|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:58 pm
Siemanko. Fajny Avik whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:58 pm
Ryuukei oshii xd a co to takiego wogole xd ? grzyb? ;D sowa inaczej ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:59 pm
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii xd a co to takiego wogole xd ? grzyb? ;D sowa inaczej ;p a czemu tak trudno go znalesc smile ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 1:00 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii xd a co to takiego wogole xd ? grzyb? ;D sowa inaczej ;p a czemu tak trudno go znalesc smile ?nie trudno, no moze tak srednio trudno- ale mozna kupic ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 1:01 pm
Lavagetas_heqetai nie trudno, no moze tak srednio trudno- ale mozna kupic ;p to w czym problem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 1:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 1:02 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai nie trudno, no moze tak srednio trudno- ale mozna kupic ;p to w czym problem blaugh a gdzie tu mowa o problemie?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 1:03 pm
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai nie trudno, no moze tak srednio trudno- ale mozna kupic ;p to w czym problem blaugh a gdzie tu mowa o problemie?:> to rob blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czekaj ja skas to znam.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii xd a co to takiego wogole xd ? grzyb? ;D sowa inaczej ;p Nooooooooooooooooo !! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 1:04 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai nie trudno, no moze tak srednio trudno- ale mozna kupic ;p to w czym problem blaugh a gdzie tu mowa o problemie?:> to rob blaugh nie mam grzyba aktualnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 1:05 pm
Baliaur Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii xd a co to takiego wogole xd ? grzyb? ;D sowa inaczej ;p Nooooooooooooooooo !! gonk co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 1:05 pm
yuri_kiku no co ja lubie rozowy ^^
a ze mnie moge wrocic do starej wersju profila (nie mam wogole tej opcji crying ) to zrobilam rozbrajajaco rozowy profil ^^ bo bylo mudno biggrin a ja nie znosze, kojarzy mi sie z rozowymi pokemonami, no ale Twoj profil- Twoja sprawa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 1:06 pm