|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:26 am
Ryuukei oshii Lethiel *tajniackie szyp oboje w tylki* ninja xd
ninja jakis trojkacik nam sie tu robi *tkaz echwyta oboje za tylek* xd zjednoczmy sie w tym uchwycie ! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:27 am
Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai eee oxO wlasnie wyszlo slonce =_=''' zniszcz. po tych upalach to czasem mam taka chec... _ _ zatem czemu zwlekasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:28 am
Ryuukei oshii Lethiel *tajniackie szyp oboje w tylki* ninja xd
ninja jakis trojkacik nam sie tu robi *tkaz echwyta oboje za tylek* xd trzymamy sie wszyscy za tylki... ;D i?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:28 am
Lethiel masz pojechac ! ;> heart bez marudzenia mrgreen blaugh
emo ale ja sie go boje po tak dlugim czasie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:29 am
Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai eee oxO wlasnie wyszlo slonce =_=''' zniszcz. po tych upalach to czasem mam taka chec... _ _ zatem czemu zwlekasz? bo mam za mala sile ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:30 am
Lavagetas_heqetai trzymamy sie wszyscy za tylki... ;D i? iczekamy na rozwoj sytuacji xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:31 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai trzymamy sie wszyscy za tylki... ;D i? iczekamy na rozwoj sytuacji xd no to prosze- rozwijajcie ją ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:32 am
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai trzymamy sie wszyscy za tylki... ;D i? iczekamy na rozwoj sytuacji xd no to prosze- rozwijajcie ją ;D *rozwija jego sukieneczke* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:33 am
Rin_Youkai bo mam za mala sile ninja nie sila lecz determinacja sie liczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:34 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai trzymamy sie wszyscy za tylki... ;D i? iczekamy na rozwoj sytuacji xd no to prosze- rozwijajcie ją ;D *rozwija jego sukieneczke* xd redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:34 am
Ryuukei oshii Lethiel masz pojechac ! ;> heart bez marudzenia mrgreen blaugh
emo ale ja sie go boje po tak dlugim czasie emo no przestan.. jest steskniony mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:36 am
co Ty taki fstydliwy blaugh
As o ile pamietam to Az im bardziej kogos lubi tym bardziej go meczy...to co jest jak jest steskniony gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:38 am
Ryuukei oshii co Ty taki fstydliwy blaugh
As o ile pamietam to Az im bardziej kogos lubi tym bardziej go meczy...to co jest jak jest steskniony gonk przeciez wlasnie o tmy mowie 4laugh heart
ale nie martw sie.. jst padniety po podrozy wiec korzystaj z oslabienia puki mozna ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:39 am
Lethiel przeciez wlasnie o tmy mowie 4laugh heart
ale nie martw sie.. jst padniety po podrozy wiec korzystaj z oslabienia puki mozna ;3
stare on zawsze znajdzie sile by mnie pomeczyc stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:39 am
Ryuukei oshii co Ty taki fstydliwy blaugh
As o ile pamietam to Az im bardziej kogos lubi tym bardziej go meczy...to co jest jak jest steskniony gonk bielizny nie mam ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|