|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:06 pm
wiem x3 moglo by chociaz raz dzialac domokun a tu dupa xp ide spac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf UT kocha wszystkich poza mna. Nu co ty.. jak tu takiego nie kochac mrgreen blaugh po za tym UT takie milusinskie jest :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Mirabell Omega Sun Mirabell @Omi: ciekawe od czego bardziej bolą ręce. od stemplowania czy noszenia kartonów? nie wiem, ale to nudne i monotonne sad po co nam te praktyki praktyki polegające na podbijaniu kopert? surprised taaa, tyle to i po podstawowce mozna robic a nie po studiach....... znakomite przygotowanie do zawodu ale dzięki temu będziesz mistrzynią stemplowania i będziesz potrafiła to robić z zamkniętymi oczami 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:07 pm
Płacze.
EAX mi sie spitulił crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:08 pm
Lethiel BeeWolf UT kocha wszystkich poza mna. Nu co ty.. jak tu takiego nie kochac mrgreen blaugh po za tym UT takie milusinskie jest :3 UT jedt najleprze, biggrin ale mnie nie kocha. domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:09 pm
BeeWolf Lethiel BeeWolf UT kocha wszystkich poza mna. Nu co ty.. jak tu takiego nie kochac mrgreen blaugh po za tym UT takie milusinskie jest :3 UT jedt najleprze, biggrin ale mnie nie kocha. domokun heart *klep klep po pleckach* dlaczego tak uwazasz ? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna wiem x3 moglo by chociaz raz dzialac domokun a tu dupa xp ide spac Branoc. Noon - [Gry Studyjne #02] Other times (Inne czasy)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabell Omega Sun Mirabell Omega Sun Mirabell @Omi: ciekawe od czego bardziej bolą ręce. od stemplowania czy noszenia kartonów? nie wiem, ale to nudne i monotonne sad po co nam te praktyki praktyki polegające na podbijaniu kopert? surprised taaa, tyle to i po podstawowce mozna robic a nie po studiach....... znakomite przygotowanie do zawodu ale dzięki temu będziesz mistrzynią stemplowania i będziesz potrafiła to robić z zamkniętymi oczami 3nodding co jest bardzo przydatna zdolnoscia w zyciu codziennym :3 xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:10 pm
Lethiel *klep klep po pleckach* dlaczego tak uwazasz ? O.o Bo nigdy z ozzym turnieju nie wygralismy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:10 pm
Lethiel Mirabell *czuje się naenergetyzowany* whee teraz jestes napakowany i zenergetyzowany ! az strach sie bac blaugh heart oł jea. normalnie teraz to będę tymi zgrzewkami i pudełkami żonglował blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:11 pm
BeeWolf Lethiel *klep klep po pleckach* dlaczego tak uwazasz ? O.o Bo nigdy z ozzym turnieju nie wygralismy. moze nie kocha Ozza xD albo macie jakis za wysoki poziom ustawiony razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:12 pm
jestem najbarwniejsza postacia tego forum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:12 pm
Mirabell Lethiel Mirabell *czuje się naenergetyzowany* whee teraz jestes napakowany i zenergetyzowany ! az strach sie bac blaugh heart oł jea. normalnie teraz to będę tymi zgrzewkami i pudełkami żonglował blaugh xD heart tylko ostroznie bo mozesz nie zapanowac nad wlasna sila !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:13 pm
Mroczny Tato jestem najbarwniejsza postacia tego forum *poke jego avka* jestes czarny >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:14 pm
Lethiel moze nie kocha Ozza xD albo macie jakis za wysoki poziom ustawiony razz Ozzy to taki typ, ze jego kochaja nawet grudki ziemi. E poziom, no trudno ustawic krolisiu ludzi na jakis poziom smile Blink 182 - [Enema of the State #07] Adam's song
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|