|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 3:03 pm
Anzelmo Lethiel nie martw sie.. one tak maja, tydzien go nie bedzie i wroci :3 heart moje malenstwo tez takie numery wywija smile musza sie poszwendac troszke
Monis, tylko w niektorych fragmentach xD a dokladniej na poczatku x3 noo... wlasciwie to bym sie nie martwil, gdyby nie jeden fakt: to jest typowo domowy kot =/ taki do domu raczej juz nie wroci =_= coz... >.> niewazne xP moja kocica tez byla typowo domowa, myslalam ze juz nigdy jej nie zobacze a ona pewnego dnia sie pojawila po ponad tygodniu, zawsze trzeba miec nadzieje :3 wroci ! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 3:05 pm
Ryuukei oshii Lethiel uuu.. ja cie sothoparka xD ! heart jak wrocisz obejrzymy xd obiecujesz ? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 3:06 pm
calo nocny maraton zoribmy....*przypomina sobie cos* eek ... sweatdrop a moe lepeij nie sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 3:06 pm
Lethiel moja kocica tez byla typowo domowa, myslalam ze juz nigdy jej nie zobacze a ona pewnego dnia sie pojawila po ponad tygodniu, zawsze trzeba miec nadzieje :3 wroci ! heart nooo... moze i wroci... albo wroci po takim czasie jak moj poprzedni kot... wrocil po 2 latach zgrzybialy, tylko po to, zeby po dwoch dniach zdechnac x.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 3:07 pm
Ryuukei oshii calo nocny maraton zoribmy....*przypomina sobie cos* eek ... sweatdrop a moe lepeij nie sweatdrop xd oj prooosze ! nie martw sie.. nie pozwole ci zasnac ! 4laugh heart *poke* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 3:08 pm
Anzelmo Lethiel moja kocica tez byla typowo domowa, myslalam ze juz nigdy jej nie zobacze a ona pewnego dnia sie pojawila po ponad tygodniu, zawsze trzeba miec nadzieje :3 wroci ! heart nooo... moze i wroci... albo wroci po takim czasie jak moj poprzedni kot... wrocil po 2 latach zgrzybialy, tylko po to, zeby po dwoch dniach zdechnac x.x eek .. sad biedactwo... sad to straszne sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 3:12 pm
Lethiel eek .. sad biedactwo... sad to straszne sad sad sad no nic... >.> jeszcze mi pozostaje drugi kot i jeden pies... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ryuukei oshii calo nocny maraton zoribmy....*przypomina sobie cos* eek ... sweatdrop a moe lepeij nie sweatdrop xd oj prooosze ! nie martw sie.. nie pozwole ci zasnac ! 4laugh heart *poke* twisted gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zmykam juz sad baju baju wam heart *tuli oboje i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 3:14 pm
dobra... ja bede lecial... ide tera na spacerek, potem po swiezy chlebek i spac xD pobudka o 6... czyli sie jeszcze wyspie xD
good night and sweet dreams, people =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 5:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 12:44 am
Anzelmo dobra... ja bede lecial... ide tera na spacerek, potem po swiezy chlebek i spac xD pobudka o 6... czyli sie jeszcze wyspie xD good night and sweet dreams, people =^_^= masz idealną sygnaturę razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 12:57 am
EvilYuki masz idealną sygnaturę razz przynajmniej pasuje do mnie xD a co tam... a przy okazji: witam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 1:28 am
Siemanko juz jestem w domu ^^
*idzie zmienic sigusia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 1:31 am
renge_karen Siemanko juz jestem w domu ^^
*idzie zmienic sigusia* witaj Renge Karen O_O *podaje kubek z herbatka dla Karen* nie przytule sie do ciebie bo znowu czyms oberwe T.T w kazdym razie (TAADAAM!): tesknilem O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|