|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:34 pm
Kiray Ozzwald Kiray zwlaszcza jak do Pabla zagadamy aby nam absoluta skolowal opcy nie wiem moi starzy stwierdzili ze jakas dziwna ta voodka byla... mhm... to ja nie wiem co im niepasowalo... walila jak zwykla biggrin mnie tez zwalila jak kazda inna blaugh ale oni powiedzieli ze ziolami jakimis bylo czuc do tej pory ta resztka w lodowce stoi eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:38 pm
Mroczny Tato no u mnie tez. zajebisc jestescie. teraz tylko sie umowoic i nawalic dresom wiesz co tatku, miales ciezki dzien, musisz sie wyspac, zeby rano miec sily nawalic dresom ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:38 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray zwlaszcza jak do Pabla zagadamy aby nam absoluta skolowal opcy nie wiem moi starzy stwierdzili ze jakas dziwna ta voodka byla... mhm... to ja nie wiem co im niepasowalo... walila jak zwykla biggrin mnie tez zwalila jak kazda inna blaugh ale oni powiedzieli ze ziolami jakimis bylo czuc do tej pory ta resztka w lodowce stoi eek masz spoko starych. moi to mi robia wyrzuty jak o 3 wracam z koncertow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:39 pm
Omega Sun Mroczny Tato no u mnie tez. zajebisc jestescie. teraz tylko sie umowoic i nawalic dresom wiesz co tatku, miales ciezki dzien, musisz sie wyspac, zeby rano miec sily nawalic dresom ninja spoko spoko jeszcze dzisiaj ide na miasto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato masz spoko starych. moi to mi robia wyrzuty jak o 3 wracam z koncertow chcesz o tym porozmawiac? Boards of Canada [The Campfire Headphase #03] Satellite Anthem Icarus [6:04]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray zwlaszcza jak do Pabla zagadamy aby nam absoluta skolowal opcy nie wiem moi starzy stwierdzili ze jakas dziwna ta voodka byla... mhm... to ja nie wiem co im niepasowalo... walila jak zwykla biggrin mnie tez zwalila jak kazda inna blaugh ale oni powiedzieli ze ziolami jakimis bylo czuc do tej pory ta resztka w lodowce stoi eek to czemu jej nie wyciagneles w srode wink mi te ziola nie przeszkadzaly... bo jej nie wachalem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:40 pm
Mroczny Tato Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray zwlaszcza jak do Pabla zagadamy aby nam absoluta skolowal opcy nie wiem moi starzy stwierdzili ze jakas dziwna ta voodka byla... mhm... to ja nie wiem co im niepasowalo... walila jak zwykla biggrin mnie tez zwalila jak kazda inna blaugh ale oni powiedzieli ze ziolami jakimis bylo czuc do tej pory ta resztka w lodowce stoi eek masz spoko starych. moi to mi robia wyrzuty jak o 3 wracam z koncertow moze dlatego ze mam prawie 20 lat question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:41 pm
Kiray Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray zwlaszcza jak do Pabla zagadamy aby nam absoluta skolowal opcy nie wiem moi starzy stwierdzili ze jakas dziwna ta voodka byla... mhm... to ja nie wiem co im niepasowalo... walila jak zwykla biggrin mnie tez zwalila jak kazda inna blaugh ale oni powiedzieli ze ziolami jakimis bylo czuc do tej pory ta resztka w lodowce stoi eek to czemu jej nie wyciagneles w srode wink mi te ziola nie przeszkadzaly... bo jej nie wachalem xd bo ja nie lubie mieszac... mieszam jak sie nawale blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:43 pm
opcy Mroczny Tato masz spoko starych. moi to mi robia wyrzuty jak o 3 wracam z koncertow chcesz o tym porozmawiac? Boards of Canada [The Campfire Headphase #03] Satellite Anthem Icarus [6:04]wyzale ci sie w lewa piers
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:43 pm
Mroczny Tato opcy Mroczny Tato masz spoko starych. moi to mi robia wyrzuty jak o 3 wracam z koncertow chcesz o tym porozmawiac? Boards of Canada [The Campfire Headphase #03] Satellite Anthem Icarus [6:04]wyzale ci sie w lewa piers on jest amazonka... nie ma lewej piersi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:44 pm
Mroczny Tato Omega Sun Mroczny Tato no u mnie tez. zajebisc jestescie. teraz tylko sie umowoic i nawalic dresom wiesz co tatku, miales ciezki dzien, musisz sie wyspac, zeby rano miec sily nawalic dresom ninja spoko spoko jeszcze dzisiaj ide na miasto nie musisz, oni wiedza, ze twardziel z Ciebie blaugh *klep klep po plecach* Idz juz do lozeczka, dzisiaj juz nie ma sensu nigdzie chodzic *wciska mu do reki wielka butle mineralniej* trzymaj, przyda sie rano ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:45 pm
Ozzwald moze dlatego ze mam prawie 20 lat question niekoniecznie ale to tez moze byc powod
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:46 pm
Ozzwald bo ja nie lubie mieszac... mieszam jak sie nawale blaugh ja tez nie ale zlamalem te regule ostatnio u Bee i dotego napilem sie tego piwa z fusami... ble
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:47 pm
Omega Sun Mroczny Tato Omega Sun Mroczny Tato no u mnie tez. zajebisc jestescie. teraz tylko sie umowoic i nawalic dresom wiesz co tatku, miales ciezki dzien, musisz sie wyspac, zeby rano miec sily nawalic dresom ninja spoko spoko jeszcze dzisiaj ide na miasto nie musisz, oni wiedza, ze twardziel z Ciebie blaugh *klep klep po plecach* Idz juz do lozeczka, dzisiaj juz nie ma sensu nigdzie chodzic *wciska mu do reki wielka butle mineralniej* trzymaj, przyda sie rano ninja dopiero sie przekonaja... smierdzieje jedne, ale mam ochoite komus nalac Ozz wiec moge sie w prawa wyplakac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:47 pm
Kiray Ozzwald bo ja nie lubie mieszac... mieszam jak sie nawale blaugh ja tez nie ale zlamalem te regule ostatnio u Bee i dotego napilem sie tego piwa z fusami... ble to nie fusy... to byl grzyb... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|