|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:08 pm
Anzelmo Omega Sun no niezle *notuje sobie wszystko* nic tylko sie zastrzelic blaugh nie pozwole! >.< *chowa wszystkie bronie palne z pomieszczenia do plecaka* Omi bedzie zyc blaugh czyt. puszka pandory nie zostanie zamknieta wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:09 pm
Anzelmo Omega Sun no niezle *notuje sobie wszystko* nic tylko sie zastrzelic blaugh nie pozwole! >.< *chowa wszystkie bronie palne z pomieszczenia do plecaka* Omi bedzie zyc blaugh ciepla kulcha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:09 pm
dobra za 4 i pol godzinki pobodka wiec warto choc troche sie przespac... dobranoc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:10 pm
Anzelmo Mirabell tiaa, to się chyba jakoś nazywa... ale jak? tradycyjnie... pech... xD nieszczęścia chodzą parami, czy tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:11 pm
Ozzwald czyt. puszka pandory nie zostanie zamknieta wink >.> huh... jesli to ma byc jedyny sposob na zamkniecie puszki... to... niech zostanie otwarta >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald dobra za 4 i pol godzinki pobodka wiec warto choc troche sie przespac... dobranoc... *zegna sie na misia* narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Anzelmo Omega Sun no niezle *notuje sobie wszystko* nic tylko sie zastrzelic blaugh nie pozwole! >.< *chowa wszystkie bronie palne z pomieszczenia do plecaka* Omi bedzie zyc blaugh ciepla kulcha... turlaj sie =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:12 pm
Ozzwald dobra za 4 i pol godzinki pobodka wiec warto choc troche sie przespac... dobranoc... dobranoc o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:13 pm
w pieluvchach? za rok mam 18
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:13 pm
Mirabell Anzelmo Mirabell tiaa, to się chyba jakoś nazywa... ale jak? tradycyjnie... pech... xD nieszczęścia chodzą parami, czy tak? >.> a jest jeszcze jakies drugie nieszczescie? >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:15 pm
Mroczny Tato w pieluvchach? za rok mam 18 i? *znik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:15 pm
Mroczny Tato w pieluvchach? za rok mam 18 rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:16 pm
opcy Mroczny Tato w pieluvchach? za rok mam 18 i? *znik* dostales mejla od Moriego?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:18 pm
opcy Mroczny Tato w pieluvchach? za rok mam 18 i? *znik* balujem opuch balujem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:18 pm
Kiray opcy Mroczny Tato w pieluvchach? za rok mam 18 i? *znik* dostales mejla od Moriego?... a wlasnie nie wiedzalm ze NiME jeszcze istnieje O.o o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|