|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 9:32 am
Rin_Youkai * ponowne tornado* Byla sobie gaska mala, gaska mala , gaska mala Hyyyy * nabiera duzo powietrza * gaska mala, gaska mala, gaska mala, gaska mala Hyyyyyyy * znowy wdech* ...* po 30 minutach* Yeeeeee! udalo sie rofl ubylo mi sporo energii o.O super tekścior mrgreen ściagne sobie ;D zatrudnie cie na pół etatu ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 9:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 9:34 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai * ponowne tornado* Byla sobie gaska mala, gaska mala , gaska mala Hyyyy * nabiera duzo powietrza * gaska mala, gaska mala, gaska mala, gaska mala Hyyyyyyy * znowy wdech* ...* po 30 minutach* Yeeeeee! udalo sie rofl ubylo mi sporo energii o.O super tekścior mrgreen ściagne sobie ;D zatrudnie cie na pół etatu ;PYeee to bedzie moja pierwsza praca *dumna* a co bede robic ? >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 9:35 am
Aidanna http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=16105609&page=1 wspomozcie Rodzyna xp tak jest!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 9:39 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai * ponowne tornado* Byla sobie gaska mala, gaska mala , gaska mala Hyyyy * nabiera duzo powietrza * gaska mala, gaska mala, gaska mala, gaska mala Hyyyyyyy * znowy wdech* ...* po 30 minutach* Yeeeeee! udalo sie rofl ubylo mi sporo energii o.O super tekścior mrgreen ściagne sobie ;D zatrudnie cie na pół etatu ;PYeee to bedzie moja pierwsza praca *dumna* a co bede robic ? >_> masowac mi głowe mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 9:41 am
Rin_Youkai Aidanna http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=16105609&page=1 wspomozcie Rodzyna xp tak jest! wygralam... dziekowac za glos 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 9:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 9:42 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Yeee to bedzie moja pierwsza praca *dumna* a co bede robic ? >_> masowac mi głowe mrgreen tylko tyle... moja pierwsza praca ma polegac tylko na tym?! * rozwala caly pokoj* nyo teraz dodatkowo tu posprzatam xd a jak z wynagrodzeniem >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 9:44 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=16105609&page=1 wspomozcie Rodzyna xp tak jest! wygralam... dziekowac za glos 3nodding O TAK! MRAU! * rzut na nia po tygrysiemu* Rin sie do czegos przydala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 9:44 am
MISIEK!!!! *skacze na niego, tuli i mizia sie o niego* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 9:45 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Yeee to bedzie moja pierwsza praca *dumna* a co bede robic ? >_> masowac mi głowe mrgreen tylko tyle... moja pierwsza praca ma polegac tylko na tym?! * rozwala caly pokoj* nyo teraz dodatkowo tu posprzatam xd a jak z wynagrodzeniem >_> moj widok ci nie wystarczy? mrgreen dobra mozesz prac mi skarpetki i bielizne cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 9:45 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=16105609&page=1 wspomozcie Rodzyna xp tak jest! wygralam... dziekowac za glos 3nodding O TAK! MRAU! * rzut na nia po tygrysiemu* Rin sie do czegos przydala xd jeszzce ok 120k i bede miec anklets... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 9:47 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Yeee to bedzie moja pierwsza praca *dumna* a co bede robic ? >_> masowac mi głowe mrgreen tylko tyle... moja pierwsza praca ma polegac tylko na tym?! * rozwala caly pokoj* nyo teraz dodatkowo tu posprzatam xd a jak z wynagrodzeniem >_> moj widok ci nie wystarczy? mrgreen dobra mozesz prac mi skarpetki i bielizne cool yyyy .... no to ile bede dostawac ? XD za pranie to dodatkowa oplata szefie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 9:49 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Yeee to bedzie moja pierwsza praca *dumna* a co bede robic ? >_> masowac mi głowe mrgreen tylko tyle... moja pierwsza praca ma polegac tylko na tym?! * rozwala caly pokoj* nyo teraz dodatkowo tu posprzatam xd a jak z wynagrodzeniem >_> moj widok ci nie wystarczy? mrgreen dobra mozesz prac mi skarpetki i bielizne cool yyyy .... no to ile bede dostawac ? XD za pranie to dodatkowa oplata szefie mrgreen wszyscy tylko szmal widza ;P dobra dam ci 10zł za dzien cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 9:49 am
Aidanna jeszzce ok 120k i bede miec anklets... domokun Ro-dzyn! Ro-dzyn! *dopinguje ja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|