|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 3:58 pm
BeeWolf Ide spac, buzi, buzi dobranoc. mokrych snow 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato to proste - ty nie chcesz mnie lubic. ty sie w psychologa nie baw. Ja ciebie nie moge polubic, jak juz mysle ze jestes nawet normalny na swoj sposob to ty wykrecasz jakies cos mega idiotycznego. dobranoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii Mroczny Tato rany jak sie rzucili xd luzujcie poslady ludzie 3nodding ‡ Matisyahu - [Youth #02] Youth [4:18] ninja to Ty zrobiles afere z tej piosenki ninja
Bee a ja ...a ja...a ja... poslucham sobie... kurna nie wiem jaka ja opozniona jestem...WIEM crejzi froga whee o kusza... system na mtv ;/ wkurza mnie dzisiaj wszystko ty tez mnie wkurzasz bee, ale powiem ci nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:00 pm
BeeWolf Mroczny Tato to proste - ty nie chcesz mnie lubic. ty sie w psychologa nie baw. Ja ciebie nie moge polubic, jak juz mysle ze jestes nawet normalny na swoj sposob to ty wykrecasz jakies cos mega idiotycznego. dobranoc. z tym mega to nie przesadzaj. wkurzony jestem ku*wa k*we ku*wą stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:08 pm
sprawdzam lacznosc, a teraz dobrej nocy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:09 pm
Mroczny Tato sprawdzam lacznosc, a teraz dobrej nocy. nienawidze cie==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:12 pm
Ryuukei oshii Mroczny Tato sprawdzam lacznosc, a teraz dobrej nocy. nienawidze cie== 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 11:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 12:46 am
dzien doberek, people ninja *popija herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 12:52 am
Anzelmo dzien doberek, people ninja *popija herbatke* witaj 3nodding herbaciany nalogowcu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 12:55 am
Rin_Youkai Anzelmo dzien doberek, people ninja *popija herbatke* witaj 3nodding herbaciany nalogowcu xd jaki tam nalogowcu >.> *podaje kubek z herbatka dla Rin* *sam popija herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 12:58 am
Anzelmo Rin_Youkai Anzelmo dzien doberek, people ninja *popija herbatke* witaj 3nodding herbaciany nalogowcu xd jaki tam nalogowcu >.> *podaje kubek z herbatka dla Rin* *sam popija herbatke* nie dzieki, wole wode mineralna 3nodding Co u ciebie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|