|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 9:50 am
pirate oi! jestem gola i wesola siurala siurala la mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 9:53 am
Baliaur pirate oi! jestem gola i wesola siurala siurala la mrgreen ty zboczenico mrgreen co ty taka zroznegilzowana co? przeciez goraco nie jest mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 10:02 am
Twisted_Exile Baliaur pirate oi! jestem gola i wesola siurala siurala la mrgreen ty zboczenico mrgreen co ty taka zroznegilzowana co? przeciez goraco nie jest mrgreen twisted ktos to robic musi rofl bulwersuje gaiowe dewotki ot co! pirate
szkoda ze nie ma tu wora na... face..ee tzn prezenty xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 10:03 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur pirate oi! jestem gola i wesola siurala siurala la mrgreen ty zboczenico mrgreen co ty taka zroznegilzowana co? przeciez goraco nie jest mrgreen twisted ktos to robic musi rofl bulwersuje gaiowe dewotki ot co! pirate
szkoda ze nie ma tu wora na... face..ee tzn prezenty xd heart czuje sie zbulwersowana xd ubierz sie antychmiast to nie wypada tak latac z golym dupskiem zwlaszcza jak moga sie mezczyzni niedaleko krecic jestes nieprzywoita xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 10:15 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur pirate oi! jestem gola i wesola siurala siurala la mrgreen ty zboczenico mrgreen co ty taka zroznegilzowana co? przeciez goraco nie jest mrgreen twisted ktos to robic musi rofl bulwersuje gaiowe dewotki ot co! pirate
szkoda ze nie ma tu wora na... face..ee tzn prezenty xd heart czuje sie zbulwersowana xd ubierz sie antychmiast to nie wypada tak latac z golym dupskiem zwlaszcza jak moga sie mezczyzni niedaleko krecic jestes nieprzywoita xd mrgreen twisted dziekuje..postoje rofl rofl rofl rofl
Ty nie masz wyczucia artywstecznego crying mrgreen nykt mi nie zabroni ludzi bulwersowac heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 10:17 am
Baliaur dziekuje..postoje rofl rofl rofl rofl
Ty nie masz wyczucia artywstecznego crying mrgreen nykt mi nie zabroni ludzi bulwersowac heart xd przeciez zartowalam mnie jest ciezko zbulwersowac rolleyes mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 10:23 am
Twisted_Exile Baliaur dziekuje..postoje rofl rofl rofl rofl
Ty nie masz wyczucia artywstecznego crying mrgreen nykt mi nie zabroni ludzi bulwersowac heart xd przeciez zartowalam mnie jest ciezko zbulwersowac rolleyes mrgreen twisted mezczyzna jedna sztuka potrzebny! pilnie ! heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 10:25 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur dziekuje..postoje rofl rofl rofl rofl
Ty nie masz wyczucia artywstecznego crying mrgreen nykt mi nie zabroni ludzi bulwersowac heart xd przeciez zartowalam mnie jest ciezko zbulwersowac rolleyes mrgreen twisted mezczyzna jedna sztuka potrzebny! pilnie ! heart xd mrgreen albo lepiej dwie mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 10:27 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur dziekuje..postoje rofl rofl rofl rofl
Ty nie masz wyczucia artywstecznego crying mrgreen nykt mi nie zabroni ludzi bulwersowac heart xd przeciez zartowalam mnie jest ciezko zbulwersowac rolleyes mrgreen twisted mezczyzna jedna sztuka potrzebny! pilnie ! heart xd mrgreen albo lepiej dwie mrgreen twisted [ align=center]o zesh! to twierdzisz ze jeden by sobie nie poradzil? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 10:28 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur dziekuje..postoje rofl rofl rofl rofl
Ty nie masz wyczucia artywstecznego crying mrgreen nykt mi nie zabroni ludzi bulwersowac heart xd przeciez zartowalam mnie jest ciezko zbulwersowac rolleyes mrgreen twisted mezczyzna jedna sztuka potrzebny! pilnie ! heart xd mrgreen albo lepiej dwie mrgreen twisted [ align=center]o zesh! to twierdzisz ze jeden by sobie nie poradzil? mrgreen jeden dla ciebie drugi dla mnie razz whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 10:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 12:55 pm
jak mowilem witam ponownie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 12:41 am
.................. ninja dobry ninja ................... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 12:59 am
Twisted_Exile .................. ninja dobry ninja ................... twisted dobre bobry sierzancie.....baaacznosc! pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 1:03 am
revcat Twisted_Exile .................. ninja dobry ninja ................... twisted dobre bobry sierzancie.....baaacznosc! pirate mrgreen *stoi na bacznosc salutuje* melduje sie do sluzyby panie generale twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|