|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:52 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai a taki jeden pejzaz ;p pewnie ze nie- seks i dobry obiad ;D czego pejzarz pewnie jaksa naga baba :> blaugh
obiad to sam sobie umesz zrobic blaugh a seks tak samo wink lol heart nie, to pewien potok w lesie ;p a pewnie ze umiem- mało takich łatwych biega po ulicach? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:54 pm
Lavagetas_heqetai nie, to pewien potok w lesie ;p a pewnie ze umiem- mało takich łatwych biega po ulicach? ;] a co nim takiego specjalnego :>?
*fuczy na niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:56 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai nie, to pewien potok w lesie ;p a pewnie ze umiem- mało takich łatwych biega po ulicach? ;] a co nim takiego specjalnego :>?
*fuczy na niego*po prostu jest wazny i przedstawia duza wartosc sentymentalna ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:57 pm
Lavagetas_heqetai po prostu jest wazny i przedstawia duza wartosc sentymentalna ;P czemu :>
*foszy sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:00 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai po prostu jest wazny i przedstawia duza wartosc sentymentalna ;P czemu :>
*foszy sie*bo ma 25 lat a od roku jest w moim domu, wczesniej byl w gorzowie i odkad tam jezdze tylko w poblizu tego obrazu moglem spokojnie zasnąć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:02 pm
Lavagetas_heqetai bo ma 25 lat a od roku jest w moim domu, wczesniej byl w gorzowie i odkad tam jezdze tylko w poblizu tego obrazu moglem spokojnie zasnąć rozumiem 3nodding
*gryzie go w kark*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:04 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai bo ma 25 lat a od roku jest w moim domu, wczesniej byl w gorzowie i odkad tam jezdze tylko w poblizu tego obrazu moglem spokojnie zasnąć rozumiem 3nodding
*gryzie go w kark*dobry materiał na thriller ;D auć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:07 pm
Lavagetas_heqetai dobry materiał na thriller ;D auć xd ale wlasnie wyobrazilam sobie jak spisz z panem Rogaczem wlsnie z kciukiem w ustach mruuuu xd
dobrze Ci tak pirate mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:25 pm
no i jestem genialna cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:52 pm
*przysuwa sobie fotel przed tv, uklada na stoliku butelki z woda i miche z popkornem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:54 pm
Omega Sun *przysuwa sobie fotel przed tv, uklada na stoliku butelki z woda i miche z popkornem* gonk czemu ja nie mam tiwi w pokoju emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:56 pm
Omega Sun *przysuwa sobie fotel przed tv, uklada na stoliku butelki z woda i miche z popkornem* Omi wysle Ci fajny przepis biggrin ktory przed pol godzina wypróbowałam wink
jest krtki wiec spoko sobie poradzisz skoro ja takie beztalencie kulinarne to zrobilam to ty tez XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:57 pm
Ryuukei oshii Omega Sun *przysuwa sobie fotel przed tv, uklada na stoliku butelki z woda i miche z popkornem* gonk czemu ja nie mam tiwi w pokoju emo podziele sie z Toba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|