|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:24 am
Rin_Youkai * podpiera ja z 2 strony* to tak by nie spadla ... Nie upadła, tudiez nie przewróciła się, nie ma gdzie spadać. >Mowi do niej palac capierosa i nie odwracajac wzroku od obieku przed soba< >Z lekka chrypka w głosie< Jak tam mija ci dzień?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:25 am
Rin_Youkai * podpiera ja z 2 strony* to tak by nie spadla ... >.> *patrzy na dwie osoby dziwnie opierajace sciane* *wypija lyk wina z kieliszka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:27 am
BeeWolf Nie upadła, tudiez nie przewróciła się, nie ma gdzie spadać. >Mowi do niej palac capierosa i nie odwracajac wzroku od obieku przed soba< >Z lekka chrypka w głosie< Jak tam mija ci dzień? nyo mi spokojnie, ale za to z twoim glosem chyba cos nie tak x_X * patrzy sie na niego zaciekawiona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:27 am
Rin, jedziem, nikt nie woła!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:28 am
EvilYuki Rin, jedziem, nikt nie woła! Hu ha! * skacze na nia* jak kazesz !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:32 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin, jedziem, nikt nie woła! Hu ha! * skacze na nia* jak kazesz ! *idzie powoli z Rin na plecach* Nie, mała, zeskakujesz, długo ja tak nie pociągnę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:33 am
Rin_Youkai BeeWolf Nie upadła, tudiez nie przewróciła się, nie ma gdzie spadać. >Mowi do niej palac capierosa i nie odwracajac wzroku od obieku przed soba< >Z lekka chrypka w głosie< Jak tam mija ci dzień? nyo mi spokojnie, ale za to z twoim glosem chyba cos nie tak x_X * patrzy sie na niego zaciekawiona* >Z wolna obraca glowe w jej strone< >Nadal podpiera sciane< >Patrzy sie z ukosa na nia, dostrzegajac tylko czesc postaci stojacej z drugiej strony sciany, widzi jej zaciekawione spojrzenie< Coś sie stało... >Odwraca głowe< >Patrzy sie w punkt<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:34 am
Anzelmo Rin_Youkai * podpiera ja z 2 strony* to tak by nie spadla ... >.> *patrzy na dwie osoby dziwnie opierajace sciane* *wypija lyk wina z kieliszka* lipa z miodem ? ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf >Z wolna obraca glowe w jej strone< >Nadal podpiera sciane< >Patrzy sie z ukosa na nia, dostrzegajac tylko czesc postaci stojacej z drugiej strony sciany, widzi jej zaciekawione spojrzenie< Coś sie stało... >Odwraca głowe< >Patrzy sie w punkt< Bee... przyznaj sie =_= ile wypiles dzisiaj? >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf >Z wolna obraca glowe w jej strone< >Nadal podpiera sciane< >Patrzy sie z ukosa na nia, dostrzegajac tylko czesc postaci stojacej z drugiej strony sciany, widzi jej zaciekawione spojrzenie< Coś sie stało... >Odwraca głowe< >Patrzy sie w punkt< eek Bee... * podchodzi i go lekko dotyka* wszystko w porzadku ? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:35 am
Autark Anzelmo Rin_Youkai * podpiera ja z 2 strony* to tak by nie spadla ... >.> *patrzy na dwie osoby dziwnie opierajace sciane* *wypija lyk wina z kieliszka* lipa z miodem ? ? nie... ja tylko pije wino biale, wytrawne =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:37 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki Rin, jedziem, nikt nie woła! Hu ha! * skacze na nia* jak kazesz ! *idzie powoli z Rin na plecach* Nie, mała, zeskakujesz, długo ja tak nie pociągnę... T__T buuu * zeskakuje * a pojdziemy na lody!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:38 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki Rin, jedziem, nikt nie woła! Hu ha! * skacze na nia* jak kazesz ! *idzie powoli z Rin na plecach* Nie, mała, zeskakujesz, długo ja tak nie pociągnę... T__T buuu * zeskakuje * a pojdziemy na lody!? *myśli, myśli* no dobra, ale ty kupujesz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:39 am
Witam 3nodding Rin kocham cie 3nodding xD *wilczy skok i przewraca Rin*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:40 am
EvilYuki *myśli, myśli* no dobra, ale ty kupujesz mrgreen eeeee * wyjmuje garstke pieniedzy i jakis guzik * a tyle starczy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|