Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 251 252 253 254 255 256 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Jagaimo Midori Hime

8,600 Points
  • Alchemy Level 1 100
  • Cheerleader 200
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Tue Oct 02, 2007 2:26 pm

Kukus
cicha
Terrorystka Frania
KURWA!!!!! ale mi dojebali plan! nic tylko sie kurwa załamać gonk scream crying stare

no to witaj w klubie
a ja mam wyjebisty plan, mam czas na wszystko prawie, nawet na zajęcia dodatkowe... tylko, kurwa, nie mogę się jeszcze zapisywać na zajęcia dodatkowe w USOSie emo
co to dokładnie jest USOS?? sweatdrop ale ci zazdroszcze ... weś sie zamień ja niemam czasu nawet na to żeby pomyśleć że niemam czasu crying
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 1:04 am

Mój USOS przydzielił mi przedmioty, które w siatce układają się w literkę S razz Wzięli pierwszą literę mojego imienia i chcieli mi zrobić kawał czy co? Chociaż nie jest najgorzej. Piątek praktycznie wolny. Tyle dobrego bo reszta w kratkę.

Amaniec

Jagaimo Midori Hime

8,600 Points
  • Alchemy Level 1 100
  • Cheerleader 200
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 3:27 am

ale tu cicho ostatnio ...
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 3:47 am

cicha
po nowym roku możesz umieścić swoje nagie fotki, to się rozrusza. no chyba, że jesteś garbata jakaś, ale wtedy się też rozrusza, tyle, że mniej przyjemnie dla oka będzie.

Kukus

green-tigergirl

4,600 Points
  • Heckler 50
  • Clambake 200
  • Forum Regular 100
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 5:03 am

Kukus
cicha
po nowym roku możesz umieścić swoje nagie fotki, to się rozrusza. no chyba, że jesteś garbata jakaś, ale wtedy się też rozrusza, tyle, że mniej przyjemnie dla oka będzie.
gadasz jak wodz stada dzikich masturbantow, "nie uwlaczajac".
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

(tak, te obrazki tu były :3)
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 8:15 am

Jestem w PoG'u od paru dni i jakoś trudno sie tu wdrożyć... Mam po prostu pisać głupoty jak inni ? whee

Sashitsu

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 10:39 am

Sashitsu
Jestem w PoG'u od paru dni i jakoś trudno sie tu wdrożyć... Mam po prostu pisać głupoty jak inni ? whee

Mozesz napisac cos madrego, ale wtedy 80% uzytkownikow spali cie na stosie.
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 10:50 am

Delein the Wildest
Sashitsu

Mozesz napisac cos madrego, ale wtedy 80% uzytkownikow spali cie na stosie.

na stosie palą tylko ci bardziej konserwatywni. ja bym zadziobala widelcem, ale chyba jeszcze za krotko tu jestem.

green-tigergirl

4,600 Points
  • Heckler 50
  • Clambake 200
  • Forum Regular 100

Kukus

PostPosted: Sun Nov 11, 2007 1:26 pm

Sashitsu
w tym topicu najlepiej byś wykazała się mocnym dowcipem, ciętą ripostą, ładnymi piersiami (o ile wiek masz poza zakresem prokuratury i ładnaś) oraz dużą dozą chamstwa. w innym wypadku cię zjemy, wysramy, a potem zmiksujemy z mlekiem i podamy Destowi jako koktajl czekoladowy.
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 1:27 pm

green-tigergirl
Kukus
cicha
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
ba, nie bez powodu zwą mnie Starym Onanistą... ale Ty o tym już wiesz.

Kukus

green-tigergirl

4,600 Points
  • Heckler 50
  • Clambake 200
  • Forum Regular 100
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 3:52 pm

Kukus
green-tigergirl
Kukus
cicha
ba, nie bez powodu zwą mnie Starym Onanistą... ale Ty o tym już wiesz.
jakbym miała twój adres, to bym ci tak zaadresowała kartkę na gwiazdkę. mrgreen
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 9:50 am

Kukus
Sashitsu
w tym topicu najlepiej byś wykazała się mocnym dowcipem, ciętą ripostą, ładnymi piersiami (o ile wiek masz poza zakresem prokuratury i ładnaś) oraz dużą dozą chamstwa. w innym wypadku cię zjemy, wysramy, a potem zmiksujemy z mlekiem i podamy Destowi jako koktajl czekoladowy.

Miałam okazję sie już przedstawić i ukazać me oblicze w przeznaczonym do tego topic'u. Btw. Możesz mnie zjeść, mam nadzieję, że dostaniesz zatwardzenia 3nodding

Sashitsu

green-tigergirl

4,600 Points
  • Heckler 50
  • Clambake 200
  • Forum Regular 100
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 11:38 am

lol
frustracja na tle seksualnym częstym powodem agresji. wspieramy.
pojnt for ju. a za ten numer masz u mnie piwo
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 11:50 am

green-tigergirl
jakbym miała twój adres, to bym ci tak zaadresowała kartkę na gwiazdkę. mrgreen
nie byłabyś oryginalna, mam już kilka takowych, a ponadto stworzona została również kolekcja pocztówek z moją podobizną.

Kukus

Kukus

PostPosted: Wed Nov 21, 2007 9:07 am

Sashitsu
Miałam okazję sie już przedstawić i ukazać me oblicze w przeznaczonym do tego topic'u. Btw. Możesz mnie zjeść, mam nadzieję, że dostaniesz zatwardzenia 3nodding
daj więcej zdjęć, bo to jest niejednoznaczne.
zdjęcia mają być wyraźne, w kilku pozach, najlepiej widoczna cała postura, a jeśliś ładna to stroje kąpielowe mile widziane.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 251 252 253 254 255 256 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games