|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:40 pm
Kiray Lethiel Mirabell BeeWolf neutral i co ? Mirabell ale ty nie masz ani jednej prawda ? nie wiem czy to fobie ale kilku rzeczy się boję (najbardziej widoku stzrykawki z igłą gonk ) a ja pajakow, tych malych z cienkimi nozkami najbardziej brrrr... i chrabaszczy majowych.. fuj ! *wchodzi kat szukajac pajakow* O_o *na wszelki wyopadek odsowa sie za kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:40 pm
Lethiel Mirabell BeeWolf neutral i co ? Mirabell ale ty nie masz ani jednej prawda ? nie wiem czy to fobie ale kilku rzeczy się boję (najbardziej widoku stzrykawki z igłą gonk ) a ja pajakow, tych malych z cienkimi nozkami najbardziej brrrr... i chrabaszczy majowych.. fuj ! podobno najlepiej takie rzeczy leczy się terapią szokową. czyli mi potęzna pielęgniarka musiałaby zrobić mega zastrzyk a Ty musiałabyś Szelobę spotkać blaugh ja już się żegnam. muszę się wyspać, żeby tej energii nie stracić heart . poza tym siostra się do kompa dobija. narka all! Lethi, wytrzymasz tam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:41 pm
BeeWolf Lethiel BeeWolf Zaokragliła sie tu i ówdzie. >.> <.< skad wiesz ?! xD No to .. tego no.. wiem i juz biggrin heart ha ! masz szpiegow wszedzie ;> to pewnie ten twoj sobowtor Irlandzki ! O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:42 pm
Lethiel Kiray Lethiel arrrrr Kirayku :3 heart *przytuuul*
Lethiel *przytul i macu macu* nic sie nie zmienilas... Bee co i co? *tajniackie niezauwazalne odmacu* ninja to dobrze czy zle ? razz i czemu niby mialabym sie zmieniac wink i dobrze... i zle... a wiadomo... dawno cie nie bylo...juz myslalem ze mutacje przechodzisz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:43 pm
ale zaschlo panie majster
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:43 pm
Kiray ale zaokraglila na pozytywnie... *wyjmuje bimberek* oczywiscie ze mam... dla Ciebie zawsze mam *oddaje bimberek* Durna zadowolona mina. A pewnie, ze dobrze. >Wyciaga ogorki.< Towarzyszu ...? Ozzy Osbourne - [Down To Earth #01] Gets Me Through Co by nam sie ozzy przypomniał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:44 pm
Mirabell Lethiel Mirabell BeeWolf neutral i co ? Mirabell ale ty nie masz ani jednej prawda ? nie wiem czy to fobie ale kilku rzeczy się boję (najbardziej widoku stzrykawki z igłą gonk ) a ja pajakow, tych malych z cienkimi nozkami najbardziej brrrr... i chrabaszczy majowych.. fuj ! podobno najlepiej takie rzeczy leczy się terapią szokową. czyli mi potęzna pielęgniarka musiałaby zrobić mega zastrzyk a Ty musiałabyś Szelobę spotkać blaugh ja już się żegnam. muszę się wyspać, żeby tej energii nie stracić heart . poza tym siostra się do kompa dobija. narka all! Lethi, wytrzymasz tam! probowalam im blizej tego potworniactwa tym gorzej xD nawet prysznic bralam z takimi 5 na suficie.. znaczy dopuki ich nie zauwazylam i nie wyskoczylam poslizgujac sie na kafelkach xD papa mirabellku *tuuulu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:45 pm
Mroczny Tato ale zaschlo panie majster >Z pedem w mordzie< >Drapie sie po włochatym zadku< Juruś, to odeschnij je.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:46 pm
Chello Bee_M biggrin co tam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:47 pm
BeeWolf Kiray ale zaokraglila na pozytywnie... *wyjmuje bimberek* oczywiscie ze mam... dla Ciebie zawsze mam *oddaje bimberek* Durna zadowolona mina. A pewnie, ze dobrze. >Wyciaga ogorki.< Towarzyszu ...? Ozzy Osbourne - [Down To Earth #01] Gets Me Through Co by nam sie ozzy przypomniał. mlask mlask *rozlewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:48 pm
Kiray i dobrze... i zle... a wiadomo... dawno cie nie bylo...juz myslalem ze mutacje przechodzisz blaugh czy zle czy nie ja sie zmieniac nie mam zamiaru razz *zaslania wlosami 3 oko* khem.. co rozumiesz przez mutacje ? mrgreen *niewinny usmiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Mroczny Tato ale zaschlo panie majster >Z pedem w mordzie< >Drapie sie po włochatym zadku< Juruś, to odeschnij je. starom sie ale nie idzie jak trza. polewac trzeba bEdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Chello Bee_M biggrin co tam. ja sie boje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|