|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 2:26 pm
Kukus cicha Terrorystka Frania KURWA!!!!! ale mi dojebali plan! nic tylko sie kurwa załamać gonk scream crying stare no to witaj w klubie a ja mam wyjebisty plan, mam czas na wszystko prawie, nawet na zajęcia dodatkowe... tylko, kurwa, nie mogę się jeszcze zapisywać na zajęcia dodatkowe w USOSie emo co to dokładnie jest USOS?? sweatdrop ale ci zazdroszcze ... weś sie zamień ja niemam czasu nawet na to żeby pomyśleć że niemam czasu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 1:04 am
Mój USOS przydzielił mi przedmioty, które w siatce układają się w literkę S razz Wzięli pierwszą literę mojego imienia i chcieli mi zrobić kawał czy co? Chociaż nie jest najgorzej. Piątek praktycznie wolny. Tyle dobrego bo reszta w kratkę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 3:27 am
ale tu cicho ostatnio ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 3:47 am
cicha ale tu cicho ostatnio ... po nowym roku możesz umieścić swoje nagie fotki, to się rozrusza. no chyba, że jesteś garbata jakaś, ale wtedy się też rozrusza, tyle, że mniej przyjemnie dla oka będzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 5:03 am
Kukus cicha ale tu cicho ostatnio ... po nowym roku możesz umieścić swoje nagie fotki, to się rozrusza. no chyba, że jesteś garbata jakaś, ale wtedy się też rozrusza, tyle, że mniej przyjemnie dla oka będzie. gadasz jak wodz stada dzikich masturbantow, "nie uwlaczajac".  (tak, te obrazki tu były :3)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 8:15 am
Jestem w PoG'u od paru dni i jakoś trudno sie tu wdrożyć... Mam po prostu pisać głupoty jak inni ? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 10:39 am
Sashitsu Jestem w PoG'u od paru dni i jakoś trudno sie tu wdrożyć... Mam po prostu pisać głupoty jak inni ? whee Mozesz napisac cos madrego, ale wtedy 80% uzytkownikow spali cie na stosie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 10:50 am
Delein the Wildest Sashitsu Jestem w PoG'u od paru dni i jakoś trudno sie tu wdrożyć... Mam po prostu pisać głupoty jak inni ? whee Mozesz napisac cos madrego, ale wtedy 80% uzytkownikow spali cie na stosie. na stosie palą tylko ci bardziej konserwatywni. ja bym zadziobala widelcem, ale chyba jeszcze za krotko tu jestem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:26 pm
Sashitsu Jestem w PoG'u od paru dni i jakoś trudno sie tu wdrożyć... Mam po prostu pisać głupoty jak inni ? whee w tym topicu najlepiej byś wykazała się mocnym dowcipem, ciętą ripostą, ładnymi piersiami (o ile wiek masz poza zakresem prokuratury i ładnaś) oraz dużą dozą chamstwa. w innym wypadku cię zjemy, wysramy, a potem zmiksujemy z mlekiem i podamy Destowi jako koktajl czekoladowy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:27 pm
green-tigergirl Kukus cicha ale tu cicho ostatnio ... po nowym roku możesz umieścić swoje nagie fotki, to się rozrusza. no chyba, że jesteś garbata jakaś, ale wtedy się też rozrusza, tyle, że mniej przyjemnie dla oka będzie. gadasz jak wodz stada dzikich masturbantow, "nie uwlaczajac".  ba, nie bez powodu zwą mnie Starym Onanistą... ale Ty o tym już wiesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 3:52 pm
Kukus green-tigergirl Kukus cicha ale tu cicho ostatnio ... po nowym roku możesz umieścić swoje nagie fotki, to się rozrusza. no chyba, że jesteś garbata jakaś, ale wtedy się też rozrusza, tyle, że mniej przyjemnie dla oka będzie. gadasz jak wodz stada dzikich masturbantow, "nie uwlaczajac".  ba, nie bez powodu zwą mnie Starym Onanistą... ale Ty o tym już wiesz. jakbym miała twój adres, to bym ci tak zaadresowała kartkę na gwiazdkę. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:50 am
Kukus Sashitsu Jestem w PoG'u od paru dni i jakoś trudno sie tu wdrożyć... Mam po prostu pisać głupoty jak inni ? whee w tym topicu najlepiej byś wykazała się mocnym dowcipem, ciętą ripostą, ładnymi piersiami (o ile wiek masz poza zakresem prokuratury i ładnaś) oraz dużą dozą chamstwa. w innym wypadku cię zjemy, wysramy, a potem zmiksujemy z mlekiem i podamy Destowi jako koktajl czekoladowy. Miałam okazję sie już przedstawić i ukazać me oblicze w przeznaczonym do tego topic'u. Btw. Możesz mnie zjeść, mam nadzieję, że dostaniesz zatwardzenia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 11:38 am
lol frustracja na tle seksualnym częstym powodem agresji. wspieramy. pojnt for ju. a za ten numer masz u mnie piwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 11:50 am
green-tigergirl jakbym miała twój adres, to bym ci tak zaadresowała kartkę na gwiazdkę. mrgreen nie byłabyś oryginalna, mam już kilka takowych, a ponadto stworzona została również kolekcja pocztówek z moją podobizną.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 9:07 am
Sashitsu Miałam okazję sie już przedstawić i ukazać me oblicze w przeznaczonym do tego topic'u. Btw. Możesz mnie zjeść, mam nadzieję, że dostaniesz zatwardzenia 3nodding daj więcej zdjęć, bo to jest niejednoznaczne. zdjęcia mają być wyraźne, w kilku pozach, najlepiej widoczna cała postura, a jeśliś ładna to stroje kąpielowe mile widziane.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|