|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 5:18 am
Miyu_av_Isfolket O przepraszam bardzo tylko nie grzybowym, ewentualnie pieczeniowym .__. xD *biegnie dalej i wskakuje na drzewo* przed kotem na drzewo uciekasz no wiesz co blaugh * skacze za nia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 5:21 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket O przepraszam bardzo tylko nie grzybowym, ewentualnie pieczeniowym .__. xD *biegnie dalej i wskakuje na drzewo* przed kotem na drzewo uciekasz no wiesz co blaugh * skacze za nia* *zeskakuje z drzewa i wskakuje do jeziora* Koty boją sie wody blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 5:24 am
Miyu_av_Isfolket *zeskakuje z drzewa i wskakuje do jeziora* Koty boją sie wody blaugh whee ja i strach przed woda cool chyba mnie z kims mylisz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 5:27 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket *zeskakuje z drzewa i wskakuje do jeziora* Koty boją sie wody blaugh whee ja i strach przed woda cool chyba mnie z kims mylisz wink Nawet jeśli umiesz pływać i sie ne boisz wody stare to i tak długo pod wodą ne wytrzymasz xp . Zapomniałaś ze jestem wapirzycą Muahaha XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 5:29 am
Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket *zeskakuje z drzewa i wskakuje do jeziora* Koty boją sie wody blaugh whee ja i strach przed woda cool chyba mnie z kims mylisz wink Nawet jeśli umiesz pływać i sie ne boisz wody stare to i tak długo pod wodą ne wytrzymasz xp . Zapomniałaś ze jestem wapirzycą Muahaha XD * zaklada osprzet ojca * nyo zobaczymy komu sie szybciej znudzi mrgreen Ej! Wy tam! prosze nie odlaczac powietrza ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 5:32 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket *zeskakuje z drzewa i wskakuje do jeziora* Koty boją sie wody blaugh whee ja i strach przed woda cool chyba mnie z kims mylisz wink Nawet jeśli umiesz pływać i sie ne boisz wody stare to i tak długo pod wodą ne wytrzymasz xp . Zapomniałaś ze jestem wapirzycą Muahaha XD * zaklada osprzet ojca * nyo zobaczymy komu sie szybciej znudzi mrgreen Ej! Wy tam! prosze nie odlaczac powietrza ninja Ne ma sprawy biggrin *siada na kamieniu pod wodą i patrzy się na Rin* i cu teraz xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 5:35 am
Miyu_av_Isfolket Ne ma sprawy biggrin *siada na kamieniu pod wodą i patrzy się na Rin* i cu teraz xD teraz Cie przyspawam do tego kamienia i zabiore do gory poczym upieke ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 5:43 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Ne ma sprawy biggrin *siada na kamieniu pod wodą i patrzy się na Rin* i cu teraz xD teraz Cie przyspawam do tego kamienia i zabiore do gory poczym upieke ninja Huston we have got a problem stare *zabiera Chpis i dalej ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 5:46 am
Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Ne ma sprawy biggrin *siada na kamieniu pod wodą i patrzy się na Rin* i cu teraz xD teraz Cie przyspawam do tego kamienia i zabiore do gory poczym upieke ninja Huston we have got a problem stare *zabiera Chpis i dalej ucieka* buuu nikt sie nie chce ze mna bawic emo emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 5:54 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Ne ma sprawy biggrin *siada na kamieniu pod wodą i patrzy się na Rin* i cu teraz xD teraz Cie przyspawam do tego kamienia i zabiore do gory poczym upieke ninja Huston we have got a problem stare *zabiera Chpis i dalej ucieka* buuu nikt sie nie chce ze mna bawic emo emo Masz *rzuca Rin różową włochatą piłeczkę wypełnioną kocimiętką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 5:56 am
Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai nikt sie nie chce ze mna bawic emo emo Masz *rzuca Rin różową włochatą piłeczkę wypełnioną kocimiętką* hmm o.O * pac pac lapka pileczke* Nyuuu 4laugh * bawi sie *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 5:57 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai nikt sie nie chce ze mna bawic emo emo Masz *rzuca Rin różową włochatą piłeczkę wypełnioną kocimiętką* hmm o.O * pac pac lapka pileczke* Nyuuu 4laugh * bawi sie * Rin cesz? *podaje Rin paczke Chipsów* więcej ne mam bo napadł mnie wielki potwór z pod łóżka sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 5:59 am
Miyu_av_Isfolket Rin cesz? *podaje Rin paczke Chipsów* więcej ne mam bo napadł mnie wielki potwór z pod łóżka sweatdrop ce XD jaki potwor eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 6:01 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Rin cesz? *podaje Rin paczke Chipsów* więcej ne mam bo napadł mnie wielki potwór z pod łóżka sweatdrop ce XD jaki potwor eek Wielki crying miał wieeelkie kły emo iw ielkie różowe ślepia emo i zabrał mi Chipsy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 6:04 am
Miyu_av_Isfolket Wielki crying miał wieeelkie kły emo iw ielkie różowe ślepia emo i zabrał mi Chipsy crying eek eek eek to byla twoja zaginiona siostra ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|