|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 8:36 am
>buja sie na wystajacym brzuchu< O rany ale sie najadłem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 8:40 am
BeeWolf >buja sie na wystajacym brzuchu< O rany ale sie najadłem. a czym sie tak najadles :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 8:43 am
Rin_Youkai BeeWolf >buja sie na wystajacym brzuchu< O rany ale sie najadłem. a czym sie tak najadles :] >Probuje sie na nia patrzeć< >Kołysze sie na brzuszku< Zjadłem. >bek< Cała pizze, pieczywo czosnkowe całe, + wypiłem butle pepsi i sałatki skubnołem... >napomoc<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 8:45 am
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf >buja sie na wystajacym brzuchu< O rany ale sie najadłem. a czym sie tak najadles :] >Probuje sie na nia patrzeć< >Kołysze sie na brzuszku< Zjadłem. >bek< Cała pizze, pieczywo czosnkowe całe, + wypiłem butle pepsi i sałatki skubnołem... >napomoc< Pasibrzuch! xd moze bys tyraz nie umieral gdyby nie te gazowane pepsi wink * siada obok z pustym brzuchem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 8:48 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf >buja sie na wystajacym brzuchu< O rany ale sie najadłem. a czym sie tak najadles :] >Probuje sie na nia patrzeć< >Kołysze sie na brzuszku< Zjadłem. >bek< Cała pizze, pieczywo czosnkowe całe, + wypiłem butle pepsi i sałatki skubnołem... >napomoc< Pasibrzuch! xd moze bys tyraz nie umieral gdyby nie te gazowane pepsi wink * siada obok z pustym brzuchem* >Turla sie w jej strone< >Ble ble ble< psyt, możesz uchylic okno ? >Podstawia jej cos dobrego do jedzonka<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 8:49 am
kolejny dzien za mna...... ninja *pac na kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 8:53 am
BeeWolf >Turla sie w jej strone< >Ble ble ble< psyt, możesz uchylic okno ? >Podstawia jej cos dobrego do jedzonka< ymmm okno? czy cos z powietrzem nie tak... * szybko biegnie i otwiera na cala szerokosc okno* na wszelki wypadek otworze je wiecej ... orzeszki! surprised * wcina * dzieki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 8:55 am
Omega Sun kolejny dzien za mna...... ninja *pac na kanape* i jak tym razem bylo? troche lzej ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 8:55 am
Rin_Youkai BeeWolf >Turla sie w jej strone< >Ble ble ble< psyt, możesz uchylic okno ? >Podstawia jej cos dobrego do jedzonka< ymmm okno? czy cos z powietrzem nie tak... * szybko biegnie i otwiera na cala szerokosc okno* na wszelki wypadek otworze je wiecej ... orzeszki! surprised * wcina * dzieki wink >snif snif< Tak jak myslałem, czuje jedzonko... >Wstaje i zataczajac sie idzie w strone zapachu< nie! scream Koniec, siada obok niej. nie bede jadł simple plan - [still not getting any] untitled
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 8:57 am
BeeWolf >snif snif< Tak jak myslałem, czuje jedzonko... >Wstaje i zataczajac sie idzie w strone zapachu< nie! scream Koniec, siada obok niej. nie bede jadł simple plan - [still not getting any] untitled a co ty masz taki apetyt eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 9:00 am
Rin_Youkai BeeWolf >snif snif< Tak jak myslałem, czuje jedzonko... >Wstaje i zataczajac sie idzie w strone zapachu< nie! scream Koniec, siada obok niej. nie bede jadł simple plan - [still not getting any] untitled a co ty masz taki apetyt eek Tip top.. srutu tu tu... Tralalala... Nie wiem własnie, to chyba od nierobstwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 9:02 am
Rin_Youkai Omega Sun kolejny dzien za mna...... ninja *pac na kanape* i jak tym razem bylo? troche lzej ? wink przyzwyczajam sie, tylko miesnie karku mi dretwieja i przeszkadza mi to, ze jest to 8h pracy bez przerwy... Szefowa kazala zrobic 10 000 szt na poniedzialek stare Dzisiaj pracujac bez przerwy, bez obijania sie i bez oszukiwania, zrobilismy 1 000szt. wiec 10k jest nierealne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 9:04 am
BeeWolf Tip top.. srutu tu tu... Tralalala... Nie wiem własnie, to chyba od nierobstwa. yhmmmmmmmm ninja a moze orzeszka mrgreen ? ja czekam, az mama ze sklepu mi arbuza przywiezie -> to zaczyna byc nalogiem... srutu tu tu... majtki z drutu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 9:07 am
Omega Sun przyzwyczajam sie, tylko miesnie karku mi dretwieja i przeszkadza mi to, ze jest to 8h pracy bez przerwy... Szefowa kazala zrobic 10 000 szt na poniedzialek stare Dzisiaj pracujac bez przerwy, bez obijania sie i bez oszukiwania, zrobilismy 1 000szt. wiec 10k jest nierealne xp taka szefowa to jakbyscie zrobili te 10k, to by wam na pewno nastepnym razem kazala zrobic 15 xp stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 9:12 am
Rin_Youkai taka szefowa to jakbyscie zrobili te 10k, to by wam na pewno nastepnym razem kazala zrobic 15 xp stare ja sie obawiam czegos innego: ze bedziemy musieli adresowac te koperty i zaklejac (jak oni mi je kaza zaklejac poprzez lizanie to sie zadzgam nozyczkami od ciecia tasmy....), bo oni w poniedzialek maja w nich wysylac jakies listy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|