|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 8:10 am
Omega Sun mialy byc dzis tropikalne upaly a pada deszcz heart u mnie wlasnie idzie burza heart _ heart Yeeeee! ide na dwor zacieszac sie, ze na mnie bedzie padac heart _ heart Papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 8:12 am
Omega Sun mialy byc dzis tropikalne upaly a pada deszcz heart potem bedzie tropikalnie goraco bo woda zacznie parowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 8:13 am
Ozzwald Omega Sun mialy byc dzis tropikalne upaly a pada deszcz heart potem bedzie tropikalnie goraco bo woda zacznie parowac pocieszaj mnie jeszcze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 8:14 am
Omega Sun Ozzwald Omega Sun mialy byc dzis tropikalne upaly a pada deszcz heart potem bedzie tropikalnie goraco bo woda zacznie parowac pocieszaj mnie jeszcze xd wiatru nie bedzie... wilgotnosc powietrza rosnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 8:18 am
Ozzwald wiatru nie bedzie... wilgotnosc powietrza rosnie... to chyba pozostaje mi tylko wyprowadzic sie do piwnicy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 8:39 am
Omega Sun Ozzwald wiatru nie bedzie... wilgotnosc powietrza rosnie... to chyba pozostaje mi tylko wyprowadzic sie do piwnicy albo na biegun... masz do wyboru dwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 8:44 am
Ozzwald Omega Sun Ozzwald Omega Sun mialy byc dzis tropikalne upaly a pada deszcz heart potem bedzie tropikalnie goraco bo woda zacznie parowac pocieszaj mnie jeszcze xd wiatru nie bedzie... wilgotnosc powietrza rosnie... mi tam jest zajebiscie, temeratorka jest wporzo biggrin .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 9:00 am
NARESZCIE! heart heart heart heart Burza oh yeee! heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 9:01 am
Rin_Youkai NARESZCIE! heart heart heart heart burza! O YEEE! heart heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 9:02 am
BeeWolf Rin_Youkai NARESZCIE! heart heart heart heart burza! O YEEE! heart heart domokun nyo co domokun ja ostatnio widzialam burze w Zakopanym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 9:04 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai NARESZCIE! heart heart heart heart burza! O YEEE! heart heart domokun nyo co domokun ja ostatnio widzialam burze w Zakopanym >je kostke lodu<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 9:06 am
BeeWolf Rin_Youkai nyo co domokun ja ostatnio widzialam burze w Zakopanym >je kostke lodu< one dla mnie za zimne, jedyne zimne co zjem to loda ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 9:08 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai nyo co domokun ja ostatnio widzialam burze w Zakopanym >je kostke lodu< one dla mnie za zimne, jedyne zimne co zjem to loda ninja >gryzie swoja kostke lodu< . . . . Co masz na sobie ? >gryzie dalej<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 9:10 am
BeeWolf >gryzie swoja kostke lodu< . . . . Co masz na sobie ? >gryzie dalej< zalapiesz jakiejs anginy czy cus takiego do tych kostek lodu ninja Czy ja jestem jakas przezroczysta , przeciez widac domokun *trzyma jak debil reke za oknem i sie jara deszczem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|