|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:19 am
#T.Love - [Al Capone #07] Dziwnym nie jest [4:07]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:20 am
BeeWolf Aidanna musisz mnie pocieszac.... ale na innych nie bylo malych kosmitkow domokun To masz fatr, nie wyjdzie ci z brzucha wstretny kosmita, Omi:I tak utyjesz ... bo juz mi wyszedl kosmita z brzucha... i miesza w kieszeni 3nodding i ujawnia sie od czasu do czasu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:20 am
Aidanna OMI! mialas pokazac nowa fryzure! wiem, ale na zdjeciach wyglada okropnie, a teraz nie chce mi sie jej ukladac i cykac fotki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:21 am
Omega Sun no to co, ja lubie moje cialko blaugh Bedziesz pyza, jak ty to mowisz smile mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:21 am
BeeWolf Aidanna sliwki, jabluszko, pierniczki... xp przytyje gonk xp Raczej puscisz pawia. ja mam zahartowanty zoladek.... jedynie po cheesburgerach mnie mdli dramallama xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:23 am
BeeWolf Omega Sun no to co, ja lubie moje cialko blaugh Bedziesz pyza, jak ty to mowisz smile mrgreen trudno, to bede blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:23 am
Omega Sun Aidanna OMI! mialas pokazac nowa fryzure! wiem, ale na zdjeciach wyglada okropnie, a teraz nie chce mi sie jej ukladac i cykac fotki to ja tez nie pokaze! dramallama xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:24 am
Aidanna BeeWolf Aidanna musisz mnie pocieszac.... ale na innych nie bylo malych kosmitkow domokun To masz fatr, nie wyjdzie ci z brzucha wstretny kosmita, Omi:I tak utyjesz ... bo juz mi wyszedl kosmita z brzucha... i miesza w kieszeni 3nodding i ujawnia sie od czasu do czasu ninja Ale taki maluski ? Taki zieloniutki ? Taki z czarnymi oczkami? Taki z długimi paluszkami? Taki z małymi stupkami i wielkimi zebami ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:26 am
>Dzwoni do krawcowej< "Poprosze sukienke, ehm... Worek ..." "Tak, tak na ... tak, ... tak tak na gruba dziewczyne"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:27 am
BeeWolf Aidanna BeeWolf Aidanna musisz mnie pocieszac.... ale na innych nie bylo malych kosmitkow domokun To masz fatr, nie wyjdzie ci z brzucha wstretny kosmita, Omi:I tak utyjesz ... bo juz mi wyszedl kosmita z brzucha... i miesza w kieszeni 3nodding i ujawnia sie od czasu do czasu ninja Ale taki maluski ? Taki zieloniutki ? Taki z czarnymi oczkami? Taki z długimi paluszkami? Taki z małymi stupkami i wielkimi zebami ? no, a zebys wiedzial! i ma nawet kanape w kieszeni! dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:28 am
szit... i to dosłownie... co za kultura...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:30 am
Lavagetas_heqetai szit... i to dosłownie... co za kultura... wkoncu z gdanksa jestem emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:31 am
Aidanna o, a zebys wiedzial! i ma nawet kanape w kieszeni! dramallama Tosz to Turkućpodjadek. Przyznaj sie z kad go masz ... >Skacze do okoła Kredka< Ona ma Turkucia... ona ma ona ma go tam ona ma podjadka >Snif snif< JKredek cuchniesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:32 am
Lavagetas_heqetai szit... i to dosłownie... co za kultura... Aidana i znieczulica odbytu... 1:0 dla Aid XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|