|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 5:52 am
Rin_Youkai Lethiel Rin_Youkai witaj 3nodding najadlas sie juz? XD jestem pelna tostow xD heart mmmm tosty sa dobre * rozmarza sie * a z czym je jadlas smile ? takie pojedyncze wink posmarowane maselkiem i takim fajnym serkiem kanapkowym bialym :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 5:54 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai dobra- popatrzymy co to za cudo ;D witam wink mi sie strasznie takie rytmy podobaja surprised najfajnieszy jest refren... Te unsual to jest takie, ze nigdy sie nie nudzi i nie wnerwia xd u mnie tak od rana lecialo i lecialo i lecialo... rofl juz 20% ;D to sie ciesze- zawsze to chcialem miec ale jakos nigdy sie nie wziąłem- a teraz skrzecze sobie piosenke ;DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 5:56 am
Lethiel takie pojedyncze wink posmarowane maselkiem i takim fajnym serkiem kanapkowym bialym :3 ale mnie na jedzenie wzielo T.T zjadlabym sobie teraz taki twarozek ze smietana i szczypiorkime na cieplej buleczce z maselkiem T__T *bur bur bur w brzuchu *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 5:57 am
Rin_Youkai Lethiel takie pojedyncze wink posmarowane maselkiem i takim fajnym serkiem kanapkowym bialym :3 ale mnie na jedzenie wzielo T.T zjadlabym sobie teraz taki twarozek ze smietana i szczypiorkime na cieplej buleczce z maselkiem T__T *bur bur bur w brzuchu * mrafu mraf.... jedzooonkooo.... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 5:58 am
*wlazi zaspana i pozochra tuli Leth i LAve i upada na kanape....* ja tan na sekundke... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 5:58 am
Lavagetas_heqetai juz 20% ;D to sie ciesze- zawsze to chcialem miec ale jakos nigdy sie nie wziąłem- a teraz skrzecze sobie piosenke ;DD mi jak cos sie spodoba to zawsze nie wiem jak to sie nazywa i nie mam jak sciagnac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 5:59 am
Ryuukei oshii *wlazi zaspana i pozochra tuli Leth i LAve i upada na kanape....* ja tan na sekundke... xp *wlazi na kanape* 4laugh *tuuli tuuuli monisia* widzialas sie z moim dranstwem ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 6:00 am
Lethiel mrafu mraf.... jedzooonkooo.... heart o tak... jedzonko jest zdecydowanie bardzo przyjemne heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 6:00 am
Lethiel Ryuukei oshii *wlazi zaspana i pozochra tuli Leth i LAve i upada na kanape....* ja tan na sekundke... xp *wlazi na kanape* 4laugh *tuuli tuuuli monisia* widzialas sie z moim dranstwem ? smile nie bo dzis sie widzi z ojcem a wyrok zostanie wykonany w piatek...jupi==*przewraca sie na drugi bok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 6:03 am
Ryuukei oshii Lethiel Ryuukei oshii *wlazi zaspana i pozochra tuli Leth i LAve i upada na kanape....* ja tan na sekundke... xp *wlazi na kanape* 4laugh *tuuli tuuuli monisia* widzialas sie z moim dranstwem ? smile nie bo dzis sie widzi z ojcem a wyrok zostanie wykonany w piatek...jupi==*przewraca sie na drugi bok*czego ty taka spiaca ? ;> *poke poke w zebra* whee
Rin.. oj tak tak mraaaa x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 6:04 am
Ryuukei oshii *wlazi zaspana i pozochra tuli Leth i LAve i upada na kanape....* ja tan na sekundke... xp czesc mala :* wygladasz jakbyc cala noc nie spala ;]]]]] Rin- ja mam na to sposob- tez czesto nie znam tytułów- np. podobala mi sie piosenka z reklamy TV (z tymi piłeczkami)- wpisalem w googlach 'piosenka z reklamy z kolorowymi piłeczkami' i wyszło jakieś forum na ktorym był tytuł mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 6:04 am
Lethiel czego ty taka spiaca ? ;> *poke poke w zebra* whee
nie wiem bo dopiero wstalam z drzemik ? mrgreen
ninja dobra widze ze przyszlam i wszysycy zamilkli to ja ide papa do wieczora 3nodding ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 6:05 am
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii *wlazi zaspana i pozochra tuli Leth i LAve i upada na kanape....* ja tan na sekundke... xp czesc mala :* wygladasz jakbyc cala noc nie spala ;]]]]] Rin- ja mam na to sposob- tez czesto nie znam tytułów- np. podobala mi sie piosenka z reklamy TV (z tymi piłeczkami)- wpisalem w googlach 'piosenka z reklamy z kolorowymi piłeczkami' i wyszło jakieś forum na ktorym był tytuł mrgreen mrgreen mrgreen alez ty cwaniacki jestes Lavus ;> *puci puuuci puuuu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 6:06 am
Lavagetas_heqetai czesc mala :* wygladasz jakbyc cala noc nie spala ;]]]]] Rin- ja mam na to sposob- tez czesto nie znam tytułów- np. podobala mi sie piosenka z reklamy TV (z tymi piłeczkami)- wpisalem w googlach 'piosenka z reklamy z kolorowymi piłeczkami' i wyszło jakieś forum na ktorym był tytuł mrgreen mrgreen mrgreen blaugh bo tak prawie bylo blaugh cfaniaku *klaps* mrgreen
whee zawsze uwazalamz ze zdolna bestia jestes xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 6:07 am
Ryuukei oshii Lethiel czego ty taka spiaca ? ;> *poke poke w zebra* whee
nie wiem bo dopiero wstalam z drzemik ? mrgreen
ninja dobra widze ze przyszlam i wszysycy zamilkli to ja ide papa do wieczora 3nodding ninja ke ? ale..ale co gdzie ? O_o..
czemu dzis wszyscy jacys tacy dziwnie drazliwi ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|