|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:25 pm
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii ale z Ciebeie pantofelek tak jesc kobiecie z reki blaugh wink nie ja, jeno moj kot ;Pwlasnie x_X''' XDDD ja karmie Kicie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:26 pm
Rin_Youkai Aidanna no i o to chodzi! biggrin Olkej dramallama dramallama dramallama rzondze dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:27 pm
BeeWolf No dobra ... Pzecina arbiza na 2 czesci razz ... Rozdziela orzeszki, jeden dla ciebie dwa dla mnie, jeden dla ciebie trzy dla mnie... nie dam sie na to nabrac Bee * mina kelly bundy* wiem, ze twoja czesc arbuza jest wieksza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja tajniaczy sie za fotelem* ta jaki pancio wink wdal sie w ciebie z tymi oczkami blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Rin_Youkai Aidanna no i o to chodzi! biggrin Olkej dramallama dramallama dramallama rzondze dramallama gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:28 pm
Ryuukei oshii ninja tajniaczy sie za fotelem* ta jaki pancio wink wdal sie w ciebie z tymi oczkami blaugh czasem tak na siebie patrzymy godzinami ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:29 pm
a dobra co Ci bede zalowac, najwyzej pojde do pracy w kamieniolomach za to, ale co tam... * zwedza stek i daje tygrysowi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Bee... >_> kicia jest glodna i ma ochote na twego steka >_> moge mu go dac? Plizzzzzzzzzzz * wielkie slodkie oczka* EEee... Daje jej orzeszka. Może lepiej nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai czasem tak na siebie patrzymy godzinami ;D xd zalamujesz mnie xd wink to juz wiem kto Twoim kochankiem jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:30 pm
Rin_Youkai a dobra co Ci bede zalowac, najwyzej pojde do pracy w kamieniolomach za to, ale co tam... * zwedza stek i daje tygrysowi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:31 pm
Terrorystka Frania Aidanna Rin_Youkai Aidanna no i o to chodzi! biggrin Olkej dramallama dramallama dramallama rzondze dramallama gonk gonk gonk czemu mnie nie lubisz? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:32 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai czasem tak na siebie patrzymy godzinami ;D xd zalamujesz mnie xd wink to juz wiem kto Twoim kochankiem jest xd zasypiamy razem itd ;DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai BeeWolf No dobra ... Pzecina arbiza na 2 czesci razz ... Rozdziela orzeszki, jeden dla ciebie dwa dla mnie, jeden dla ciebie trzy dla mnie... nie dam sie na to nabrac Bee * mina kelly bundy* wiem, ze twoja czesc arbuza jest wieksza Szkoda crying mrgreen heart Chcesz wafelka... >Odwraca jej uwage<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai a dobra co Ci bede zalowac, najwyzej pojde do pracy w kamieniolomach za to, ale co tam... * zwedza stek i daje tygrysowi* ahhh... zalecialo mi moim psem xd *klepu klep kicie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|