|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 11:39 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai nu juz dawno przeczytalem ;P ja lubie skrzypce, w wykonaniu Vanessy Mae albo Edvina Martona smile o tak ..Vanessa Mae to byla moja idolka jak bylam mala xd bardzo fajnie tez brzmia w orkiestrze wink były tez pewne blizniaczki ale nie moge sobie przypomniec ich nazwiska ;D no ale skrzypce i tak nie dorównają klawesynowi
Bee- głodne słońce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 11:41 am
Rin_Youkai bedziemy palic gumy i piszczec oponami, by pozniej jak po pada to poczuc sile prawdziwych slikow blaugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 11:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 11:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 11:46 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai nu juz dawno przeczytalem ;P ja lubie skrzypce, w wykonaniu Vanessy Mae albo Edvina Martona smile o tak ..Vanessa Mae to byla moja idolka jak bylam mala xd bardzo fajnie tez brzmia w orkiestrze wink były tez pewne blizniaczki ale nie moge sobie przypomniec ich nazwiska ;D no ale skrzypce i tak nie dorównają klawesynowi
Bee- głodne słońce? a no byly byly, bodajze z Poznania , ale ja tez niepamietam jak sie zwaly sweatdrop Klawesyn tez jest fajny, w ogole najlepiej brzmi instrument razem z jakims innym, akurat tak sie sklada, ze klawiszowe dobrze graja ze smyczkowymi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 11:47 am
ninja
#Kasabian - L.S.F heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 11:48 am
>nie umiesz sie bawic w zombie >Wraca do siebie na kanape < >Wracajac cieknie sobie krwia< A Mae Vanessa jest najleprza. i tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 11:48 am
kto pojmie tan swiat... ktos umiera, a zaraz wgryza sie w noge kolegi XXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 11:50 am
BeeWolf A Mae Vanessa jest najleprza. i tak * rzut na niego* Devils trill w jej wykonaniu jest ... heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 11:51 am
Rin_Youkai a no byly byly, bodajze z Poznania , ale ja tez niepamietam jak sie zwaly sweatdrop Klawesyn tez jest fajny, w ogole najlepiej brzmi instrument razem z jakims innym, akurat tak sie sklada, ze klawiszowe dobrze graja ze smyczkowymi xd ;D masz racje- szkoda tylko ze nigdy nie mialem w lapkach klawesynu :/] no ale chyba zbytnio od fortepianu sie nie różni, bo tu juz sa wieksze sukcesy ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 11:52 am
Rin_Youkai BeeWolf A Mae Vanessa jest najleprza. i tak * rzut na niego* Devils trill w jej wykonaniu jest ... heart heart Vanessa Mae - [The Best Of Vanessa Mae #10] Vanessa Mae - Winter To jest najsliczniejszy kawałek ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 11:56 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai a no byly byly, bodajze z Poznania , ale ja tez niepamietam jak sie zwaly sweatdrop Klawesyn tez jest fajny, w ogole najlepiej brzmi instrument razem z jakims innym, akurat tak sie sklada, ze klawiszowe dobrze graja ze smyczkowymi xd ;D masz racje- szkoda tylko ze nigdy nie mialem w lapkach klawesynu :/] no ale chyba zbytnio od fortepianu sie nie różni, bo tu juz sa wieksze sukcesy ;D Trudno było by ci go miec w łapkach. >Daj robaka kawałek<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 11:57 am
Lavagetas_heqetai ;D masz racje- szkoda tylko ze nigdy nie mialem w lapkach klawesynu :/] no ale chyba zbytnio od fortepianu sie nie różni, bo tu juz sa wieksze sukcesy ;D ja gralam na fortepianie przez rok ( obowiazkowo musielismy) pamietam z tego bolesne bicie w rece i poklepywanie po plecach mojego nauczyciela XD / no w sumie nie rozni wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 12:01 pm
Rin- muzykalna dziołszka z Ciebie wink na czyms jeszcze gralas? :>
Bee- w sumie duzy byl- smakowal jak niedogotowany kurczak ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 12:04 pm
Lavagetas_heqetai Rin- muzykalna dziołszka z Ciebie wink na czyms jeszcze gralas? :> Bee- w sumie duzy byl- smakowal jak niedogotowany kurczak ;DCałkiem smaczny, >podstawia pod rane szklanke< >Zbiera krew< chcesz piciu.?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|