|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:03 pm
Ozzwald nie pije z nieletnimi, na katowice juz mnie nie stac co miesiac zeruje konto jezdzac do gdanska nie pekaja za ponad rok mi 18stuknie popijemy pobaujemy. bedzie git lubisz cygara?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:05 pm
stawiam bilety do mnie, ale przyjezdzajac w gosci trzeba miec cos ze soba mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:05 pm
Mroczny Tato Ozzwald nie pije z nieletnimi, na katowice juz mnie nie stac co miesiac zeruje konto jezdzac do gdanska nie pekaja za ponad rok mi 18stuknie popijemy pobaujemy. bedzie git lubisz cygara? nie lubie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:09 pm
Ozzwald Mroczny Tato Ozzwald nie pije z nieletnimi, na katowice juz mnie nie stac co miesiac zeruje konto jezdzac do gdanska nie pekaja za ponad rok mi 18stuknie popijemy pobaujemy. bedzie git lubisz cygara? nie lubie to stawia maly problem, ale malyt, pic lubisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:10 pm
Mroczny Tato Ozzwald Mroczny Tato Ozzwald nie pije z nieletnimi, na katowice juz mnie nie stac co miesiac zeruje konto jezdzac do gdanska nie pekaja za ponad rok mi 18stuknie popijemy pobaujemy. bedzie git lubisz cygara? nie lubie to stawia maly problem, ale malyt, pic lubisz? pic owszem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:12 pm
tja.. jakbyco to jestem..
Boards Of Canada [Trans Canada Highway #02] Left Side Drive [5:20]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:14 pm
no to popijemy. ile kosztuje bilet do katow z warszawy? wez tez bee i kukusa bo mam z bnim zawalczyc sa pozniej sie wszyscy napijemy. bucu wpadniesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:14 pm
Ozzwald kupowalem bilety wczesniej zeby napewno miec bilet... no i jeszcze w gdansku musze sie utrzymac jakto utrzymac? przeciez jedziesz jako gosc, to masz za friko wszystko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:15 pm
Mroczny zdajesz sobie sprawe ze twoj sig jest beznadziejny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:15 pm
Omega Sun Ozzwald kupowalem bilety wczesniej zeby napewno miec bilet... no i jeszcze w gdansku musze sie utrzymac jakto utrzymac? przeciez jedziesz jako gosc, to masz za friko wszystko? no wlasnie nie, ja sobie musze lokum wynajac... i sie wyzywic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:16 pm
Mroczny Tato no to popijemy. ile kosztuje bilet do katow z warszawy? wez tez bee i kukusa bo mam z bnim zawalczyc sa pozniej sie wszyscy napijemy. bucu wpadniesz? nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:18 pm
Kiray Mroczny zdajesz sobie zdanie ze twoj sig jest beznadziejny... walic to.. wlasnie kiray wpadniesz? bedzie git popijawa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:19 pm
Ozzwald no wlasnie nie, ja sobie musze lokum wynajac... i sie wyzywic yyy, to bez sensu troche. A Aid Ci nie znajdzie jakiegos miejsca? pokoju goscinnego, albo noclegu u kogos ze znajomych/ rodziny? Albo chociaz moglaby Cie dokarmiac wink Jak do Euiri przyjezdza chlopak, to on u nas normalnie sobie zyje, je itd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:19 pm
opcy Mroczny Tato no to popijemy. ile kosztuje bilet do katow z warszawy? wez tez bee i kukusa bo mam z bnim zawalczyc sa pozniej sie wszyscy napijemy. bucu wpadniesz? nie. eh bucu ty sie bawic nie poyrafisz musze zajechac kiedys do tego zajstrzebia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:20 pm
Omega Sun Ozzwald no wlasnie nie, ja sobie musze lokum wynajac... i sie wyzywic yyy, to bez sensu troche. A Aid Ci nie znajdzie jakiegos miejsca? pokoju goscinnego, albo noclegu u kogos ze znajomych/ rodziny? Albo chociaz moglaby Cie dokarmiac wink Jak do Euiri przyjezdza chlopak, to on u nas normalnie sobie zyje, je itd. to dluga historia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|