|
|
|
|
Posted: Fri Jun 12, 2009 6:14 am
Én még azt sajnálom, hogy a "mosolygó szemek" (Mona the platypus), inari szemek a >< szemek (dander vagy mi, az a nyuszis) és a csukott szemek (Chucip's blessing) olyan drágák.... Jó lenne ha egybe is lennének... Én a monára gyűjtök valamikor valószínűleg vagy egy inarira de ez csak terv. Illetve nagyon szeretném a lótuszt meg a sapphire milady cuccokat (az a földig érő elegáns szoknya *.*). smile Ja meg vicces de nagyon drága a Sailor Moon haj, lol. A Star Trekes meg tetszik 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 12, 2009 6:17 am
Rekacicca 312000gold asszem... de attól még huhúúúúúúú de messze vagyok énis xd ha ez megnyugtat..... bár ha eladom a felsőt..... meg egy fejlődőmet..... gonk nyem szeretek megszabadulni cuccoktól crying inkább megfeszülök és csak gyűjtögetek, meg várom a fortuna asszony kegyességét
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 12, 2009 7:21 am
napsugar Rekacicca 312000gold asszem... de attól még huhúúúúúúú de messze vagyok énis xd ha ez megnyugtat..... bár ha eladom a felsőt..... meg egy fejlődőmet..... gonk nyem szeretek megszabadulni cuccoktól crying inkább megfeszülök és csak gyűjtögetek, meg várom a fortuna asszony kegyességét mindegyiket szeretem...nyem adom el....eszembe jut h milyen boldog voltam amikor végre meg tudtam venni és rakosgatom tovább még akkor is ha soha nem veszem fel.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 12, 2009 12:59 pm
A fejlődő cuccok jók én szeretnék olyan maszkot de ahhoz mindenem el kellene adnom :S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 12, 2009 2:20 pm
Én pl. megvárom, míg a Gogh Reed fejlődése teljesen befejeződik és utána, ha tudok, akkor veszek belőle 1, vagy 2 változatot. Ez persze még nem biztos, majd még meglátom. Tudom még biztos van jópár hét, míg teljesen befejeződik, nyilván attól függ, hogy a Gaia szerkesztői "titokban" hány evolúciót terveztek hozzá.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 13, 2009 1:37 pm
áhh...én tegnap kellett volna eladjam a nartian rockomat mert tegnap 200,000 volt...mostmeg csak 130,000 ...nah mind1
azt szeretném megkérdezni hogy van itt valaki olyan ember aki szereti a lordit és ért a guildek működtetéséhez...és tud közepesen angolul???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 13, 2009 1:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 13, 2009 2:10 pm
vrobi azt szeretném megkérdezni hogy VAN itt valaki olyan ember aki szereti a lordit és ért a guildek működtetéséhez...és tud közepesen angolul??? ...azt kérdeztem hogy VAN-E olyan ember aki szerezi...nem pedig azt hogy ki nem ...de nem gond xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 13, 2009 3:09 pm
Hát...szeretni zseretem, angolul meg tudnék élni ha kéne (csak a helyesírásomXD) de guildokhoz nem értek, és időm se lenne.... de ha alami nem megy szívesen fordítok szöveget. WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MIÉRT NEM VETTEM DIAPERED EGGET?! MIÉRT!!?? Pedig még tetszett is.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 14, 2009 6:01 am
Angol jól megy, guild működtetés valamivel a so-so alatt szerintem. Persze lehet hogy menne, de lehet hogy több időmet venné el mint szeretném sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 14, 2009 10:30 am
Na gyerekek megvolt a randim a leánnyal nem nem P-re gondolok sajnos.... De egész jó volt smile folt fagyi meg nyali fali xd de nem akarok most semmi komolyat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 14, 2009 10:33 am
Hungarian Aoyama Na gyerekek megvolt a randim a leánnyal nem nem P-re gondolok sajnos.... De egész jó volt smile folt fagyi meg nyali fali xd de nem akarok most semmi komolyat eek és nekem ezekről nem is mesélsz??!!! msn-en sem vagy soha fent crying nah most haragszom evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 14, 2009 11:22 am
Hungarian Aoyama Na gyerekek megvolt a randim a leánnyal nem nem P-re gondolok sajnos.... De egész jó volt smile folt fagyi meg nyali fali xd de nem akarok most semmi komolyat ez van....ejtve vagyunk ezerrel cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 14, 2009 11:41 am
napsugar Hungarian Aoyama Na gyerekek megvolt a randim a leánnyal nem nem P-re gondolok sajnos.... De egész jó volt smile folt fagyi meg nyali fali xd de nem akarok most semmi komolyat eek és nekem ezekről nem is mesélsz??!!! msn-en sem vagy soha fent crying nah most haragszom evil most te nem vagy fenn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|