|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:26 am
Mroczny Tato Lethiel Mroczny Tato Lethiel I was dancing when I was twelve I was dancing when I was aaah I danced myself right out the womb Is it strange to dance so soon I danced myself right out the womb ...
wheeeee ! whee
czesc stara Rin ne no no ! tylko nie stara bo parasolem po lbie oberwiesz mlodziencze ! scream xD 4laugh heart rofl Rin moze dlatego ze jestem fantastyczny? cool tego bys chcial maly zberezny masochisto co ? przyznaj sie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:29 am
Lethiel Lina-san Lethiel Lina-san Lethiel I was dancing when I was twelve I was dancing when I was aaah I danced myself right out the womb Is it strange to dance so soon I danced myself right out the womb ...
wheeeee ! whee
yay 4laugh ! Lina !!!! mrgreen *skok na nia* *przytuuuul wytuuuul* heart Co tam ^0^? nudno teskno a od jutra spowrotem do pracy xD ale ! w czwartki wyplata wiec nie bedzie zle mrgreen heart A ja juz skonczylam pracowac w te wakacje whee a od wrzesnia zaczynaja sie osiemnastki x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:30 am
Lethiel Rin_Youkai Lethiel # T.REX - [Electric Warrior] Cosmic Dancer [4:31] ;3 heart i witam razz zaraz to sobie sciagne i zobacze czego tam Leth slucha wink xd nie wiem czy sie spodoba razz bardzo delikatne i powolne, wynalazlam w irlandzkiej reklamie jakiejs wody mineralnej xD widze, ze Ciebie tak jak i mnie tez urzekla muzyka z raklamy wody mineralnej rofl Muzyczka nawet fajna wink Mroczny : moze... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:30 am
Red Hot Chili Peppers- Dani California- swietny kawałek- ssanie czas zaczac ;] tak se wrócilem ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:31 am
Lina-san A ja juz skonczylam pracowac w te wakacje whee a od wrzesnia zaczynaja sie osiemnastki x3 szczesciara gonk heart
dlaczego od wrzesnia ? O.o *konfjuzed*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:32 am
Rin_Youkai Lethiel Rin_Youkai Lethiel # T.REX - [Electric Warrior] Cosmic Dancer [4:31] ;3 heart i witam razz zaraz to sobie sciagne i zobacze czego tam Leth slucha wink xd nie wiem czy sie spodoba razz bardzo delikatne i powolne, wynalazlam w irlandzkiej reklamie jakiejs wody mineralnej xD widze, ze Ciebie tak jak i mnie tez urzekla muzyka z raklamy wody mineralnej rofl Muzyczka nawet fajna wink Mroczny : moze... mrgreen jak chcesz cos fajnego... >.> <.<.. *szeptu szeptu* The Kooks ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:33 am
Lavagetas_heqetai Red Hot Chili Peppers- Dani California- swietny kawałek- ssanie czas zaczac ;] tak se wrócilem ;p Red hot chilli pepers-other side wink Witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:34 am
Lethiel Rin_Youkai widze, ze Ciebie tak jak i mnie tez urzekla muzyka z raklamy wody mineralnej rofl Muzyczka nawet fajna wink Mroczny : moze... mrgreen jak chcesz cos fajnego... >.> <.<.. *szeptu szeptu* The Kooks ;3 okej wyprobuje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:35 am
Lavagetas_heqetai Red Hot Chili Peppers- Dani California- swietny kawałek- ssanie czas zaczac ;] tak se wrócilem ;p *psitul wytul Lavusia* whee heart
# The Kooks - [Inside in Inside Out #07] She Moves in Her Own Way [2:50] ou ouu ouuuuououuu !!! x3 *tancuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:35 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Red Hot Chili Peppers- Dani California- swietny kawałek- ssanie czas zaczac ;] tak se wrócilem ;p Red hot chilli pepers-other side wink Witaj 3nodding uwielbiam pana krzywego zęba- powaznie rozwazam chodzenie w spodenkach 3/4 i koszuli z krawatem ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:36 am
Lethiel tego bys chcial maly zberezny masochisto co ? przyznaj sie xD redface redface redface hej lava hentai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lina-san A ja juz skonczylam pracowac w te wakacje whee a od wrzesnia zaczynaja sie osiemnastki x3 szczesciara gonk heart
dlaczego od wrzesnia ? O.o *konfjuzed* Jakos tak sie dziwnie zlozylo ze ja i wiekszosc moich znajomych jestesmy z wrzesien-grudzien lacznie jakies 13-14 osob : D z czego najwiecej jest w listopadzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai Red Hot Chili Peppers- Dani California- swietny kawałek- ssanie czas zaczac ;] tak se wrócilem ;p *psitul wytul Lavusia* whee heart
# The Kooks - [Inside in Inside Out #07] She Moves in Her Own Way [2:50] ou ouu ouuuuououuu !!! x3 *tancuje*
hejka wink wiesz ten zespol ze zmieniona literą 'K' na 'C' brzmiałby bardzo ordynarnie ;D no chyba ze ktos lubi drób ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:37 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Red Hot Chili Peppers- Dani California- swietny kawałek- ssanie czas zaczac ;] tak se wrócilem ;p *psitul wytul Lavusia* whee heart
eek eek eek wlasnie przed chwila pierwsze co sciagnelam z ich piosenek to She Moves in Her Own Way eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:37 am
Lina-san Lethiel Lina-san A ja juz skonczylam pracowac w te wakacje whee a od wrzesnia zaczynaja sie osiemnastki x3 szczesciara gonk heart
dlaczego od wrzesnia ? O.o *konfjuzed* Jakos tak sie dziwnie zlozylo ze ja i wiekszosc moich znajomych jestesmy z wrzesien-grudzien lacznie jakies 13-14 osob : D z czego najwiecej jest w listopadzie xd Mroczny jaka ty mas zpiekna twarz O_O w tym momencie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|