|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 6:07 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Wielki crying miał wieeelkie kły emo iw ielkie różowe ślepia emo i zabrał mi Chipsy crying eek eek eek to byla twoja zaginiona siostra == eek eek ne mam siostry eek eek i ne tryzmam jej pod łóżkiem =.=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 6:11 am
Miyu_av_Isfolket eek eek ne mam siostry eek eek i ne tryzmam jej pod łóżkiem =.= masz...nie wypieraj sie jej emo emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 7:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 7:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 7:34 am
Witaj 3nodding nareszcie u mnie popadalo whee od 3 tyg nie widzialam deszczu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 7:37 am
Rin_Youkai Witaj 3nodding nareszcie u mnie popadalo whee od 3 tyg nie widzialam deszczu stare szczesciara stare u mnie w centralnej polsce niestety ani kropli jedyna pomoc to zraszacze na ulicy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 7:38 am
Ann_Miho Rin_Youkai Witaj 3nodding nareszcie u mnie popadalo whee od 3 tyg nie widzialam deszczu stare szczesciara stare u mnie w centralnej polsce niestety ani kropli jedyna pomoc to zraszacze na ulicy sweatdrop mogly by te upaly juz sobie odpuscic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 7:42 am
Rin_Youkai mogly by te upaly juz sobie odpuscic xp slyszalam ze to juz koncowka oby whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 7:43 am
Ann_Miho Rin_Youkai mogly by te upaly juz sobie odpuscic xp slyszalam ze to juz koncowka oby whee mam nadzieje bo to zaczyna byc denerwujace xp moj trawnik wyglada jak jakas sawanna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 7:46 am
Rin_Youkai Ann_Miho Rin_Youkai mogly by te upaly juz sobie odpuscic xp slyszalam ze to juz koncowka oby whee mam nadzieje bo to zaczyna byc denerwujace xp moj trawnik wyglada jak jakas sawanna xd nie tylko twoj jeszcze troche tych upalow a wykopie sobie basen przed blokiem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 7:49 am
Ann_Miho nie tylko twoj jeszcze troche tych upalow a wykopie sobie basen przed blokiem whee moze to i jest jakis sposob XD, mi sie marzy pozadna burza heart _ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 7:54 am
Rin_Youkai Ann_Miho nie tylko twoj jeszcze troche tych upalow a wykopie sobie basen przed blokiem whee moze to i jest jakis sposob XD, mi sie marzy pozadna burza heart _ heart a jeszcze do tego wszystkiego nie ma co robic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 7:55 am
Ann_Miho Rin_Youkai Ann_Miho nie tylko twoj jeszcze troche tych upalow a wykopie sobie basen przed blokiem whee moze to i jest jakis sposob XD, mi sie marzy pozadna burza heart _ heart a jeszcze do tego wszystkiego nie ma co robic sweatdrop nyoooo dzis jakas taka wyjatkowa nuda x_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 8:04 am
mi tam sie cale wakacje cos nudzi wszystko juz zrobilam (oprocz nauki oczywiscie xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|