesien-grudzien lacznie jakies 13-14 osob : D z czego najwiecej jest w listopadzie xd Mroczny jaka ty mas zpiekna twarz O_O w tym momencie ona nie jest piekna. jest conajwyzej przystojna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:41 am
Lavagetas_heqetai noo... gdybym był kobietą.... znaczy sie- tak fajny jest ;D a moze troche estrogenu? xd DROB! drob jest dobry... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Red Hot Chili Peppers- Dani California- swietny kawałek- ssanie czas zaczac ;] tak se wrócilem ;p *psitul wytul Lavusia* whee heart
# The Kooks - [Inside in Inside Out #07] She Moves in Her Own Way [2:50] ou ouu ouuuuououuu !!! x3 *tancuje*
hejka wink wiesz ten zespol ze zmieniona literą 'K' na 'C' brzmiałby bardzo ordynarnie ;D no chyba ze ktos lubi drób ;]wiem xD
Rin bo to najbardziej znana jest razz heart druga co mi sie najbardziej podoba to to whee # The Kooks - [Inside in Inside Out #09] Naive [3:26] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Lina-san Lina-san Lethiel Lina-san A ja juz skonczylam pracowac w te wakacje whee a od wrzesnia zaczynaja sie osiemnastki x3 szczesciara gonk heart
dlaczego od wrzesnia ? O.o *konfjuzed* Jakos tak sie dziwnie zlozylo ze ja i wiekszosc moich znajomych jestesmy z wrzesien-grudzien lacznie jakies 13-14 osob : D z czego najwiecej jest w listopadzie xd Mroczny jaka ty mas zpiekna twarz O_O w tym momencie ona nie jest piekna. jest conajwyzej przystojna. fioletowa mroczna i sie dymi o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:42 am
Lethiel wiem xD
Rin bo to najbardziej znana jest razz heart druga co mi sie najbardziej podoba to to whee # The Kooks - [Inside in Inside Out #09] Naive [3:26] heart Wooo! Jakie gitarowe klimaty whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:42 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai noo... gdybym był kobietą.... znaczy sie- tak fajny jest ;D a moze troche estrogenu? xd DROB! drob jest dobry... ninja dzieki- mam w kieszeni ;DD Leth- zobacz co ona napisała XDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:43 am
Ryuukei oshii 0499. Coldplay - The Scientist crying
*tuli sie do nozek Leth* *kuca i tuli mocniutko glaskajac po lepku* nio co tam bejb smile heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:43 am
Lethiel *poka mrocznego zboczucha parasolem* ha!
crying o Twist! witaj, zbanuj Leth! ona mnie wyzywa! crying sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:45 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai noo... gdybym był kobietą.... znaczy sie- tak fajny jest ;D a moze troche estrogenu? xd DROB! drob jest dobry... ninja dzieki- mam w kieszeni ;DD Leth- zobacz co ona napisała XDDDDDDDD widze i moje mysli znowu wskoczyly na zly tor rofl rofl rofl heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:45 am
Lethiel Ryuukei oshii 0499. Coldplay - The Scientist crying
*tuli sie do nozek Leth* *kuca i tuli mocniutko glaskajac po lepku* nio co tam bejb smile heart nie wiem jakso tak szary swiat sie wydaje
Mroczny jesli szukasz pocieszenia i pomocy u mnie to zle trafiles ...zreszta Leth nalezy do osb nietykalnych blaugh tak prywata panuuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|