|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:35 am
hey malenka cool i jak obejrzalas do konca wczoraj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:35 am
Ryuukei oshii ooo tak dalej wypominaj mi ta 20 na karku xd nie no 20 to fajny wiek razz my rodzenstwo ma tyle. Ty masz 20 lat, ja mam 20 lat tralala... widzisz, nawet piosenke masz specjalnie dla siebie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:36 am
Rin_Youkai Ryuukei oshii ooo tak dalej wypominaj mi ta 20 na karku xd nie no 20 to fajny wiek razz my rodzenstwo ma tyle. Ty masz 20 lat, ja mam 20 lat tralala... widzisz, nawet piosenke masz specjalnie dla siebie xd emo wcale ni fajny emo zaczynasz sie rozpadac i wogole *patrzy na Omi-o* wink xd zartuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:37 am
Ryuukei oshii hey malenka cool i jak obejrzalas do konca wczoraj blaugh domyslam sie po wczesniejszych postach, ze o Jezdzca chodzi ninja co tam jezdziec i jego glowa... wazne, ze Deep tam gral heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:39 am
Ryuukei oshii emo wcale ni fajny emo zaczynasz sie rozpadac i wogole *patrzy na Omi-o* wink xd zartuje xd teraz to wiem co tak padlina smierdzi u brata i czemu nie wychodzi od dlugiego czasu z pokoju...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:39 am
Rin_Youkai Ryuukei oshii hey malenka cool i jak obejrzalas do konca wczoraj blaugh domyslam sie po wczesniejszych postach, ze o Jezdzca chodzi ninja co tam jezdziec i jego glowa... wazne, ze Deep tam gral heart widze ze wiesz co dobre mru Johnny mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:42 am
Ryuukei oshii widze ze wiesz co dobre mru Johnny mrgreen heart a w Tesco sprzedaja Deep'a za 36,99 zl ( szkoda, ze plastikowego emo )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:42 am
Ryuukei oshii hey malenka cool i jak obejrzalas do konca wczoraj blaugh nie wytrwalam do konca, ale to nic, film mnie i tak specjalnie nie interesowal wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:43 am
widze, ze chcesz znowu dyszke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai nie, nie... ja generalne sprzatania robie tylko wyjatkowych sytuacjach. Rutyna jest raczej rower, spacery z psami i spanie ninja e tam... cale zycie to rytyna >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii Rin_Youkai nie no 20 to fajny wiek razz my rodzenstwo ma tyle. Ty masz 20 lat, ja mam 20 lat tralala... widzisz, nawet piosenke masz specjalnie dla siebie xd emo wcale ni fajny emo zaczynasz sie rozpadac i wogole *patrzy na Omi-o* wink xd zartuje xd *prych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:44 am
Omega Sun Ryuukei oshii hey malenka cool i jak obejrzalas do konca wczoraj blaugh nie wytrwalam do konca, ale to nic, film mnie i tak specjalnie nie interesowal wink no tak Ty tylko poslinic sie chcialas wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzien doberek *podaje kubek z herbatka dla Omi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
tez Cie kocham 4laugh :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 2:45 am
Anzelmo Rin_Youkai nie, nie... ja generalne sprzatania robie tylko wyjatkowych sytuacjach. Rutyna jest raczej rower, spacery z psami i spanie ninja e tam... cale zycie to rytyna >.> e tam blaugh swiat jest pelen ciekawych i nowych rzeczy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|