|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 4:12 am
Aidanna *dzie do kata i stawia to tam* emo no to tak na zaś, jakby ci znow przyszła ochota na sliwki z jajkami ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 4:13 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna du du du doom! dramallama dramallama dramallama dramallama dajesz Rodzyn dramallama *udaje DJ* dramallama yhy yhy.... dramallama umc Umc Umc David! David! David! Umc Um Umc Xd dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 4:13 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai czy to ten spiewajacy smile mrgreen rofl jak sie nasiusia to spiewa sopranem a jak nakupczy to basem mrgreen Wow ekstra smile rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 4:14 am
Lavagetas_heqetai Aidanna *dzie do kata i stawia to tam* emo no to tak na zaś, jakby ci znow przyszła ochota na sliwki z jajkami ;D to byly jajka kosmitow! rozpoczela sie zaglada ludzkosci! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 4:15 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai rofl rofl xd nyo bo ty inny zwierz jestes mrgreen noo chomik ;DD *buszu buszu noca * xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 4:16 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna du du du doom! dramallama dramallama dramallama dramallama dajesz Rodzyn dramallama *udaje DJ* dramallama yhy yhy.... dramallama umc Umc Umc David! David! David! Umc Um Umc Xd dramallama dramallama EKSPLĄŁRZON!!!!!!! tym tym tyrytytym.... dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 4:16 am
Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna *dzie do kata i stawia to tam* emo no to tak na zaś, jakby ci znow przyszła ochota na sliwki z jajkami ;D to byly jajka kosmitow! rozpoczela sie zaglada ludzkosci! gonk o nie! cos ty narobila gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 4:17 am
Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna *dzie do kata i stawia to tam* emo no to tak na zaś, jakby ci znow przyszła ochota na sliwki z jajkami ;D to byly jajka kosmitow! rozpoczela sie zaglada ludzkosci! gonk a ja jeszcze nie skoczylem na bungee!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 4:18 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai rofl rofl xd nyo bo ty inny zwierz jestes mrgreen noo chomik ;DD *buszu buszu noca * xd zapierniczam na kołowrotku ;DDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 4:18 am
Aidanna EKSPLĄŁRZON!!!!!!! tym tym tyrytytym.... dramallama ym tym tyryrytm sa sa sa says umc umc umc umc sa sa sa says dramallama dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 4:19 am
Rin_Youkai Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna *dzie do kata i stawia to tam* emo no to tak na zaś, jakby ci znow przyszła ochota na sliwki z jajkami ;D to byly jajka kosmitow! rozpoczela sie zaglada ludzkosci! gonk o nie! cos ty narobila gonk gonk i one sie we mnie rozwina! i mnie zabija badz bede ich narzedziem zbrodni!! gonk Lava: to na co czekasz... skacz z dachu dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 4:20 am
Lavagetas_heqetai Aidanna to byly jajka kosmitow! rozpoczela sie zaglada ludzkosci! gonk a ja jeszcze nie skoczylem na bungee!!! a ja sie nie koch....! no dobra moze to przemilcze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 4:20 am
Lavagetas_heqetai zapierniczam na kołowrotku ;DDD a moze chcesz przysmak dla gryzoni mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 4:21 am
Rin_Youkai Aidanna EKSPLĄŁRZON!!!!!!! tym tym tyrytytym.... dramallama ym tym tyryrytm sa sa sa says umc umc umc umc sa sa sa says dramallama dramallama dramallama ow yea! dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|