|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 12:49 pm
Omega Sun Lethiel nigdzie nie zwiewalam wyslano mnie na skazanie xD *daje jej pozytywna energie* ;] xd *zabiera wiecej na zapas* ninja *tuuuli* tylko nie zabierz za duzo bo mi tu strasznie zaczyna brakowac xP bleh.. zdecydowanie mam dosc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 12:51 pm
Lethiel Omega Sun Lethiel nigdzie nie zwiewalam wyslano mnie na skazanie xD *daje jej pozytywna energie* ;] xd *zabiera wiecej na zapas* ninja *tuuuli* tylko nie zabierz za duzo bo mi tu strasznie zaczyna brakowac xP bleh.. zdecydowanie mam dosc to ucieknij wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 12:54 pm
Omega Sun Lethiel Omega Sun Lethiel nigdzie nie zwiewalam wyslano mnie na skazanie xD *daje jej pozytywna energie* ;] xd *zabiera wiecej na zapas* ninja *tuuuli* tylko nie zabierz za duzo bo mi tu strasznie zaczyna brakowac xP bleh.. zdecydowanie mam dosc to ucieknij wink juz tu planuje jakis czas xD ale nie ma tak latwo *wzdych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 12:55 pm
Lethiel Niu ! no to swietnie ! :3 bedziesz teraz mega przypakowany i nikt Ci nie podskoczy ;> razz
ja dalej tam gdzie bylam xD zanudzam sie ale przynajmniej mam prace wiec dopuki cos robie nie jest zle razz może mega to nie ale jednak. a zanim będę mógł się bić to będę musiał opocząć z miesiąc zanim mnie kości przestaną boleć blaugh Lethiel *daje jej pozytywna energie* ja też chcę, ja też! @Omi: ciekawe od czego bardziej bolą ręce. od stemplowania czy noszenia kartonów?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 12:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 12:56 pm
Mirabell @Omi: ciekawe od czego bardziej bolą ręce. od stemplowania czy noszenia kartonów? nie wiem, ale to nudne i monotonne sad po co nam te praktyki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 12:57 pm
Rin_Youkai BeeWolf Kop mnie jeszcze, ja od roku nie moge sobie pograc. Ba minimum od roku, chyba w koncu kupie orginał. Agry. Ide jesc kolacje. o sorka sweatdrop / ja jak cos to kupuje gry u ruskich i jeszcze zadna mi nie szfankowala wink Smacznego whee ja nawet u ruskich nie nabywam Vanessa Mae - [The Best Of Vanessa Mae #02] Toccata and Fugue in D minor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 12:58 pm
Omega Sun Mirabell @Omi: ciekawe od czego bardziej bolą ręce. od stemplowania czy noszenia kartonów? nie wiem, ale to nudne i monotonne sad po co nam te praktyki praktyki polegające na podbijaniu kopert? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 12:58 pm
Mirabell Lethiel Niu ! no to swietnie ! :3 bedziesz teraz mega przypakowany i nikt Ci nie podskoczy ;> razz
ja dalej tam gdzie bylam xD zanudzam sie ale przynajmniej mam prace wiec dopuki cos robie nie jest zle razz może mega to nie ale jednak. a zanim będę mógł się bić to będę musiał opocząć z miesiąc zanim mnie kości przestaną boleć blaugh Lethiel *daje jej pozytywna energie* ja też chcę, ja też! @Omi: ciekawe od czego bardziej bolą ręce. od stemplowania czy noszenia kartonów? xD oj tam szczegoly szczegoly ;>
*daje mu energie* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:00 pm
Mirabell Omega Sun Mirabell @Omi: ciekawe od czego bardziej bolą ręce. od stemplowania czy noszenia kartonów? nie wiem, ale to nudne i monotonne sad po co nam te praktyki praktyki polegające na podbijaniu kopert? surprised zeby sobie steplem w palca nie udezyc :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:01 pm
Mirabell Omega Sun Mirabell @Omi: ciekawe od czego bardziej bolą ręce. od stemplowania czy noszenia kartonów? nie wiem, ale to nudne i monotonne sad po co nam te praktyki praktyki polegające na podbijaniu kopert? surprised taaa, tyle to i po podstawowce mozna robic a nie po studiach....... znakomite przygotowanie do zawodu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:03 pm
*czuje się naenergetyzowany* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 1:05 pm
Mirabell *czuje się naenergetyzowany* whee teraz jestes napakowany i zenergetyzowany ! az strach sie bac blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|