|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 1:36 pm
Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Ostatnio to była Ośmiorniczka xd Osmiorniczka do wszystkiego klei sie... nie xp nie moglam czegos takiego uzywac xd Skleiła ci piórka? xd to bolalo stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 1:38 pm
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai jak to miło ze ktoś polubił muzyke z tamtych lat ;D ja jestem fanka staroci biggrin ale nie komarow xp * pac jednego gryzacego ja w reke * p.s masz dobry wzrok XD bardzo dobrze- ja tez lubie- dzis posciagałem troche Toma Jonesa ;D czemu? :> Oh ye XD Sex Bom sex Bom ... XD to mi sie podoba xd bo zobaczyles cos na co wiekszosc w ogole nie zwrocila uwagi :]tez dobre ;P ale wole it's not unusual ;D no to uznajmy ze wiekszosc jest powierzchowna ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 1:39 pm
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Ostatnio to była Ośmiorniczka xd Osmiorniczka do wszystkiego klei sie... nie xp nie moglam czegos takiego uzywac xd Skleiła ci piórka? xd to bolalo stare xd wy sie kochacie widze ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 1:41 pm
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Ostatnio to była Ośmiorniczka xd Osmiorniczka do wszystkiego klei sie... nie xp nie moglam czegos takiego uzywac xd Skleiła ci piórka? xd to bolalo stare xd Trzeba ją było zakręcać porządnie a nie xd i pewnie jeszcze na niej usiadłaś xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 1:41 pm
Lavagetas_heqetai tez dobre ;P ale wole it's not unusual ;D no to uznajmy ze wiekszosc jest powierzchowna ;] sie robi szefie XD zaraz sobie to sciagne i ocenie wink * wcina arbuza *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 1:43 pm
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai tez dobre ;P ale wole it's not unusual ;D no to uznajmy ze wiekszosc jest powierzchowna ;] sie robi szefie XD zaraz sobie to sciagne i ocenie wink * wcina arbuza * szef- podoba mnie sie ;DD nie pozałujesz wink zamorduje dentystke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moze gdyby te chodzace przeciwienstwo bylo chlopakiem Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 1:44 pm
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai tez dobre ;P ale wole it's not unusual ;D no to uznajmy ze wiekszosc jest powierzchowna ;] sie robi szefie XD zaraz sobie to sciagne i ocenie wink * wcina arbuza * szef- podoba mnie sie ;DD nie pozałujesz wink zamorduje dentystke...co Ci zrobila x_X * zaglada mu do paszczy *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 1:44 pm
Rin_Youkai moze gdyby te chodzace przeciwienstwo bylo chlopakiem Xd w sumie teraz modne jest 'lubic' ta sama płec ;D nie znosze mody ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 1:45 pm
Rin_Youkai moze gdyby te chodzace przeciwienstwo bylo chlopakiem Xd To samo tyczy sie ciebie moja droga W końcu z soba 7 lat wytrzymałyśmy 3nodding xd To jak było to z Ośmiorniczką cuu? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 1:45 pm
Miyu_av_Isfolket Trzeba ją było zakręcać porządnie a nie xd i pewnie jeszcze na niej usiadłaś xD ty ja odkrecilas specjalnie xp rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 1:46 pm
Lavagetas_heqetai w sumie teraz modne jest 'lubic' ta sama płec ;D nie znosze mody ;] cos my jacys tacy staroswieccy obydwoje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 1:46 pm
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai tez dobre ;P ale wole it's not unusual ;D no to uznajmy ze wiekszosc jest powierzchowna ;] sie robi szefie XD zaraz sobie to sciagne i ocenie wink * wcina arbuza * szef- podoba mnie sie ;DD nie pozałujesz wink zamorduje dentystke...co Ci zrobila x_X * zaglada mu do paszczy * kazała mi smarować wieczorem- wyglada jak siuski w żelu, pachnie jak siuśki w żelu i smakuje jak siuśki w żelu... ehh dobrze ze sie nie musze całować ;DDDD durna maść... ... szit
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 1:47 pm
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai w sumie teraz modne jest 'lubic' ta sama płec ;D nie znosze mody ;] cos my jacys tacy staroswieccy obydwoje mrgreen noo- tak ma byc ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|