|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:49 am
Rin_Youkai Anzelmo Rin_Youkai nie, nie... ja generalne sprzatania robie tylko wyjatkowych sytuacjach. Rutyna jest raczej rower, spacery z psami i spanie ninja e tam... cale zycie to rytyna >.> e tam blaugh swiat jest pelen ciekawych i nowych rzeczy 3nodding ehh... swiat jest pelen nienawisci i zla... ludzi - mordercow i szalencow, dla ktorych smierc ludzi nic nie znaczy... no i wlasnie... pelen smierci... bezsensownej smierci... coz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:51 am
Anzelmo ehh... swiat jest pelen nienawisci i zla... ludzi - mordercow i szalencow, dla ktorych smierc ludzi nic nie znaczy... no i wlasnie... pelen smierci... bezsensownej smierci... coz... widze, ze ty czerpiesz tylko to co zle, a przez to nie zauwazasz ukrytego piekna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:53 am
Anzelmo dzien doberek *podaje kubek z herbatka dla Omi* dziekuje, a ja mam cos dobrego do herbatki *wyciaga pudlo zbozowych batonikow*. Szukalam ich tyle czasu w sklepach i w koncu kupilam sobie w hurtowni cale 2 pudelka na zapas xd Moni, wcale nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:55 am
Rin_Youkai Anzelmo ehh... swiat jest pelen nienawisci i zla... ludzi - mordercow i szalencow, dla ktorych smierc ludzi nic nie znaczy... no i wlasnie... pelen smierci... bezsensownej smierci... coz... widze, ze ty czerpiesz tylko to co zle, a przez to nie zauwazasz ukrytego piekna wink piekna jest tylko natura...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:55 am
Omega Sun Anzelmo dzien doberek *podaje kubek z herbatka dla Omi* dziekuje, a ja mam cos dobrego do herbatki *wyciaga pudlo zbozowych batonikow*. Szukalam ich tyle czasu w sklepach i w koncu kupilam sobie w hurtowni cale 2 pudelka na zapas xd Moni, wcale nie  zalamiesz mnie kiedys xd
...czy mi sie zdaje czy slysze jakie bzzzzzzzzyczenie :> ? (jak zrozumiesz to dobrze jak nie jeszcze lepiej) rofl rofl rofl mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:58 am
Omega Sun Anzelmo dzien doberek *podaje kubek z herbatka dla Omi* dziekuje, a ja mam cos dobrego do herbatki *wyciaga pudlo zbozowych batonikow*. Szukalam ich tyle czasu w sklepach i w koncu kupilam sobie w hurtowni cale 2 pudelka na zapas xd Moni, wcale nie  >.> *popija herbatke* batoniki sa nie zdrowe... *wcina mochi* >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:59 am
Anzelmo Rin_Youkai Anzelmo ehh... swiat jest pelen nienawisci i zla... ludzi - mordercow i szalencow, dla ktorych smierc ludzi nic nie znaczy... no i wlasnie... pelen smierci... bezsensownej smierci... coz... widze, ze ty czerpiesz tylko to co zle, a przez to nie zauwazasz ukrytego piekna wink piekna jest tylko natura... nyo widzisz , wiec jednak nawet samo zwiedzanie jej nie bylo by rutyna 3nodding poza tym pasja jest piekna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:00 am
Anzelmo >.> *popija herbatke* batoniki sa nie zdrowe... *wcina mochi* >=D przeciez jeden jej nie zabije stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:02 am
Ryuukei oshii zalamiesz mnie kiedys xd
...czy mi sie zdaje czy slysze jakie bzzzzzzzzyczenie :> ? (jak zrozumiesz to dobrze jak nie jeszcze lepiej) rofl rofl rofl mrgreen heart nie, nie wydaje Ci sie.... to spod Twojego lozka lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:04 am
Anzelmo >.> *popija herbatke* batoniki sa nie zdrowe... *wcina mochi* >=D Nie znasz sie blaugh te sa zdrowe, zrobione ze zboza, owocow, orzechow i miodu. Sa dobrym zrodlem energii i wartosciowych skladnikow odzywczych, poza tym daja uczucie sytosci wiec sa swietne jako drugie sniadanie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:05 am
Rin_Youkai nyo widzisz , wiec jednak nawet samo zwiedzanie jej nie bylo by rutyna 3nodding poza tym pasja jest piekna wink no... mozna tak powiedziec... ale jedno mnie dobija... kiedy natura miesza sie z dzialalnoscia czlowieka... widok okropny a skutki jeszcze gorsze... =_= coz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:06 am
Omega Sun Anzelmo >.> *popija herbatke* batoniki sa nie zdrowe... *wcina mochi* >=D Nie znasz sie blaugh te sa zdrowe, zrobione ze zboza, owocow, orzechow i miodu. Sa dobrym zrodlem energii i wartosciowych skladnikow odzywczych, poza tym daja uczucie sytosci wiec sa swietne jako drugie sniadanie blaugh <.< popatrz na reszte skladnikow tego batonika >=D coz... *dopija herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:07 am
Rin_Youkai Anzelmo >.> *popija herbatke* batoniki sa nie zdrowe... *wcina mochi* >=D przeciez jeden jej nie zabije stare ja tam juz niczego nie jestem pewny >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:09 am
Anzelmo Rin_Youkai nyo widzisz , wiec jednak nawet samo zwiedzanie jej nie bylo by rutyna 3nodding poza tym pasja jest piekna wink no... mozna tak powiedziec... ale jedno mnie dobija... kiedy natura miesza sie z dzialalnoscia czlowieka... widok okropny a skutki jeszcze gorsze... =_= coz... co za pesymista mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|