Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 250 251 252 253 254 255 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Terrorystka Frania

PostPosted: Mon Sep 03, 2007 2:55 am

KURWA!!!!! ale mi dojebali plan! nic tylko sie kurwa załamać gonk scream crying stare
PostPosted: Mon Sep 03, 2007 5:21 am

Terrorystka Frania
KURWA!!!!! ale mi dojebali plan! nic tylko sie kurwa załamać gonk scream crying stare
ja mam tam 2 razy wiecej wszystkiego niz zwykle, bo drugi semestr upchali nam w 1, ale sie ciesze... tak... ciesze sie, bo mam okienko w idealnym miejscu, wlasnie gdy go potrzebuje do swojego szatanskiego planu... MUAHAHA mrgreen

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Gagarin

PostPosted: Tue Sep 04, 2007 10:36 am

ja pierdole, mi walneli taki plan ze tylko zabic planiste, powiesic za jaja i wepchac mu wacka we wlasny odbyt...
mam codziennie na 8, zero okienek i same pojebane klasy... geeez za jakie grzechy!?!?!?!
PostPosted: Tue Sep 04, 2007 3:20 pm

A ja mam kurwa wakacje

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

EvilYuki
Crew

PostPosted: Thu Sep 06, 2007 12:46 pm

a ja tez mam wakacje, a plan bede miala w pytke, bo jest nas na roku 20 osob, zaczynamy o osmej i konczymy o 15 (no, tak yblo w zeszlym roku, w tym sie chyba niewiele zmieni) <3
PostPosted: Thu Sep 06, 2007 3:12 pm

EvilYuki
a ja tez mam wakacje, a plan bede miala w pytke, bo jest nas na roku 20 osob, zaczynamy o osmej i konczymy o 15 (no, tak yblo w zeszlym roku, w tym sie chyba niewiele zmieni) <3

Tia, ja tez tak mysalalm...a potem w poniedzialki nam dojebali od 7:30 do 18:20....

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

EvilYuki
Crew

PostPosted: Fri Sep 07, 2007 2:13 am

Delein the Wildest
EvilYuki

Tia, ja tez tak mysalalm...a potem w poniedzialki nam dojebali od 7:30 do 18:20....
*przestaje sie cieszyć*

ała.

a wykopaliska liczą się jako wykłady? czy ćwiczenia? czy to w ogóle oddzielna rzecz? D:
PostPosted: Fri Sep 07, 2007 2:48 am

EvilYuki
Delein the Wildest
EvilYuki

*przestaje sie cieszyć*

ała.

a wykopaliska liczą się jako wykłady? czy ćwiczenia? czy to w ogóle oddzielna rzecz? D:

Nie wiem jak to jest na archeologii, ale u mnie sa tzw. zajecia terenowe z paru przedmiotow i z kazdego po 5h musimy odbebnic. Przed letnia sesja of kors, bo wtedy jest pogoda.

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

EvilYuki
Crew

PostPosted: Fri Sep 07, 2007 2:54 am

Delein the Wildest
EvilYuki
Delein the Wildest
EvilYuki

*przestaje sie cieszyć*

ała.

Nie wiem jak to jest na archeologii, ale u mnie sa tzw. zajecia terenowe z paru przedmiotow i z kazdego po 5h musimy odbebnic. Przed letnia sesja of kors, bo wtedy jest pogoda.
*glomps*

sie obaczy sie
PostPosted: Fri Sep 07, 2007 10:24 am

EvilYuki
Delein the Wildest
A ja mam kurwa wakacje
a ja też, o! kurwa, mam wakacje że aż trzeszcz swędzi i piecze.

Kukus

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon Sep 10, 2007 12:49 pm

Terrorystka Frania

Ja się przejmuje tym gdzie jeszcze na wakacje pojechać. mrgreen
PostPosted: Mon Sep 10, 2007 12:53 pm

EvilYuki
nas jest 30, plan mial byc i nie ma, jedni mówia, że zajęcia w Poznaniu, inni, ze w Kościanie - to sie nazywa kurwa organizacja 3nodding xd gonk

Jaswinder

Sparkly Hunter

Gagarin

PostPosted: Sat Sep 15, 2007 1:13 pm

Jaswinder
EvilYuki
nas jest 30, plan mial byc i nie ma, jedni mówia, że zajęcia w Poznaniu, inni, ze w Kościanie - to sie nazywa kurwa organizacja 3nodding xd gonk
to co tu i gdzie meczysz profesorow? co za pojebana uczelnia robi tak zajecia? XD

kiedys pamietam, jak musialem jezdzic po wszystkich wiochach do szkol- zeby i wiejskie dzieci musialy sie uczyc XD
PostPosted: Fri Sep 28, 2007 4:31 pm

Terrorystka Frania

no to witaj w klubie

Jagaimo Midori Hime

8,600 Points
  • Alchemy Level 1 100
  • Cheerleader 200
  • Bunny Hoarder 150

Kukus

PostPosted: Tue Oct 02, 2007 1:41 pm

cicha
Terrorystka Frania

no to witaj w klubie
a ja mam wyjebisty plan, mam czas na wszystko prawie, nawet na zajęcia dodatkowe... tylko, kurwa, nie mogę się jeszcze zapisywać na zajęcia dodatkowe w USOSie emo
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 250 251 252 253 254 255 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games