|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:01 pm
Rin_Youkai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai to z jakiegos powodu wydaje mi sie ochydne no ale niech bedzie ze mam mrgreen czemu obrzydliwie moj Ty dominatorze xd rofl mrgreen heart nie wiem, tak mi sie wydaje ;P fu ;D nieznasz sie *klaps* wink w tych sprawach to lepiej sluchaj sie pan mrgreen no jaka mądra prezydentówna ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:02 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai moze- ale nie lubie tego ;P musze wiecej jesc zeby mi to w tłuszczyk obrosło mrgreen marudasz slonko xd *szczyp*;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:02 pm
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai w tych sprawach to lepiej sluchaj sie pan mrgreen no jaka mądra prezydentówna ;P no bo do tego psycholożka jestem rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:04 pm
O.o slonko...czemu ja nic niewiem ze lubisz facetow w rajtuzach gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:05 pm
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai w tych sprawach to lepiej sluchaj sie pan mrgreen no jaka mądra prezydentówna ;P no bo do tego psycholożka jestem rofl rofl nigdy bym nie zgadl ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:05 pm
Rin_Youkai Mroczny Tato głanda namera głahira (pauza) głanda namera napadła NA jubilera ninja ke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:07 pm
Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato głanda namera głahira (pauza) głanda namera napadła NA jubilera ninja ke? oj byla tego przerobka Maryli Rodowicz i ona spiewala " Banda namera tarara Banda namera napadła na jubilera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:07 pm
dobry dramallama
ja tylko na chwile, bo zaraz ide spac, bo jestem padnieta ninja heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:08 pm
Ryuukei oshii O.o slonko...czemu ja nic niewiem ze lubisz facetow w rajtuzach gonk crying skrywam to ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:09 pm
Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato głanda namera głahira (pauza) głanda namera napadła NA jubilera ninja ke? oj byla tego przerobka Maryli Rodowicz i ona spiewala " Banda namera tarara Banda namera napadła na jubilera nie slucham Mrylki ZŁOOOOOOOOOOO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:09 pm
Aidanna dobry dramallama ja tylko na chwile, bo zaraz ide spac, bo jestem padnieta ninja heart no ja wiem, ze ja kocham sie przemeczac do upadlego, ale zebys ty stawiala przy tym " heart " to cos musialo byc innego Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:10 pm
juz nie blaugh ale teraz bede mogal z Toba pogadac na temat kosetykow prostownic do wlosow lakierow i podpasek tacy jak Ty znaj sie na tym blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:11 pm
Mroczny Tato Rin_Youkai oj byla tego przerobka Maryli Rodowicz i ona spiewala " Banda namera tarara Banda namera napadła na jubilera nie slucham Mrylki ZŁOOOOOOOOOOO kiedys to bylo dosc slawne w roznych programach, wiec pomyslalam, ze to slyszales ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:12 pm
Rin_Youkai Aidanna dobry dramallama ja tylko na chwile, bo zaraz ide spac, bo jestem padnieta ninja heart no ja wiem, ze ja kocham sie przemeczac do upadlego, ale zebys ty stawiala przy tym " heart " to cos musialo byc innego Xd toz to z ukochanym caly dzien spedzilam 4laugh a, ze poszlam wczoraj spac o 1, a wastalam o 5 to nie wyspana..... a pozatym sie zmeczylam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:13 pm
Ryuukei oshii juz nie blaugh ale teraz bede mogal z Toba pogadac na temat kosetykow prostownic do wlosow lakierow i podpasek tacy jak Ty znaj sie na tym blaugh wink ja sie z nich smieje a nie podziwiam ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|