|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 12:10 pm
Ryuukei oshii Mroczny Tato zubra mam ale pije juz 2 i nie ma efektu a mocny jest to skocze chyba zaraz znowu do zabki biggrin *daje mu kufla i nalewa do pelna* a tyskie nie takie zle wink lepsze debowe...a no i piewo z biedonki wymiatalo rofl rofl rofl mrgreen ale za czesc dochodu z Zubrow browar "Dojlidy" kupuje zubrom w zimie jedzonko heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 12:11 pm
Lavagetas_heqetai ne-e to siuski są- niestety 10.5 juz nie ma wiec został mi lech i heineken ;P Dzieki Tatku Ty to masz wymagania a debowe :> *mac i chow w kacie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 12:12 pm
Omega Sun ale za czesc dochodu z Zubrow browar "Dojlidy" kupuje zubrom w zimie jedzonko heart to Ty pewnie w zime nalogowa alkoholiczka sie stajesz mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 12:12 pm
Ryuukei oshii Mroczny Tato zubra mam ale pije juz 2 i nie ma efektu a mocny jest to skocze chyba zaraz znowu do zabki biggrin *daje mu kufla i nalewa do pelna* a tyskie nie takie zle wink lepsze debowe...a no i piewo z biedonki wymiatalo rofl rofl rofl mrgreen a ja ciagle poszukuje piwa "Bartek" XD zw ide po tego jednego... Dla Twist kupie debowe XD edit//: Omi pomoc zwierzetom hym... kupie na chybil trafil XD zw
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 12:14 pm
Mroczny Tato a ja ciagle poszukuje piwa "Bartek" XD zw ide po tego jednego... Dla Twist kupie debowe XD edit//: Omi pomoc zwierzetom hym... kupie na chybil trafil XD zw po co Oo. Lavie pewnie to piwo by przypadlo do gustu xd wink
nie chce pic gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 12:15 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai ne-e to siuski są- niestety 10.5 juz nie ma wiec został mi lech i heineken ;P Dzieki Tatku Ty to masz wymagania a debowe :> *mac i chow w kacie*w sumie i tak wiekszosc to jedna ciecz ;P i tak wole białe wino ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 12:15 pm
Mroczny Tato edit//: Omi pomoc zwierzetom hym... kupie na chybil trafil XD zw kup Zubry, ja tymi oparami z browaru oddycham caly rok akademicki (browary sa "przez plot" z uczelnia), wiec to tak jakbys pil ze mna wink a poza tym przyczyniasz sie do tego, aby zubry nie byly glodne w zimie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 12:16 pm
Ryuukei oshii Mroczny Tato a ja ciagle poszukuje piwa "Bartek" XD zw ide po tego jednego... Dla Twist kupie debowe XD edit//: Omi pomoc zwierzetom hym... kupie na chybil trafil XD zw po co Oo. Lavie pewnie to piwo by przypadlo do gustu xd wink
nie chce pic gonk całkiem jakbym nasikał do butelki ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 12:16 pm
Lavagetas_heqetai w sumie i tak wiekszosc to jedna ciecz ;P i tak wole białe wino ;D jakis Ty wymagajacy blaugh czeka* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 12:17 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai w sumie i tak wiekszosc to jedna ciecz ;P i tak wole białe wino ;D jakis Ty wymagajacy blaugh czeka* mrgreen zawsze wymagający ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 12:19 pm
ninja az zaczynam sie bac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 12:20 pm
Ryuukei oshii ninja az zaczynam sie bac blaugh dopiero teraz? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 12:21 pm
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii ninja az zaczynam sie bac blaugh dopiero teraz? ;] xd tak chyba mmusze wiele przemyslec wink *tul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 12:23 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii ninja az zaczynam sie bac blaugh dopiero teraz? ;] xd tak chyba mmusze wiele przemyslec wink *tul*;P no cos ty- ja tylko od czasu do czasu cie zbiczuje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 12:24 pm
Lavagetas_heqetai ;P no cos ty- ja tylko od czasu do czasu cie zbiczuje mrgreen u mru xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|