|
|
|
|
Posted: Thu Jan 11, 2007 12:39 pm
Night_Lady moze dla odmiany jakis mily mezczyzna wrzuci swoje zdjatko? glodnemu chleb na mysli! mam Cie! A ja to nie mily,tak? wrzucalem ostatnio *nie lubi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 11, 2007 12:54 pm
Night_Lady moze dla odmiany jakis mily mezczyzna wrzuci swoje zdjatko? dobrze ze nie jestem miły...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 11, 2007 1:21 pm
c00n Night_Lady moze dla odmiany jakis mily mezczyzna wrzuci swoje zdjatko? glodnemu chleb na mysli! mam Cie! A ja to nie mily,tak? wrzucalem ostatnio *nie lubi* dobra dobra takie jedno zdjęcie sie nie liczy razz *tez Cie nie lubie razz *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 11, 2007 1:50 pm
c00n Night_Lady moze dla odmiany jakis mily mezczyzna wrzuci swoje zdjatko? glodnemu chleb na mysli! mam Cie! A ja to nie mily,tak? wrzucalem ostatnio *nie lubi*
Bo ona na pewno miała na myśli mnie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 5:06 am
BeeWolf
ej, Bee, co to ma byc? razz ja tu liczylam na prawie naga fotke, a ty mi tutaj taki zawod sprawiasz..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 6:24 am
Kyoko Suomi BeeWolf
ej, Bee, co to ma byc? razz ja tu liczylam na prawie naga fotke, a ty mi tutaj taki zawod sprawiasz.. Wodzu postuluje o: wiecej nagich kobiet exclaim exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 6:40 am
BeeWolf c00n Night_Lady moze dla odmiany jakis mily mezczyzna wrzuci swoje zdjatko? glodnemu chleb na mysli! mam Cie! A ja to nie mily,tak? wrzucalem ostatnio *nie lubi*
no jasne że Ciebie!!! Słodki jestes! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 9:46 am
Lavagetas_heqetai Night_Lady moze dla odmiany jakis mily mezczyzna wrzuci swoje zdjatko? dobrze ze nie jestem miły... oj Lav.. przeciez wszyscy wiemy, ze jestes baaaaaaardzo mily i wrzucisz jakies zdj heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:43 pm
Kyoko Suomi Lavagetas_heqetai Night_Lady moze dla odmiany jakis mily mezczyzna wrzuci swoje zdjatko? dobrze ze nie jestem miły... oj Lav.. przeciez wszyscy wiemy, ze jestes baaaaaaardzo mily i wrzucisz jakies zdj heart nie prawdaaaaa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:57 pm
Lavagetas_heqetai Kyoko Suomi Lavagetas_heqetai Night_Lady moze dla odmiany jakis mily mezczyzna wrzuci swoje zdjatko? dobrze ze nie jestem miły... oj Lav.. przeciez wszyscy wiemy, ze jestes baaaaaaardzo mily i wrzucisz jakies zdj heart nie prawdaaaaa blaugh whee lavuś whee *a moje zdjęcia zostały przegapione..no cóż... xP*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 1:24 pm
nie, nie przegapione wink . ja obejzlem juz wczesniej, tylko powiedzmy ze juz wyrslem z bardziej rozbudowanyc komentarzy smile ale jesli ccesz znac moje zdanie, to rob ostrzejsze zdjecia ^^no, 1 jest okej:] czekam[y] na wiecej :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 1:46 pm
Lavagetas_heqetai Kyoko Suomi Lavagetas_heqetai Night_Lady moze dla odmiany jakis mily mezczyzna wrzuci swoje zdjatko? dobrze ze nie jestem miły... oj Lav.. przeciez wszyscy wiemy, ze jestes baaaaaaardzo mily i wrzucisz jakies zdj heart nie prawdaaaaa blaugh jaki śliczniusi smile wrau smile whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 2:07 pm
c00n nie, nie przegapione wink . ja obejzlem juz wczesniej, tylko powiedzmy ze juz wyrslem z bardziej rozbudowanyc komentarzy smile ale jesli ccesz znac moje zdanie, to rob ostrzejsze zdjecia ^^no, 1 jest okej:] czekam[y] na wiecej :] heheh...to, że nie ostre to ja wiem... xD lady: w końcu to Lavuś jest... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 2:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 2:52 pm
twisted cool evil surprised lol cool cool wink wink surprised mad rolleyes ninja domokun blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|