|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 6:35 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai e tam, a moglem po tyłku ;D poczekaj chwilke... ide zadzwonie do tych od ksiegi guinessa xd tylko czy to bedzie w kategorii 'najdłuzszy sutek' czy 'najdziwniejsza rzecz ktora mozna sie podrapac' ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 6:38 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai potem bedziesz seksownie wyła jak oni ;DD hmm... lece na to whee ;P tylko powiedziec slowko i juz leci blaugh nic nie poradze, ze ta muzyka dziala na mnie bardzo emocjonalnie :] w ogole lubie wszysktie melodie takie z nutka arabskosci i tych klimatow smile reklame widziales ? --. link wyzej dalam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 6:39 am
Lavagetas_heqetai tylko czy to bedzie w kategorii 'najdłuzszy sutek' czy 'najdziwniejsza rzecz ktora mozna sie podrapac' ;D mysle, ze bedziesz i tu i tu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 6:40 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai potem bedziesz seksownie wyła jak oni ;DD hmm... lece na to whee ;P tylko powiedziec slowko i juz leci blaugh nic nie poradze, ze ta muzyka dziala na mnie bardzo emocjonalnie :] w ogole lubie wszysktie melodie takie z nutka arabskosci i tych klimatow smile reklame widziales ? --. link wyzej dalam XD hmm słucham czegos podobnego- Solyma- 'ante solem' albo 'jerusalem' -sprawdz wink zaraz zobacze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 6:41 am
Lavagetas_heqetai hmm słucham czegos podobnego- Solyma- 'ante solem' albo 'jerusalem' -sprawdz wink zaraz zobacze oka wink znawcy sie zebrali XD ja musze leciec pa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 6:44 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai hmm słucham czegos podobnego- Solyma- 'ante solem' albo 'jerusalem' -sprawdz wink zaraz zobacze oka wink znawcy sie zebrali XD ja musze leciec pa 3nodding na razie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 7:25 am
Rin_Youkai tu jest ta muzyka *--* w 3 notce od gory *--* jest!Powinni tego zakazac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 8:15 am
combakłam !
cała chora i brudna ,ale szczęśliwa mrgreen
#Dżem - Dzikość mego serca heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 9:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 9:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 9:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:14 am
Witam ninja
Hari Mata Hari - Lejla.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:19 am
Bee... ile dzis wypiles? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:21 am
* podpiera ja z 2 strony* to tak by nie spadla ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|