|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:32 am
Aidanna Lavagetas_heqetai szit... i to dosłownie... co za kultura... wkoncu z gdanksa jestem emo wrocilem stamtad z 2 tygodniowego pobytu- starówka fajna ale ogolnie miasto... dupne- a te bilety 'czasowe' to juz kompletna porazke. ble ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:33 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai szit... i to dosłownie... co za kultura... Aidana i znieczulica odbytu... 1:0 dla Aid XD dramallama * Beczus: sam sie znalazl emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:33 am
Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai szit... i to dosłownie... co za kultura... wkoncu z gdanksa jestem emo wrocilem stamtad z 2 tygodniowego pobytu- starówka fajna ale ogolnie miasto... dupne- a te bilety 'czasowe' to juz kompletna porazke. ble ;] tez mnie te bilety wkurzaja tam... i do tego nie szanuja studenta... musze placic tyle co uczniowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:34 am
BeeWolf Aidanna o, a zebys wiedzial! i ma nawet kanape w kieszeni! dramallama Tosz to Turkućpodjadek. Przyznaj sie z kad go masz ... >Skacze do okoła Kredka< Ona ma Turkucia... ona ma ona ma go tam ona ma podjadka >Snif snif< JKredek cuchniesz. pomoz
Franka- a chcesz poczuc nature na ubraniu? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:35 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf Aidanna o, a zebys wiedzial! i ma nawet kanape w kieszeni! dramallama Tosz to Turkućpodjadek. Przyznaj sie z kad go masz ... >Skacze do okoła Kredka< Ona ma Turkucia... ona ma ona ma go tam ona ma podjadka >Snif snif< JKredek cuchniesz. pomoz
Franka- a chcesz poczuc nature na ubraniu? ;]ja umiem sikac po nogach... niekoniecznie swoich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai szit... i to dosłownie... co za kultura... wkoncu z gdanksa jestem emo wrocilem stamtad z 2 tygodniowego pobytu- starówka fajna ale ogolnie miasto... dupne- a te bilety 'czasowe' to juz kompletna porazke. ble ;] o juz lepiej nic o tym nie mow... jak polacza cale trojmiasto w jedno to bedzie moze normlniej... bo tak to kolej ma inne bilety, gdynia ma inne bilety niz gdanks i sopot i wogole dupnie z tym wszytskim domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai szit... i to dosłownie... co za kultura... wkoncu z gdanksa jestem emo wrocilem stamtad z 2 tygodniowego pobytu- starówka fajna ale ogolnie miasto... dupne- a te bilety 'czasowe' to juz kompletna porazke. ble ;] tez mnie te bilety wkurzaja tam... i do tego nie szanuja studenta... musze placic tyle co uczniowie gdańsk wrzeszcz- no co to za nazwa jest w ogole ;D- dobre jedynie to ze w weekendy prawie wszystkie sklepy działaja ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:37 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai BeeWolf Aidanna o, a zebys wiedzial! i ma nawet kanape w kieszeni! dramallama Tosz to Turkućpodjadek. Przyznaj sie z kad go masz ... >Skacze do okoła Kredka< Ona ma Turkucia... ona ma ona ma go tam ona ma podjadka >Snif snif< JKredek cuchniesz. pomoz
Franka- a chcesz poczuc nature na ubraniu? ;]ja umiem sikac po nogach... niekoniecznie swoich zademonstruj na Aid ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai BeeWolf Aidanna o, a zebys wiedzial! i ma nawet kanape w kieszeni! dramallama Tosz to Turkućpodjadek. Przyznaj sie z kad go masz ... >Skacze do okoła Kredka< Ona ma Turkucia... ona ma ona ma go tam ona ma podjadka >Snif snif< JKredek cuchniesz. pomoz
Franka- a chcesz poczuc nature na ubraniu? ;]>.> *odpycha go miotla*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai szit... i to dosłownie... co za kultura... Aidana i znieczulica odbytu... 1:0 dla Aid XD dramallama * Beczus: sam sie znalazl emo Piekny ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:38 am
nie-eeee chce Kredku i tak juz sobie ide blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Lavagetas_heqetai BeeWolf Aidanna o, a zebys wiedzial! i ma nawet kanape w kieszeni! dramallama Tosz to Turkućpodjadek. Przyznaj sie z kad go masz ... >Skacze do okoła Kredka< Ona ma Turkucia... ona ma ona ma go tam ona ma podjadka >Snif snif< JKredek cuchniesz. pomoz
Franka- a chcesz poczuc nature na ubraniu? ;]>.> *odpycha go miotla* to twoje- wez sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai szit... i to dosłownie... co za kultura... wkoncu z gdanksa jestem emo wrocilem stamtad z 2 tygodniowego pobytu- starówka fajna ale ogolnie miasto... dupne- a te bilety 'czasowe' to juz kompletna porazke. ble ;] tez mnie te bilety wkurzaja tam... i do tego nie szanuja studenta... musze placic tyle co uczniowie gdańsk wrzeszcz- no co to za nazwa jest w ogole ;D- dobre jedynie to ze w weekendy prawie wszystkie sklepy działaja ;] a morena to juz wogole wiocha emo byles tak blisko mojego osiedla i nic nie mowiles! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:39 am
BeeWolf Aidanna Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai szit... i to dosłownie... co za kultura... Aidana i znieczulica odbytu... 1:0 dla Aid XD dramallama * Beczus: sam sie znalazl emo Piekny ... mrgreen a jak sie fajnie rzuca na ludzi w autobusie! ale wiesz Bee... ja naprawde mam takiego aliena w kieszeni surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:40 am
Aidanna Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai szit... i to dosłownie... co za kultura... wkoncu z gdanksa jestem emo wrocilem stamtad z 2 tygodniowego pobytu- starówka fajna ale ogolnie miasto... dupne- a te bilety 'czasowe' to juz kompletna porazke. ble ;] tez mnie te bilety wkurzaja tam... i do tego nie szanuja studenta... musze placic tyle co uczniowie gdańsk wrzeszcz- no co to za nazwa jest w ogole ;D- dobre jedynie to ze w weekendy prawie wszystkie sklepy działaja ;] a morena to juz wogole wiocha emo byles tak blisko mojego osiedla i nic nie mowiles! domokun toż ja nie wiedzial ze ty tam mieszkasz- poza tym ja od 8.00- 16.00 pracowałem na wykopach na przeciwko żurawia w starym spichlerzu ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|