|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:15 pm
Terrorystka Frania o czym tak rzewnie rozprawiacie? o tym jaka jestes paskudna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:15 pm
BeeWolf Zabiera jej arbuza, ciasta czekolade orzeszki i masło. arbuz i orzeszki musza isc do podzialu ninja * kladzie rece na owe produkty i przysuwa do siebie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:16 pm
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Rodzyn te twoje: David says.... : po prostu wygrywa xd xd dramallama dramallama wiem dramallama dramallama dramallama zawsze mi twoj sig poprawia humor xd no i o to chodzi! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai kiiicia 4laugh * drapie go za uchem* nyuuu * caluje go w pyszczek* kocham tygryski heart to mozesz go nakarmic? ;D burrk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai BeeWolf Zabiera jej arbuza, ciasta czekolade orzeszki i masło. arbuz i orzeszki musza isc do podzialu ninja * kladzie rece na owe produkty i przysuwa do siebie* Przyciaga je do siebie, moge oddac ci całe masło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:17 pm
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai kiiicia 4laugh * drapie go za uchem* nyuuu * caluje go w pyszczek* kocham tygryski heart to mozesz go nakarmic? ;D burrkoczywiscie 4laugh * bierze cala kielbaske i daje mu po kawaleczku* Uuuuu jakie slodkie zwierze heart AL! prosze nie jesc mojej reki ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:20 pm
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf Zabiera jej arbuza, ciasta czekolade orzeszki i masło. arbuz i orzeszki musza isc do podzialu ninja * kladzie rece na owe produkty i przysuwa do siebie* Przyciaga je do siebie, moge oddac ci całe masło. nie ma mowy * odbiera mu przyciagajac znowu do siebie* ninja nie dam sie tak latwo wykiwac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:20 pm
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai kiiicia 4laugh * drapie go za uchem* nyuuu * caluje go w pyszczek* kocham tygryski heart to mozesz go nakarmic? ;D burrkoczywiscie 4laugh * bierze cala kielbaske i daje mu po kawaleczku* Uuuuu jakie slodkie zwierze heart AL! prosze nie jesc mojej reki == furr?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:21 pm
Aidanna no i o to chodzi! biggrin Olkej dramallama dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:22 pm
ale z Ciebeie pantofelek tak jesc kobiecie z reki blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf Zabiera jej arbuza, ciasta czekolade orzeszki i masło. arbuz i orzeszki musza isc do podzialu ninja * kladzie rece na owe produkty i przysuwa do siebie* Przyciaga je do siebie, moge oddac ci całe masło. nie ma mowy * odbiera mu przyciagajac znowu do siebie* ninja nie dam sie tak latwo wykiwac No dobra ... Pzecina arbiza na 2 czesci razz ... Rozdziela orzeszki, jeden dla ciebie dwa dla mnie, jeden dla ciebie trzy dla mnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Terrorystka Frania o czym tak rzewnie rozprawiacie? o tym jaka jestem paskudna. to musi być traumatyczne przeżycie... podziwiam cie surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:23 pm
no nie wiem malenki... to jest obiekt na terenie wroga ninja no ale skoro tak tesknie patrzysz to cos wymysle whee Bee... >_> kicia jest glodna i ma ochote na twego steka >_> moge mu go dac? Plizzzzzzzzzzz * wielkie slodkie oczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:24 pm
Ryuukei oshii ale z Ciebeie pantofelek tak jesc kobiecie z reki blaugh wink nie ja, jeno moj kot ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:25 pm
Terrorystka Frania BeeWolf Terrorystka Frania o czym tak rzewnie rozprawiacie? o tym jaka jestem paskudna. to musi być traumatyczne przeżycie... podziwiam cie surprised dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|