|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 12:46 pm
Omega Sun Mroczny Tato to spadaj... ostatnia osoba mi powiedziala 'trzeba bylo mowic wczesniej" crying to czeka Cie samotne picie przed kompem blaugh nieeee D; ja sie bede starac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 1:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 1:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 1:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 1:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 1:45 pm
osoby ktore mnie nie chca widziec ani czytac postow.. moga poprostu wrzucic mnie do ignora i sprawa zostanie zalatwiona...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 1:56 pm
witam wszystkich w tą piękną chłodną noc ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 1:57 pm
Setsuna Dragonclaw witam wszystkich w tą piękną chłodną noc ninja wszystkich chyba nie ma, ale ja napewno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 1:59 pm
Ozzwald Setsuna Dragonclaw witam wszystkich w tą piękną chłodną noc ninja wszystkich chyba nie ma, ale ja napewno a wlasnie, co Ty robisz w domu w sobotni wieczor? To jakos mi nie pasuje do Ciebie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 1:59 pm
wiesz co wpadnij do katow napijemy sie razem. poznamy nabijemy dresow. normalny wieczor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:00 pm
Mroczny Tato wiesz co wpadnij do katow napijemy sie razem. poznamy nabijemy dresow. normalny wieczor nie pije z nieletnimi, na katowice juz mnie nie stac co miesiac zeruje konto jezdzac do gdanska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ozzwald Setsuna Dragonclaw witam wszystkich w tą piękną chłodną noc ninja wszystkich chyba nie ma, ale ja napewno a wlasnie, co Ty robisz w domu w sobotni wieczor? To jakos mi nie pasuje do Ciebie wink ja jutro o 4.35 wstaje a o 5.50 mam pociag do Gdanska mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald nie pije z nieletnimi, na katowice juz mnie nie stac co miesiac zeruje konto jezdzac do gdanska trzeba bylo jezdzic promocyjnym pociagiem za 15zl ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:03 pm
Omega Sun Ozzwald nie pije z nieletnimi, na katowice juz mnie nie stac co miesiac zeruje konto jezdzac do gdanska trzeba bylo jezdzic promocyjnym pociagiem za 15zl ninja kupowalem bilety wczesniej zeby napewno miec bilet... no i jeszcze w gdansku musze sie utrzymac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|