|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 3:54 am
Lethiel Mroczny Tato Lethiel mroczny, z ktorej strony ? pirate z mordy strony jak i z ogolnej strony XD wiek dojrzalosc, oczywiscie jestem bardzo dojrzaly. moja kultura osobista wykracza poza normy spoleczne, oraz oglada jest opanowana do perfekcji. jestem bardzo spokojnym i ustawionym czlowiekiem. *patrzy na niego* *prezechyla glowe* *dalej patrzy* nie rozumiem twojego zdziwienia moja panno. tym bardziej niechcialbym bys doznala takiego ow stanu -  tak w ogole to przepraszam za moje zachowanie bo sie nie przywitalem. Witaj i jak bylo w Irlandi? jesli juz wrocilas rzecz jasna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 3:54 am
Ryuukei oshii Mroczny Tato nie przejmuj sie Ryuukei. ja doskonale rozumiem wybryki w tym wieku. ach co to bylo... mlodosc jest wspaniala. *zaczyna patrzec sie na niego jak na idiote neutral *
*caluje LAve w policzek* przepraszam slonko nie moglam sie powstrzymac*wciaga Leth pod sukieneczke Lavy* xd <łapie za posladek> ja tez nie ;D kurcze tłoczno sie robi- uwazajcie tam co? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 3:56 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel no wiec delikatnie mowiac.. wiekszasc jest raczej duza, z tym ze ubiera sie nie wiele zaslaniajac gonk ale tak ogolnie to wszystkie sa niskie, raczej krepej budowy i nawet jak szczuplo wygladaja to od pasa w gore.. bo maja duze pupy O.o, wszystkie <.< nie wiem na czym to polega O_o *patrzy poddenerwowana na swoj tylek* no to musi im byc ciezko- nie dziwie sie ze to taki mały kraj ;D- sobie wyobrazam jak musza sie na ciebie faceci patrzec ninja (wygłodniale ;D) biorac pod uwage ze maja niegobor kobiet to na kazda patrza jak wyglodniale wilki xP kurcze- ja to szukam kraju gdzie jest na odwrót ;DDD no co ty lavek.. na ciebie to wszystkie i wszedzie wyglodniale cool heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii Mroczny Tato nie przejmuj sie Ryuukei. ja doskonale rozumiem wybryki w tym wieku. ach co to bylo... mlodosc jest wspaniala. *zaczyna patrzec sie na niego jak na idiote neutral *
*caluje LAve w policzek* przepraszam slonko nie moglam sie powstrzymac*wciaga Leth pod sukieneczke Lavy* xd dlaczegoz to mnie obrazasz? czym zawinilem ze nie jestes dla mnie mila?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai <łapie za posladek> ja tez nie ;D kurcze tłoczno sie robi- uwazajcie tam co? ;D czemu chwyciles Leth za posladek surprised eek crying wink
kogos jeszcze mamy zaprosic tam xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 3:57 am
Mroczny Tato dlaczegoz to mnie obrazasz? czym zawinilem ze nie jestes dla mnie mila? talk2hand niewazne talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 3:58 am
Lethiel no co ty lavek.. na ciebie to wszystkie i wszedzie wyglodniale cool heart xd ten zwierzecy magnetyzm normalnie ;D albo po prostu jakieś niedożywione na mnie leca mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 3:58 am
Mroczny Tato Lethiel Mroczny Tato Lethiel mroczny, z ktorej strony ? pirate z mordy strony jak i z ogolnej strony XD wiek dojrzalosc, oczywiscie jestem bardzo dojrzaly. moja kultura osobista wykracza poza normy spoleczne, oraz oglada jest opanowana do perfekcji. jestem bardzo spokojnym i ustawionym czlowiekiem. *patrzy na niego* *prezechyla glowe* *dalej patrzy* nie rozumiem twojego zdziwienia moja panno. tym bardziej niechcialbym bys doznala takiego ow stanu -  tak w ogole to przepraszam za moje zachowanie bo sie nie przywitalem. Witaj i jak bylo w Irlandi? jesli juz wrocilas rzecz jasna 3nodding nie wrocilam crying ty dreczycielu ! xD
*rozglada sie pod szata lavy* zapowiada sie mala orgietka ;> xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 3:59 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai <łapie za posladek> ja tez nie ;D kurcze tłoczno sie robi- uwazajcie tam co? ;D czemu chwyciles Leth za posladek surprised eek crying wink
kogos jeszcze mamy zaprosic tam xd ?yy.. ups surprised ja nie chcialem ;D nie trzeba- tak mi..yy ..tak jest dobrze ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:00 am
Lethiel *rozglada sie pod szata lavy* zapowiada sie mala orgietka ;> xD mrr ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:01 am
Ryuukei oshii Mroczny Tato dlaczegoz to mnie obrazasz? czym zawinilem ze nie jestes dla mnie mila? talk2hand niewazne talk2hand dla mnie bardzo wazne. powiesz czemu? czy tchorzysz i unikasz konwersacji na poziomie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:01 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai <łapie za posladek> ja tez nie ;D kurcze tłoczno sie robi- uwazajcie tam co? ;D czemu chwyciles Leth za posladek surprised eek crying wink
kogos jeszcze mamy zaprosic tam xd ?*masu posladek* crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:02 am
Lavagetas_heqetai yy.. ups surprised ja nie chcialem ;D nie trzeba- tak mi..yy ..tak jest dobrze ;D prych blaugh *maca go po tylku* xd
jak Ci zle slonko to powiedz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:02 am
Mroczny Tato Ryuukei oshii Mroczny Tato dlaczegoz to mnie obrazasz? czym zawinilem ze nie jestes dla mnie mila? talk2hand niewazne talk2hand dla mnie bardzo wazne. powiesz czemu? czy tchorzysz i unikasz konwersacji na poziomie ;D sam sobie odpowiedziales
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:03 am
Lethiel nie wrocilam crying ty dreczycielu ! xD
*rozglada sie pod szata lavy* zapowiada sie mala orgietka ;> xD czemuz to obwiniasz mnie nazwa dreczyciela? czym cie drecze i nie daje spokoju? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|