|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 5:15 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai <...> ;D hmm czuje płyn do zmiekczania ;D *czuje kluske plynaca po plecach* O_o.. u mraaaaa xD rofl heart *podsowa mu wiecej klusek pod nos i zafascynowana obserwuje jak rosnie* O.o
mi jeszcze nic nie rosnie ;DDD tak jeszcze nie jadlem ;] rofl jak to nie mrgreen nie oszukasz mnie.. widze ze robisz sie coraz wiekszym morsikiem 4laugh *odsowa sie na fotel i obserwuje z przejeciem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 5:17 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai <...> ;D hmm czuje płyn do zmiekczania ;D *czuje kluske plynaca po plecach* O_o.. u mraaaaa xD rofl heart *podsowa mu wiecej klusek pod nos i zafascynowana obserwuje jak rosnie* O.o
mi jeszcze nic nie rosnie ;DDD tak jeszcze nie jadlem ;] rofl jak to nie mrgreen nie oszukasz mnie.. widze ze robisz sie coraz wiekszym morsikiem 4laugh *odsowa sie na fotel i obserwuje z przejeciem*
co mi tam- kochanego ciałka...itd ;D dzieki ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 5:19 am
Lavagetas_heqetai co mi tam- kochanego ciałka...itd ;D dzieki ;D *przechyla lepek* *podlaziu do morsa* *poke go w kla* O.o... *podaje mu chusteczki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 5:21 am
Lethiel Lavagetas_heqetai co mi tam- kochanego ciałka...itd ;D dzieki ;D *przechyla lepek* *podlaziu do morsa* *poke go w kla* O.o... *podaje mu chusteczki*
no, to co jeszcze dla mnie masz? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 5:22 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai co mi tam- kochanego ciałka...itd ;D dzieki ;D *przechyla lepek* *podlaziu do morsa* *poke go w kla* O.o... *podaje mu chusteczki*
no, to co jeszcze dla mnie masz? ;] zjadles wszystko xD *burk brzuszkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 5:25 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai co mi tam- kochanego ciałka...itd ;D dzieki ;D *przechyla lepek* *podlaziu do morsa* *poke go w kla* O.o... *podaje mu chusteczki*
no, to co jeszcze dla mnie masz? ;] zjadles wszystko xD *burk brzuszkiem*
no i sie nie podzielilem... hmm prosze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 5:26 am
Lavagetas_heqetai no i sie nie podzielilem... hmm prosze mrgreen O.o... *odsow odsow* teraz sie dopiero zaczelam obawiac xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 5:29 am
Lethiel Lavagetas_heqetai no i sie nie podzielilem... hmm prosze mrgreen O.o... *odsow odsow* teraz sie dopiero zaczelam obawiac xD
no co ty- nie rozpakowany nawet ;D, to moze jajecznice? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 5:30 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no i sie nie podzielilem... hmm prosze mrgreen O.o... *odsow odsow* teraz sie dopiero zaczelam obawiac xD
no co ty- nie rozpakowany nawet ;D, to moze jajecznice? ;D dla...dlaczego chowasz jedzenie po kieszeniach panie morsie ? O.o *patrzy na niego przerazona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 5:31 am
no i trzeba mi isc do pracy :/ papa panie morsiku ! 4laugh heart *tulu i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 5:32 am
losz, ale sie najadlam 4laugh * patrzy na sterte skorek po arbuzie *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 5:32 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no i sie nie podzielilem... hmm prosze mrgreen O.o... *odsow odsow* teraz sie dopiero zaczelam obawiac xD
no co ty- nie rozpakowany nawet ;D, to moze jajecznice? ;D dla...dlaczego chowasz jedzenie po kieszeniach panie morsie ? O.o *patrzy na niego przerazona*
zeby sie nie zepsulo no nie? ;D nic innego nie mam, myszy wyjadły...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 5:33 am
Lethiel no i trzeba mi isc do pracy :/ papa panie morsiku ! 4laugh heart *tulu i znika*
papa wink Rin- sie nawet nie podzielilas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 5:37 am
Lavagetas_heqetai Rin- sie nawet nie podzielilas... e tam to byl tylko taki maly arbuz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 5:39 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin- sie nawet nie podzielilas... e tam to byl tylko taki maly arbuz xd jakby był mały to bys sie nie najadła ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|