|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:02 am
renge_karen to ja bede spadac bo zamula nara pa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:03 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai a kto byl najwiekszym despotom ? wink Kreon mrgreen rofl rofl xd a kto rzadzil calym twoim domem ? no jakto kto- seniorka rodu ;D i nadal rzadzi ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:04 am
Lavagetas_heqetai no jakto kto- seniorka rodu ;D i nadal rzadzi ninja i dobrze jej to wychodzi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:05 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai no jakto kto- seniorka rodu ;D i nadal rzadzi ninja i dobrze jej to wychodzi wink no, trzyma wszystkich w garsci blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:07 am
Lavagetas_heqetai no, trzyma wszystkich w garsci blaugh śtraśne ale Ty to lubisdz jak sie Toba rzadzi blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:07 am
Lavagetas_heqetai no jakto kto- seniorka rodu ;D i nadal rzadzi ninja ja wiedzialam zawsze, ze kobiety swietnie rzadza :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:08 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai no, trzyma wszystkich w garsci blaugh śtraśne ale Ty to lubisdz jak sie Toba rzadzi blaugh wink no ba- uwielbiam to ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:09 am
pantofel (tak wiem pozaluje tego) xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:09 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai no jakto kto- seniorka rodu ;D i nadal rzadzi ninja ja wiedzialam zawsze, ze kobiety swietnie rzadza :] jak jedna rzadzi- bo jak kilka to daje znac o sobie wasza zawiść i robicie wszystko zeby zniszczyc ta drugą... spójrzmy na mrówki ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:10 am
Ryuukei oshii pantofel (tak wiem pozaluje tego) xd rofl oj straszliwie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:11 am
Lavagetas_heqetai jak jedna rzadzi- bo jak kilka to daje znac o sobie wasza zawiść i robicie wszystko zeby zniszczyc ta drugą... spójrzmy na mrówki ;D porownales wlasnie kobiety do mrowek bedac otoczony samymi kobietami slonko wink
to ja juz sie przyszykuje na kare rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:14 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai jak jedna rzadzi- bo jak kilka to daje znac o sobie wasza zawiść i robicie wszystko zeby zniszczyc ta drugą... spójrzmy na mrówki ;D porownales wlasnie kobiety do mrowek bedac otoczony samymi kobietami slonko wink
to ja juz sie przyszykuje na kare rofl dokładnie ;] szykuj sie szykuj- normalnie zbiczuje, naklapsam, zakuje i wogole PAIN ;DDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:15 am
Lavagetas_heqetai dokładnie ;] szykuj sie szykuj- normalnie zbiczuje, naklapsam, zakuje i wogole PAIN ;DDD zliczowac go scream heart
oh ojej juz sie boje pantofelku blaugh heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:16 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai dokładnie ;] szykuj sie szykuj- normalnie zbiczuje, naklapsam, zakuje i wogole PAIN ;DDD zliczowac go scream heart
oh ojej juz sie boje pantofelku blaugh heart wink foch!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|