|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 2:45 pm
BeeWolf Anzelmo dobry wieczor ninja cos ciekawego sie dzieje? >.> ja słucham marnej muzy DJ Tomekk - [Return Of Hiphop #02] Return Of Hiphop feat. KRS ONE A Mroczny podrabia mojego avka. Mroczny:To jest akorat zajebisty kawałek. Teraz słuchammarnej muzy. chyba sobie kpisz. takie samy mamy tylko sandaly i kapelusz, no i katane... chodz inne ustawienie XD czekamy az na gai bedzie zbroja samuraja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo Omega Sun Mroczny Tato Anzelmo dobry wieczor ninja cos ciekawego sie dzieje? >.> uj ci w pupie chodzi bo bede Cie musiala wykopac za takie komentarze.....ee tam, Omi, mnie takie komentarze nie ruszaja wiec jest spoko xD W takim razie zrobmy jajko w rytm Delirious - [The Mission Bell CD1 #10] Paint The Town Red
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Omega Sun Mroczny Tato Anzelmo dobry wieczor ninja cos ciekawego sie dzieje? >.> uj ci w pupie chodzi bo bede Cie musiala wykopac za takie komentarze.....rany... przeca zart -.- nie smieszny.... a teraz ide sobie spac, ale jutro wieczorem sprawdze czy byliscie grzeczni ninja edit: ooo jest Moni, to Was popilnuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 2:46 pm
Ryuukei oshii BeeWolf Mroczny:To jest akorat zajebisty kawałek. ninja popieram ninja no co wy?! gonk Omi z Anzelmo sie nawet da fajnie pogadac XD zart jak prawie wszystko - wzgledny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 2:47 pm
Omega Sun nie smieszny.... a teraz ide sobie spac, ale jutro wieczorem sprawdze czy byliscie grzeczni ninja dobranoc Omi o.o milych snow xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 2:47 pm
Mroczny Tato Ryuukei oshii BeeWolf Mroczny:To jest akorat zajebisty kawałek. ninja popieram ninja no co wy?! gonk Omi z Anzelmo sie nawet da fajnie pogadac XD zart jak prawie wszystko - wzgledny. ninja njo mi sie ta akurat iosenka bardzo podoba ninja ale ja jestem uposledzona muzycznie wiec sie mnie nie sluchac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 2:48 pm
Mroczny Tato chyba sobie kpisz. takie samy mamy tylko sandaly i kapelusz, no i katane... chodz inne ustawienie XD czekamy az na gai bedzie zbroja samuraja... Bo zmieniłem ustawienie,mieczy. sandały, katana kapelusz, ubranie aczkolwiek kolor inny. Ja czekam na Hakame ... I moze kiedys zrobia Shinai biggrin Czesc Samczkowa. biggrin Papa Roach - [LoveHateTragedy #12] Gouge Away (Bonus Track)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 2:48 pm
BeeWolf W takim razie zrobmy jajko w rytm Delirious - [The Mission Bell CD1 #10] Paint The Town Red od jakiego czasu lubisz 'robic' jajka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 2:49 pm
Ryuukei oshii ninja njo mi sie ta akurat iosenka bardzo podoba ninja ale ja jestem uposledzona muzycznie wiec sie mnie nie sluchac ninja Tak zgadzam sie jeśli chodzi o muze to jestesmy inwalidami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 2:50 pm
Mroczny Tato BeeWolf W takim razie zrobmy jajko w rytm Delirious - [The Mission Bell CD1 #10] Paint The Town Red od jakiego czasu lubisz 'robic' jajka? A ty wiesz o co chodzi ?! czy tak sobie gadasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 2:50 pm
BeeWolf Czesc Samczkowa. biggrin Papa Roach - [LoveHateTragedy #12] Gouge Away (Bonus Track) czesc samcowy dzis sie zassala dyskografia papa roach mrgreen heart 5016. Papa Roach - [Infest] Blood Brothers
My sie Beeczus nie znamy poprostu na dobrej muzie i tyle 3nodding jestesmy dziecmi MTV xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 2:51 pm
BeeWolf Mroczny Tato chyba sobie kpisz. takie samy mamy tylko sandaly i kapelusz, no i katane... chodz inne ustawienie XD czekamy az na gai bedzie zbroja samuraja... Bo zmieniłem ustawienie,mieczy. sandały, katana kapelusz, ubranie aczkolwiek kolor inny. Ja czekam na Hakame ... I moze kiedys zrobia Shinai biggrin Czesc Samczkowa. biggrin Papa Roach - [LoveHateTragedy #12] Gouge Away (Bonus Track) daj spokoj XD juz z Adwokatem sie klocilem kiedy kto jak sie ubiera XD mogli by zrobic budynek w stylu Shaolin *_* i w ogole takie hatki po robic... tak naprawde to mogli by sie za siebie wziac i zbudowac japonska wioske 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 2:53 pm
Mroczny Tato daj spokoj XD juz z Adwokatem sie klocilem kiedy kto jak sie ubiera XD talk2hand Ty wez sie nie zmiej jak Cie zauwazylam w tym ubraniu i luknelam na samego avka to sadzilam ze to Bee byl talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 2:54 pm
Tak a Blog iles tam i TH to najleprze kapele na swicie. Viva TH... Tato:Czy ja wiem, poprostu bym chciał bylo by jakos ak ciekawiej a nie w kolo tylko sweterki itd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 2:54 pm
BeeWolf Mroczny Tato BeeWolf W takim razie zrobmy jajko w rytm Delirious - [The Mission Bell CD1 #10] Paint The Town Red od jakiego czasu lubisz 'robic' jajka? A ty wiesz o co chodzi ?! czy tak sobie gadasz. gadam z braku laku. nudno. nie jestem spiacy a spac isc powinienem bo jutro z rana wstaje. ide szukac roboty. nie chce jestem leniwy. ale musze sobie uzbierac kase na iPoda. jest zle. zjezdza sie do mnie cala rodzina. siostrzeniec ktory jest od 10 roku zycia w fazie dorastania i mysli ktora by nie przeleciec ale nie ma czym. i siostrzenica ktora jest stuknieta i maluje sie dluzej nic moja 20 kuzynka. jest strasznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|