|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:58 pm
Terrorystka Frania Omega Sun *przysuwa sobie fotel przed tv, uklada na stoliku butelki z woda i miche z popkornem* Omi wysle Ci fajny przepis biggrin ktory przed pol godzina wypróbowałam wink
jest krtki wiec spoko sobie poradzisz skoro ja takie beztalencie kulinarne to zrobilam to ty tez XD a wyslij smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:58 pm
Omega Sun Ryuukei oshii Omega Sun *przysuwa sobie fotel przed tv, uklada na stoliku butelki z woda i miche z popkornem* gonk czemu ja nie mam tiwi w pokoju emo podziele sie z Toba emo ale ja chce film obejrzec emo ...kuna aleTVN jest glupi bo ma dlugie reklamy stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:00 pm
Ryuukei oshii Omega Sun Ryuukei oshii Omega Sun *przysuwa sobie fotel przed tv, uklada na stoliku butelki z woda i miche z popkornem* gonk czemu ja nie mam tiwi w pokoju emo podziele sie z Toba emo ale ja chce film obejrzec emo ...kuna aleTVN jest glupi bo ma dlugie reklamy stressed eee tam, ale za to rzadko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:00 pm
Omega Sun Terrorystka Frania Omega Sun *przysuwa sobie fotel przed tv, uklada na stoliku butelki z woda i miche z popkornem* Omi wysle Ci fajny przepis biggrin ktory przed pol godzina wypróbowałam wink
jest krtki wiec spoko sobie poradzisz skoro ja takie beztalencie kulinarne to zrobilam to ty tez XD a wyslij smile wysłałam. jak jeszcze cos bede testowac z tej ksiazki to ci poprzepisuje i zrobisz.
kuchnia 5 przemian... ehh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:02 pm
Omega Sun eee tam, ale za to rzadko emo co nie zmienia faktu ze Johnnego beda ucinac emo gonk rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:03 pm
Ryuukei oshii Omega Sun eee tam, ale za to rzadko emo co nie zmienia faktu ze Johnnego beda ucinac emo gonk rofl rofl a co za pasjonujacy film leci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:05 pm
Terrorystka Frania Ryuukei oshii Omega Sun eee tam, ale za to rzadko emo co nie zmienia faktu ze Johnnego beda ucinac emo gonk rofl rofl a co za pasjonujacy film leci? emo bedzie Jezdziec bez glowy emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:05 pm
Terrorystka Frania Ryuukei oshii Omega Sun eee tam, ale za to rzadko emo co nie zmienia faktu ze Johnnego beda ucinac emo gonk rofl rofl a co za pasjonujacy film leci?co za roznica, wazne, ze z Deepem heart Jak bedziesz miala cos jeszcze z przepisow to mi podeslij, bo ta Twoja kuchnia przemian brzmi ciekawie wink Jak chcesz, to Ci moge wyslac przepisy na latwe potrawy, ktore sama wymyslilam i ktore zawsze sie udaja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:10 pm
Omega Sun Terrorystka Frania Ryuukei oshii Omega Sun eee tam, ale za to rzadko emo co nie zmienia faktu ze Johnnego beda ucinac emo gonk rofl rofl a co za pasjonujacy film leci?co za roznica, wazne, ze z Deepem heart Jak bedziesz miala cos jeszcze z przepisow to mi podeslij, bo ta Twoja kuchnia przemian brzmi ciekawie wink Jak chcesz, to Ci moge wyslac przepisy na latwe potrawy, ktore sama wymyslilam i ktore zawsze sie udaja biggrin no ja sie ucze gotowac wiec z miła checia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:10 pm
Ryuukei oshii Terrorystka Frania Ryuukei oshii Omega Sun eee tam, ale za to rzadko emo co nie zmienia faktu ze Johnnego beda ucinac emo gonk rofl rofl a co za pasjonujacy film leci? emo bedzie Jezdziec bez glowy emo eeee tam...
ja mam Dzienniki Motocyklowe na kompie, trza by oglądnąc cool domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:12 pm
Terrorystka Frania eeee tam...
ja mam Dzienniki Motocyklowe na kompie, trza by oglądnąc cool domokun cu to ?
ja wczoraj "sekretne okno" obejrzalam heart _ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:13 pm
Ryuukei oshii Terrorystka Frania Ryuukei oshii Omega Sun eee tam, ale za to rzadko emo co nie zmienia faktu ze Johnnego beda ucinac emo gonk rofl rofl a co za pasjonujacy film leci? emo bedzie Jezdziec bez glowy emo A ja odkryłem, iż "Zamglony pies" czyli pies zielarz jest slodkawy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania no ja sie ucze gotowac wiec z miła checia biggrin ok, potem podesle PMkiem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii Terrorystka Frania eeee tam...
ja mam Dzienniki Motocyklowe na kompie, trza by oglądnąc cool domokun cu to ?
ja wczoraj "sekretne okno" obejrzalam heart _ heart film o Che Guevarze z 2004r
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:14 pm
Omega Sun Terrorystka Frania no ja sie ucze gotowac wiec z miła checia biggrin ok, potem podesle PMkiem smile oki oki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|