|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:00 pm
Przydało by się coś do picia bo juz stać nie mogę. a nawiasem mowiąc to przez dwa lata troszkę sie tych tekstow nazbierało na forum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:01 pm
Omega Sun Ozzwald no jak nie... rak pluc to jej sprawka to mamy juz raka, globalne ocieplenie, wymieranie gatunkow, dziure ozonowa.... ktos chce jeszcze cos dorzucic? glod w nairobi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:02 pm
Omega Sun Ozzwald no jak nie... rak pluc to jej sprawka to mamy juz raka, globalne ocieplenie, wymieranie gatunkow, dziure ozonowa.... ktos chce jeszcze cos dorzucic? kiła, rzezaczka i syfilis
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wchodzę, patrzę a tu sami znajomi! witam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Mroczny Tato Kiray Mroczny Tato dopiero sie przekonaja... smierdzieje jedne, ale mam ochoite komus nalac blaugh rofl blaugh rofl nie no nie tomu nie masz co sie bac ty jestes wporzadku. uff ... odrazu mi lepiej rofl blaugh rofl blaugh rofl blaugh sie wie... z reszta nie mam czemu cie prac. jest git wpadacie na popijawe czy ja mam wpasc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:03 pm
Kiray Omega Sun Ozzwald no jak nie... rak pluc to jej sprawka to mamy juz raka, globalne ocieplenie, wymieranie gatunkow, dziure ozonowa.... ktos chce jeszcze cos dorzucic? glod w nairobi... i susze w Etiopii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Kiray Mroczny Tato Kiray Mroczny Tato dopiero sie przekonaja... smierdzieje jedne, ale mam ochoite komus nalac blaugh rofl blaugh rofl nie no nie tomu nie masz co sie bac ty jestes wporzadku. uff ... odrazu mi lepiej rofl blaugh rofl blaugh rofl blaugh sie wie... z reszta nie mam czemu cie prac. jest git wpadacie na popijawe czy ja mam wpasc? naprawde dzieki... zaczynalem sie bac... moze zostan tam gdzie jestes, a my i tak sie spijemy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabell wchodzę, patrzę a tu sami znajomi! witam! witaj ninja (jesli chodzi o radar to niezle dziala [wlazlem w podobnym czasie na forum co ty xD ] coz... )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:05 pm
Mroczny Tato Kiray Mroczny Tato Kiray Mroczny Tato dopiero sie przekonaja... smierdzieje jedne, ale mam ochoite komus nalac blaugh rofl blaugh rofl nie no nie tomu nie masz co sie bac ty jestes wporzadku. uff ... odrazu mi lepiej rofl blaugh rofl blaugh rofl blaugh sie wie... z reszta nie mam czemu cie prac. jest git wpadacie na popijawe czy ja mam wpasc? lepiej nie wpadaj... babranie sie w pieluchach jest nieprzyjemne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
no niezle *notuje sobie wszystko* nic tylko sie zastrzelic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo Mirabell wchodzę, patrzę a tu sami znajomi! witam! witaj ninja (jesli chodzi o radar to niezle dziala [wlazlem w podobnym czasie na forum co ty xD ] coz... ) tiaa, to się chyba jakoś nazywa... ale jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:06 pm
Mirabell wchodzę, patrzę a tu sami znajomi! witam! sie zdarza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabell Kiray Omega Sun Ozzwald no jak nie... rak pluc to jej sprawka to mamy juz raka, globalne ocieplenie, wymieranie gatunkow, dziure ozonowa.... ktos chce jeszcze cos dorzucic? glod w nairobi... i susze w Etiopii... za susze w etiopii to zubliewicz z TVN jest odpowiedzialny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabell tiaa, to się chyba jakoś nazywa... ale jak? tradycyjnie... pech... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:07 pm
Omega Sun no niezle *notuje sobie wszystko* nic tylko sie zastrzelic blaugh nie pozwole! >.< *chowa wszystkie bronie palne z pomieszczenia do plecaka* Omi bedzie zyc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|