|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:25 am
Rin_Youkai juz nie moj rolleyes okazalo sie, ze to nie ten ninja Może nie twoj, ale kupa nadal tam jest. >Obchodzi klocka do okoła...< .... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:25 am
Lavagetas_heqetai Twisterka- nie bylo zadnego Fifcia blaugh Nie? O.O* wali siebie po glowie* Aaa znowu te cholerne urojenia! Bo wiecie gdy bylam mala.... bla bla bla XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:26 am
Ozzwald ale chcialem sprawdzic czy Ci sie podobam wink zawsze mis ie podobales cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai BeeWolf Rin_Youkai zaraz go zabiore whee chodz! no chodz malenstwo moje whee * ciagnie go za ogon* no rusz ten leniwy tylek ! scream * bierze kawalek miecha i idzie do pokoju, a tygrys podaza za nia* JUZ WOLNE ! * krzyczy z pokoju* O jak fajnie >kroczy powoli w strone lodówki< >/ERROR...< >Staje i patrzy sie do okoła< @#!^@$@# neutral E ale ten twoj kicuś zrobił niespodzianke >Omija ostrożnie kocia kupe< A kredek umie sie lizac po kroczu, ... Zaprezentujesz ?! Flamasterku ? >przyglada sie niecodziennemu wydarzeniu< no no jestes nieźle wyszkolony wiesz... Długo to trenowałeś? , czy to takie natoralne predyspozycje ? >patrzy sie z zainteresowaniem<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Rin_Youkai juz nie moj rolleyes okazalo sie, ze to nie ten ninja Może nie twoj, ale kupa nadal tam jest. >Obchodzi klocka do okoła...< .... domokun no dobra ja sprzatne xp i tak mam wprawe przez obecnego szczeniaka w domu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:27 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Twisterka- nie bylo zadnego Fifcia blaugh Nie? O.O* wali siebie po glowie* Aaa znowu te cholerne urojenia! Bo wiecie gdy bylam mala.... bla bla bla XD sprostowanie- 'twisterke' wycinam bo mi sie jeb... rypło ;D urojenia... hmm mozliwe bo tak swojego kota nie nazywalem ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:28 am
Lavagetas_heqetai Ozzwald ale chcialem sprawdzic czy Ci sie podobam wink zawsze mis ie podobales cool wiedzialem ale wstydzilem sie wczesniej spytac... teraz mnie jakos przemoglo heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai juz nie moj rolleyes okazalo sie, ze to nie ten ninja Może nie twoj, ale kupa nadal tam jest. >Obchodzi klocka do okoła...< .... domokun no dobra ja sprzatne xp i tak mam wprawe przez obecnego szczeniaka w domu :ninja Ale mi nie chodzi o ciebie tylko o kupe i fakt jej spoczywania przed lodówka... mrgreen >Siada na kanapie< >A paluszkiem....< . . . . . >Drapie sie po nosie<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Lavagetas_heqetai BeeWolf Rin_Youkai zaraz go zabiore whee chodz! no chodz malenstwo moje whee * ciagnie go za ogon* no rusz ten leniwy tylek ! scream * bierze kawalek miecha i idzie do pokoju, a tygrys podaza za nia* JUZ WOLNE ! * krzyczy z pokoju* O jak fajnie >kroczy powoli w strone lodówki< >/ERROR...< >Staje i patrzy sie do okoła< @#!^@$@# neutral E ale ten twoj kicuś zrobił niespodzianke >Omija ostrożnie kocia kupe< A kredek umie sie lizac po kroczu, ... Zaprezentujesz ?! Flamasterku ? >przyglada sie niecodziennemu wydarzeniu< no no jestes nieźle wyszkolony wiesz... Długo to trenowałeś? , czy to takie natoralne predyspozycje ? >patrzy sie z zainteresowaniem< wiesz, urodzilem sie bez kilku żeber, a to dodali mi 2 kregi i wiecej chrząstki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:29 am
BeeWolf Oskar poszedł na spacer, mam spokoj moge sie wyluzować w ... no nie w ciszy ale moge. Soil Work-Elemination Completeod razu widac, zes odzyl na chwile xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:30 am
ja musze spadac do sklepu , narazie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai BeeWolf Lavagetas_heqetai BeeWolf Rin_Youkai zaraz go zabiore whee chodz! no chodz malenstwo moje whee * ciagnie go za ogon* no rusz ten leniwy tylek ! scream * bierze kawalek miecha i idzie do pokoju, a tygrys podaza za nia* JUZ WOLNE ! * krzyczy z pokoju* O jak fajnie >kroczy powoli w strone lodówki< >/ERROR...< >Staje i patrzy sie do okoła< @#!^@$@# neutral E ale ten twoj kicuś zrobił niespodzianke >Omija ostrożnie kocia kupe< A kredek umie sie lizac po kroczu, ... Zaprezentujesz ?! Flamasterku ? >przyglada sie niecodziennemu wydarzeniu< no no jestes nieźle wyszkolony wiesz... Długo to trenowałeś? , czy to takie natoralne predyspozycje ? >patrzy sie z zainteresowaniem< wiesz, urodzilem sie bez kilku żeber, a to dodali mi 2 kregi i wiecej chrząstki wink >Spoglada na nietypowa budowe ciała Kredka< czy masz coś czym możesz się jeszcze pochwalić, cos nietypowego ? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lavagetas_heqetai Ozzwald ale chcialem sprawdzic czy Ci sie podobam wink zawsze mis ie podobales cool wiedzialem ale wstydzilem sie wczesniej spytac... teraz mnie jakos przemoglo heart wink kto pyta nie błądzi ;D Aidana- sliwki wpływaja na lepsze wypóżnianie... i wieokrotne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:31 am
Rin_Youkai ja musze spadac do sklepu , narazie whee >Macha do niej swoim...< >No macha jej <
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|