|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 2:55 am
KURWA!!!!! ale mi dojebali plan! nic tylko sie kurwa załamać gonk scream crying stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 5:21 am
Terrorystka Frania KURWA!!!!! ale mi dojebali plan! nic tylko sie kurwa załamać gonk scream crying stare ja mam tam 2 razy wiecej wszystkiego niz zwykle, bo drugi semestr upchali nam w 1, ale sie ciesze... tak... ciesze sie, bo mam okienko w idealnym miejscu, wlasnie gdy go potrzebuje do swojego szatanskiego planu... MUAHAHA mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 10:36 am
ja pierdole, mi walneli taki plan ze tylko zabic planiste, powiesic za jaja i wepchac mu wacka we wlasny odbyt... mam codziennie na 8, zero okienek i same pojebane klasy... geeez za jakie grzechy!?!?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 3:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 12:46 pm
a ja tez mam wakacje, a plan bede miala w pytke, bo jest nas na roku 20 osob, zaczynamy o osmej i konczymy o 15 (no, tak yblo w zeszlym roku, w tym sie chyba niewiele zmieni) <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 3:12 pm
EvilYuki a ja tez mam wakacje, a plan bede miala w pytke, bo jest nas na roku 20 osob, zaczynamy o osmej i konczymy o 15 (no, tak yblo w zeszlym roku, w tym sie chyba niewiele zmieni) <3 Tia, ja tez tak mysalalm...a potem w poniedzialki nam dojebali od 7:30 do 18:20....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 2:13 am
Delein the Wildest EvilYuki a ja tez mam wakacje, a plan bede miala w pytke, bo jest nas na roku 20 osob, zaczynamy o osmej i konczymy o 15 (no, tak yblo w zeszlym roku, w tym sie chyba niewiele zmieni) <3 Tia, ja tez tak mysalalm...a potem w poniedzialki nam dojebali od 7:30 do 18:20.... *przestaje sie cieszyć* ała. a wykopaliska liczą się jako wykłady? czy ćwiczenia? czy to w ogóle oddzielna rzecz? D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 2:48 am
EvilYuki Delein the Wildest EvilYuki a ja tez mam wakacje, a plan bede miala w pytke, bo jest nas na roku 20 osob, zaczynamy o osmej i konczymy o 15 (no, tak yblo w zeszlym roku, w tym sie chyba niewiele zmieni) <3 Tia, ja tez tak mysalalm...a potem w poniedzialki nam dojebali od 7:30 do 18:20.... *przestaje sie cieszyć* ała. a wykopaliska liczą się jako wykłady? czy ćwiczenia? czy to w ogóle oddzielna rzecz? D: Nie wiem jak to jest na archeologii, ale u mnie sa tzw. zajecia terenowe z paru przedmiotow i z kazdego po 5h musimy odbebnic. Przed letnia sesja of kors, bo wtedy jest pogoda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 2:54 am
Delein the Wildest EvilYuki Delein the Wildest EvilYuki a ja tez mam wakacje, a plan bede miala w pytke, bo jest nas na roku 20 osob, zaczynamy o osmej i konczymy o 15 (no, tak yblo w zeszlym roku, w tym sie chyba niewiele zmieni) <3 Tia, ja tez tak mysalalm...a potem w poniedzialki nam dojebali od 7:30 do 18:20.... *przestaje sie cieszyć* ała. a wykopaliska liczą się jako wykłady? czy ćwiczenia? czy to w ogóle oddzielna rzecz? D: Nie wiem jak to jest na archeologii, ale u mnie sa tzw. zajecia terenowe z paru przedmiotow i z kazdego po 5h musimy odbebnic. Przed letnia sesja of kors, bo wtedy jest pogoda. *glomps* sie obaczy sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 10:24 am
EvilYuki a ja tez mam wakacje, a plan bede miala w pytke, bo jest nas na roku 20 osob, zaczynamy o osmej i konczymy o 15 (no, tak yblo w zeszlym roku, w tym sie chyba niewiele zmieni) <3 a ja też, o! kurwa, mam wakacje że aż trzeszcz swędzi i piecze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 12:49 pm
Terrorystka Frania KURWA!!!!! ale mi dojebali plan! nic tylko sie kurwa załamać gonk scream crying stare Ja się przejmuje tym gdzie jeszcze na wakacje pojechać. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 12:53 pm
EvilYuki a ja tez mam wakacje, a plan bede miala w pytke, bo jest nas na roku 20 osob, zaczynamy o osmej i konczymy o 15 (no, tak yblo w zeszlym roku, w tym sie chyba niewiele zmieni) <3 nas jest 30, plan mial byc i nie ma, jedni mówia, że zajęcia w Poznaniu, inni, ze w Kościanie - to sie nazywa kurwa organizacja 3nodding xd gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 1:13 pm
Jaswinder EvilYuki a ja tez mam wakacje, a plan bede miala w pytke, bo jest nas na roku 20 osob, zaczynamy o osmej i konczymy o 15 (no, tak yblo w zeszlym roku, w tym sie chyba niewiele zmieni) <3 nas jest 30, plan mial byc i nie ma, jedni mówia, że zajęcia w Poznaniu, inni, ze w Kościanie - to sie nazywa kurwa organizacja 3nodding xd gonk to co tu i gdzie meczysz profesorow? co za pojebana uczelnia robi tak zajecia? XD kiedys pamietam, jak musialem jezdzic po wszystkich wiochach do szkol- zeby i wiejskie dzieci musialy sie uczyc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 28, 2007 4:31 pm
Terrorystka Frania KURWA!!!!! ale mi dojebali plan! nic tylko sie kurwa załamać gonk scream crying stare no to witaj w klubie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 1:41 pm
cicha Terrorystka Frania KURWA!!!!! ale mi dojebali plan! nic tylko sie kurwa załamać gonk scream crying stare no to witaj w klubie a ja mam wyjebisty plan, mam czas na wszystko prawie, nawet na zajęcia dodatkowe... tylko, kurwa, nie mogę się jeszcze zapisywać na zajęcia dodatkowe w USOSie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|