|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:14 pm
Lavagetas_heqetai ja sie z nich smieje a nie podziwiam ;P jasne janse wink *wlazi mu pod sukienkopodobne wdzianko* mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:14 pm
Aidanna toz to z ukochanym caly dzien spedzilam 4laugh a, ze poszlam wczoraj spac o 1, a wastalam o 5 to nie wyspana..... a pozatym sie zmeczylam 3nodding a no tak ! zapomnialam, ze dzis u ciebie Ozz byl. xd Ja za to caly dzien spedzilam na nudzeniu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:16 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai ja sie z nich smieje a nie podziwiam ;P jasne janse wink *wlazi mu pod sukienkopodobne wdzianko* mrgreen heart ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:16 pm
Rin_Youkai Aidanna toz to z ukochanym caly dzien spedzilam 4laugh a, ze poszlam wczoraj spac o 1, a wastalam o 5 to nie wyspana..... a pozatym sie zmeczylam 3nodding a no tak ! zapomnialam, ze dzis u ciebie Ozz byl. xd Ja za to caly dzien spedzilam na nudzeniu xp a jutro, albo pojutrze bedziemy robic spaghetti.... xD to bedzie piekne dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:17 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai ja sie z nich smieje a nie podziwiam ;P jasne janse wink *wlazi mu pod sukienkopodobne wdzianko* mrgreen heart no wiesz co, tak przy ludziach... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:17 pm
*piska iw ierci sie pod sukienka* mru mrgreen heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:19 pm
Aidanna a jutro, albo pojutrze bedziemy robic spaghetti.... xD to bedzie piekne dramallama a co jest nadzwyzajnego w robieniu spaghetti? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:19 pm
Ryuukei oshii *piska iw ierci sie pod sukienka* mru mrgreen heart wink ludzie patrza- uspokuj sie ;D Dzieki Omi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:20 pm
Omega Sun Aidanna a jutro, albo pojutrze bedziemy robic spaghetti.... xD to bedzie piekne dramallama a co jest nadzwyzajnego w robieniu spaghetti? confused aaaaaaa!!!!!!!! jak mogłaś....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:20 pm
Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai oj byla tego przerobka Maryli Rodowicz i ona spiewala " Banda namera tarara Banda namera napadła na jubilera nie slucham Mrylki ZŁOOOOOOOOOOO kiedys to bylo dosc slawne w roznych programach, wiec pomyslalam, ze to slyszales ninja dziewczyno ja nie pamietam co wczoraj bylo i co sie dzialo a ty mi mowisz 'kiedys' ps. DZISIAJ 30 LIPCA 2006 ROKU MIJA 12 ROCZNICA SMIERCI RYSZARDA RIEDLA. LIDERA GRUPY DŻEM NAJBARDZIEJ ZNANEGO W LATACH 70TYCH 80TYCH I 90TYCH. ZMARL WIELKI CZLOWIEK KTORY POPELNIL WIELKI BLAD...
...W życiu piękne sa tylko chwile... RYSZARD RIEDEL [1957 - 1994]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:22 pm
Omega Sun Aidanna a jutro, albo pojutrze bedziemy robic spaghetti.... xD to bedzie piekne dramallama a co jest nadzwyzajnego w robieniu spaghetti? confused mam wrazenie, czy omi jest na cos/kogos zla? ninja witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:22 pm
Omega Sun Aidanna a jutro, albo pojutrze bedziemy robic spaghetti.... xD to bedzie piekne dramallama a co jest nadzwyzajnego w robieniu spaghetti? confused jak znam zycie polowa wyladuje na podlodze... cos sie spali, albo cos, bo bedziemy zajeci soba ninja ale moze tez wyjsc cos mniam! tylko musimy pojsc kupic miesko jutro, bo zapomnielismy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:23 pm
Lavagetas_heqetai ludzie patrza- uspokuj sie ;D Dzieki Omi wink prych *wylazi poczochrana spod sukienkopodobnego wdzianka * blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:23 pm
Lavagetas_heqetai Omega Sun Aidanna a jutro, albo pojutrze bedziemy robic spaghetti.... xD to bedzie piekne dramallama a co jest nadzwyzajnego w robieniu spaghetti? confused aaaaaaa!!!!!!!! jak mogłaś....ja wiem, ze to jest pyszne danie, ale jako wielbiciel makarnow musisz przyznac, ze nawet te wymyslne odmiany sa dosc proste w przyrzadzaniu wiec nie rozumiem ich rytualnosci wink Ja je robie czesto bo to najszybszy obiad.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:24 pm
Setsuna Dragonclaw Omega Sun Aidanna a jutro, albo pojutrze bedziemy robic spaghetti.... xD to bedzie piekne dramallama a co jest nadzwyzajnego w robieniu spaghetti? confused mam wrazenie, czy omi jest na cos/kogos zla? ninja witam nie, omi jest pijana, bo wrocila z imprezy ale ma wspanialy humor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|