|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:13 am
BeeWolf Lavagetas_heqetai no pewnie ze tak- tu tez tak jest Tygrys:
Tez lubim higiene mrgreen A umiesz sie policać między nogami ? Korpiklaani - [Tales Along This Road #06] Under The Sun ba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:14 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai to jest Oskar ;DDDD Tygrys: ... (zjeść ją czy tylko nadgryźć) zagryz domokun ....znaczy nic jej nie rob rofl rofl rofl rofl mrgreen heart ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:16 am
Pamientaj zyska Dzielimy 50/50 co ze swoja połowa zrobisz to nie wnikam smile mrgreen A Flamasterek umie sie polizac po kroczu. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:17 am
BeeWolf Rin_Youkai a ja myslalam, ze zwierzeta upodabniaja sie do wlascicieli * patrzy na leniwie rozkladajacego sie tygrysa* o.O >Patrzy< >Widzi< ale nie bardzo cieszy mnie to, że rozkąłda się obok lodówki. zaraz go zabiore whee chodz! no chodz malenstwo moje whee * ciagnie go za ogon* no rusz ten leniwy tylek ! scream * bierze kawalek miecha i idzie do pokoju, a tygrys podaza za nia* JUZ WOLNE ! * krzyczy z pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:18 am
BeeWolf Pamientaj zyska Dzielimy 50/50 co ze swoja połowa zrobisz to nie wnikam smile mrgreen A Flamasterek umie sie polizac po kroczu. neutral ha! nie tylko siebie ninja (nie, ciebie tez nie... ;P )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:19 am
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai to jest Oskar ;DDDD Tygrys: ... (zjeść ją czy tylko nadgryźć) zagryz domokun ....znaczy nic jej nie rob rofl rofl rofl rofl mrgreen heart ;] Jak to Oskar @_@ to gdzie jest Fifciu XD * idze szukac drugiego tygrysa *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:20 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf Pamientaj zyska Dzielimy 50/50 co ze swoja połowa zrobisz to nie wnikam smile mrgreen A Flamasterek umie sie polizac po kroczu. neutral ha! nie tylko siebie ninja (nie, ciebie tez nie... ;P ) a mnie ? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:21 am
Rin_Youkai zaraz go zabiore whee chodz! no chodz malenstwo moje whee * ciagnie go za ogon* no rusz ten leniwy tylek ! scream * bierze kawalek miecha i idzie do pokoju, a tygrys podaza za nia* JUZ WOLNE ! * krzyczy z pokoju* O jak fajnie >kroczy powoli w strone lodówki< >/ERROR...< >Staje i patrzy sie do okoła< @#!^@$@# neutral E ale ten twoj kicuś zrobił niespodzianke >Omija ostrożnie kocia kupe< A kredek umie sie lizac po kroczu, ... Zaprezentujesz ?! Flamasterku ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:22 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai BeeWolf Pamientaj zyska Dzielimy 50/50 co ze swoja połowa zrobisz to nie wnikam smile mrgreen A Flamasterek umie sie polizac po kroczu. neutral ha! nie tylko siebie ninja (nie, ciebie tez nie... ;P ) a mnie ? redface masz przeciez dziewuche ;P Twisterka- nie bylo zadnego Fifcia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:22 am
BeeWolf Rin_Youkai zaraz go zabiore whee chodz! no chodz malenstwo moje whee * ciagnie go za ogon* no rusz ten leniwy tylek ! scream * bierze kawalek miecha i idzie do pokoju, a tygrys podaza za nia* JUZ WOLNE ! * krzyczy z pokoju* O jak fajnie >kroczy powoli w strone lodówki< >/ERROR...< >Staje i patrzy sie do okoła< @#!^@$@# neutral E ale ten twoj kicuś zrobił niespodzianke >Omija ostrożnie kocia kupe< A kredek umie sie lizac po kroczu, ... Zaprezentujesz ?! Flamasterku ? juz nie moj rolleyes okazalo sie, ze to nie ten ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:23 am
BeeWolf Rin_Youkai zaraz go zabiore whee chodz! no chodz malenstwo moje whee * ciagnie go za ogon* no rusz ten leniwy tylek ! scream * bierze kawalek miecha i idzie do pokoju, a tygrys podaza za nia* JUZ WOLNE ! * krzyczy z pokoju* O jak fajnie >kroczy powoli w strone lodówki< >/ERROR...< >Staje i patrzy sie do okoła< @#!^@$@# neutral E ale ten twoj kicuś zrobił niespodzianke >Omija ostrożnie kocia kupe< A kredek umie sie lizac po kroczu, ... Zaprezentujesz ?! Flamasterku ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:23 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai to jest Oskar ;DDDD Tygrys: ... (zjeść ją czy tylko nadgryźć) zagryz domokun ....znaczy nic jej nie rob rofl rofl rofl rofl mrgreen heart ;] Jak to Oskar @_@ to gdzie jest Fifciu XD * idze szukac drugiego tygrysa * Oskar poszedł na spacer, mam spokoj moge sie wyluzować w ... no nie w ciszy ale moge. Soil Work-Elemination Complete
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 10:24 am
Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai BeeWolf Pamientaj zyska Dzielimy 50/50 co ze swoja połowa zrobisz to nie wnikam smile mrgreen A Flamasterek umie sie polizac po kroczu. neutral ha! nie tylko siebie ninja (nie, ciebie tez nie... ;P ) a mnie ? redface masz przeciez dziewuche ;P Twisterka- nie bylo zadnego Fifcia blaugh ale chcialem sprawdzic czy Ci sie podobam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|