|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:19 am
Anzelmo Hmm... ja wlasciwie mam pytanie co do siga... >.> Wilq sam robil ci sygnaturke czy po prostu znalazles gdzies ten obrazek? >.> jaki Wilq? O.o znalazlem na stronce.. a tak w ogole to Wilqa rysuja bracia Minkiewicz.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:20 am
agry 9 podejscie do HL2 sie niepowiodło, ta gra wyjatkowo mnie nie lubi. Zawsze coś nie działa jak nie CD to DvD, jak nie Instalator to biblioteka sie nie ładuje kuna olek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:21 am
opcy jaki Wilq? O.o znalazlem na stronce.. a tak w ogole to Wilqa rysuja bracia Minkiewicz.. wink heh... Wilq to koles ktory przecie stworzyl Alc-man'a i reszte o.o mini-komiksy o nich robi o.o (no nie mow ze nie wiedziales... xD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:23 am
BeeWolf agry 9 podejscie do HL2 sie niepowiodło, ta gra wyjatkowo mnie nie lubi. Zawsze coś nie działa jak nie CD to DvD, jak nie Instalator to biblioteka sie nie ładuje kuna olek. >.> ee taaam... HL2 to nie to samo co pierwsza czesc... mrgreen w "jedynce" czulo sie nadzwyczajny klimacik... w "dwojce" juz takowego nie odczulem =/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:23 am
Anzelmo opcy jaki Wilq? O.o znalazlem na stronce.. a tak w ogole to Wilqa rysuja bracia Minkiewicz.. wink heh... Wilq to koles ktory przecie stworzyl Alc-man'a i reszte o.o mini-komiksy o nich robi o.o (no nie mow ze nie wiedziales... xD ) wilq to jest glowny bohater komiksu Wilq - superbohater stworzonego przez braci Minkiewicz na samym poczatku wychodzil w "Produkcie" <-takie czasopismo komiksowe zalozone przez Sledzia a teraz sami wydaja zeszyty..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:25 am
Anzelmo BeeWolf agry 9 podejscie do HL2 sie niepowiodło, ta gra wyjatkowo mnie nie lubi. Zawsze coś nie działa jak nie CD to DvD, jak nie Instalator to biblioteka sie nie ładuje kuna olek. >.> ee taaam... HL2 to nie to samo co pierwsza czesc... mrgreen w "jedynce" czulo sie nadzwyczajny klimacik... w "dwojce" juz takowego nie odczulem =/ Bo buc jestes, jedynke przeszedłem ze 20 razy z dodatkami, a teraz chce grac w Cz 2 a potem w ep1 ... ALE nie kusza, wszystko sie wali nic nie działa. Gdybym niechciał to by działało. Ja chce wiedzieć do dalej wykabinuje Freeman, ja chce ja chce kuna no.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:26 am
opcy wilq to jest glowny bohater komiksu Wilq - superbohater stworzonego przez braci Minkiewicz na samym poczatku wychodzil w "Produkcie" <-takie czasopismo komiksowe zalozone przez Sledzia a teraz sami wydaja zeszyty.. no ale... Wilq to tez koles ktory robi komiksy miedzy innymi wlasnie o Alc-man'ie =_= a sledzik tez spoko koles xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:27 am
Anzelmo opcy wilq to jest glowny bohater komiksu Wilq - superbohater stworzonego przez braci Minkiewicz na samym poczatku wychodzil w "Produkcie" <-takie czasopismo komiksowe zalozone przez Sledzia a teraz sami wydaja zeszyty.. no ale... Wilq to tez koles ktory robi komiksy miedzy innymi wlasnie o Alc-man'ie =_= a sledzik tez spoko koles xD za zgoda autorow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:28 am
BeeWolf Bo buc jestes, jedynke przeszedłem ze 20 razy z dodatkami, a teraz chce grac w Cz 2 a potem w ep1 ... ALE nie kusza, wszystko sie wali nic nie działa. Gdybym niechciał to by działało. Ja chce wiedzieć do dalej wykabinuje Freeman, ja chce ja chce kuna no. sam jestes buc mrgreen ale milo zpotkac kolesia ktory przechodzil HL1 podobna ilosc razy co ja xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:30 am
Anzelmo BeeWolf Bo buc jestes, jedynke przeszedłem ze 20 razy z dodatkami, a teraz chce grac w Cz 2 a potem w ep1 ... ALE nie kusza, wszystko sie wali nic nie działa. Gdybym niechciał to by działało. Ja chce wiedzieć do dalej wykabinuje Freeman, ja chce ja chce kuna no. sam jestes buc mrgreen ale milo zpotkac kolesia ktory przechodzil HL1 podobna ilosc razy co ja xD Płacze jak małe dziecko, ja juz od roku czasu nie moge w to pograc, ... KUSZA no. >płacze jak mełe dziecko i wali piesciami w podloge.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:31 am
BeeWolf agry 9 podejscie do HL2 sie niepowiodło, ta gra wyjatkowo mnie nie lubi. Zawsze coś nie działa jak nie CD to DvD, jak nie Instalator to biblioteka sie nie ładuje kuna olek. ja tak mialam z B&W 2 xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:32 am
=_= co ma Wilq (koles) do Wilq'a (postaci wymyslonej na potrzeby komiksu)? poza tym: Wilq juz od dlugiego czasu rysuje to cus... ostatnio widywalem jego "dziela" w Game Ranking =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:33 am
Rin_Youkai BeeWolf agry 9 podejscie do HL2 sie niepowiodło, ta gra wyjatkowo mnie nie lubi. Zawsze coś nie działa jak nie CD to DvD, jak nie Instalator to biblioteka sie nie ładuje kuna olek. ja tak mialam z B&W 2 xp xp Akorat jak b&w2 niezbyt mi zalezało to działał poprawnie a to skubanstwo niechce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 7:34 am
BeeWolf Płacze jak małe dziecko, ja juz od roku czasu nie moge w to pograc, ... KUSZA no. >płacze jak mełe dziecko i wali piesciami w podloge.< hmm... troche dziwne >.> moze trza kupic wreszcie oryginala? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|