|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:35 am
Rin_Youkai Anzelmo =_= co ma Wilq (koles) do Wilq'a (postaci wymyslonej na potrzeby komiksu)? nyo duzo ma , bo to on go wymyslil ninja SLEDZIU - WILQ WILQ - ALC-MAN x.x prosciej sie nie da o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:36 am
Anzelmo Rin_Youkai Anzelmo =_= co ma Wilq (koles) do Wilq'a (postaci wymyslonej na potrzeby komiksu)? nyo duzo ma , bo to on go wymyslil ninja SLEDZIU - WILQ WILQ - ALC-MAN x.x prosciej sie nie da o.o dobra juz sie pogubilam , na dodatek zle to zrozumialam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:36 am
Anzelmo BeeWolf Płacze jak małe dziecko, ja juz od roku czasu nie moge w to pograc, ... KUSZA no. >płacze jak mełe dziecko i wali piesciami w podloge.< hmm... troche dziwne >.> moze trza kupic wreszcie oryginala? xD I zapewne się tak skonczy, ze kupie orginał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:38 am
Anzelmo =_= co ma Wilq (koles) do Wilq'a (postaci wymyslonej na potrzeby komiksu)? poza tym: Wilq juz od dlugiego czasu rysuje to cus... ostatnio widywalem jego "dziela" w Game Ranking =_= tak tylko wilq, alc-man, entombed i cala reszta sa postaciami wymyslonymi przez takich dwoch panow.. wiec skoro sugerujesz ze jakis gostek o ksywie 'wilq' rysuje komiksy o nich , to ja sie pytam czy ma on zgode autoro ktorzy posiadaja cos co zwie sie prawa autorskie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:39 am
opcy Anzelmo =_= co ma Wilq (koles) do Wilq'a (postaci wymyslonej na potrzeby komiksu)? poza tym: Wilq juz od dlugiego czasu rysuje to cus... ostatnio widywalem jego "dziela" w Game Ranking =_= tak tylko wilq, alc-man, entombed i cala reszta sa postaciami wymyslonymi przez takich dwoch panow.. wiec skoro sugerujesz ze jakis gostek o ksywie 'wilq' rysuje komiksy o nich , to ja sie pytam czy ma on zgode autoro ktorzy posiadaja cos co zwie sie prawa autorskie.. wiec jednak nie tylko ja tak pomyslalam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:39 am
BeeWolf Anzelmo BeeWolf Płacze jak małe dziecko, ja juz od roku czasu nie moge w to pograc, ... KUSZA no. >płacze jak mełe dziecko i wali piesciami w podloge.< hmm... troche dziwne >.> moze trza kupic wreszcie oryginala? xD I zapewne się tak skonczy, ze kupie orginał. tera chyba az tak duzo nie kosztuje w sklepach... gorzej bedzie z ep:1 =/ na razie kasy nie mam wiec sobie w to nie pogram T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:40 am
Anzelmo SLEDZIU - WILQ WILQ - ALC-MAN x.x prosciej sie nie da o.o sledziu nie wymyslil wilqa.. wymyslil Osiedle Swoboda, Fido i Mel'a, zolwia Skolmana.. ale Wilqa nie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:41 am
opcy Anzelmo =_= co ma Wilq (koles) do Wilq'a (postaci wymyslonej na potrzeby komiksu)? poza tym: Wilq juz od dlugiego czasu rysuje to cus... ostatnio widywalem jego "dziela" w Game Ranking =_= tak tylko wilq, alc-man, entombed i cala reszta sa postaciami wymyslonymi przez takich dwoch panow.. wiec skoro sugerujesz ze jakis gostek o ksywie 'wilq' rysuje komiksy o nich , to ja sie pytam czy ma on zgode autoro ktorzy posiadaja cos co zwie sie prawa autorskie.. dobra, tera to i ja sie pogubilem... a jesli chodzi o prawa autorskie: skad ja to mam wiedziec? xD kolesia osobiscie nie znam >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:42 am
opcy Anzelmo SLEDZIU - WILQ WILQ - ALC-MAN x.x prosciej sie nie da o.o sledziu nie wymyslil wilqa.. wymyslil Osiedle Swoboda, Fido i Mel'a, zolwia Skolmana.. ale Wilqa nie.... oki, niewazne... x.x lekka pomylka xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:43 am
Anzelmo BeeWolf Anzelmo BeeWolf Płacze jak małe dziecko, ja juz od roku czasu nie moge w to pograc, ... KUSZA no. >płacze jak mełe dziecko i wali piesciami w podloge.< hmm... troche dziwne >.> moze trza kupic wreszcie oryginala? xD I zapewne się tak skonczy, ze kupie orginał. tera chyba az tak duzo nie kosztuje w sklepach... gorzej bedzie z ep:1 =/ na razie kasy nie mam wiec sobie w to nie pogram T.T ep1 50zł. ide sobie od was.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:44 am
whatever....
szpadamstad
//nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kocham domowe obiady... * zajada schabowego z ziemniakami i surowka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf ep1 50zł. ide sobie od was. huh... ostatnio jak patrzylem to bylo zdeka drozsze xP no coz... cya XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:47 am
opcy whatever.... szpadamstad //nara oki... mi cos sie porabalo o.o soorrkaaa... po prostu: jak czytalem komiksy z SERII Wilq'a, to po prostu pisalo tak: "Wilq przedstawia:"... a w spisie byl napisany "Wilq"... coz... przyznaje sie do bledu i ide sie powiesic xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:54 am
Anzelmo opcy whatever.... szpadamstad //nara oki... mi cos sie porabalo o.o soorrkaaa... po prostu: jak czytalem komiksy z SERII Wilq'a, to po prostu pisalo tak: "Wilq przedstawia:"... a w spisie byl napisany "Wilq"... coz... przyznaje sie do bledu i ide sie powiesic xP szubienica jest juz zajeta xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|