|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 8:17 am
Terrorystka Frania a ide od was nudni jestescie D: a ty brzydka, pa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 8:19 am
BeeWolf A New Found Glory - [New Found Glory #03] Sincerely Me Red hot chilli pepers-other side.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 8:20 am
ja chce juz niedziele emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 8:21 am
BeeWolf Terrorystka Frania a ide od was nudni jestescie D: a ty brzydka, pa. szczery az do bolu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 8:25 am
Aidanna ja chce juz niedziele emo A ja chce świety spokoj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 8:26 am
BeeWolf Aidanna ja chce juz niedziele emo A ja chce świety spokoj. ode mnie bedziesz miec spokoj od niedzieli przez pare dni talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 8:28 am
Aidanna BeeWolf Aidanna ja chce juz niedziele emo A ja chce świety spokoj. ode mnie bedziesz miec spokoj od niedzieli przez pare dni talk2hand a czemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 8:29 am
Aidanna BeeWolf Aidanna ja chce juz niedziele emo A ja chce świety spokoj. ode mnie bedziesz miec spokoj od niedzieli przez pare dni talk2hand Ty to chyba akorat sprawiasz najmniejsze problemy. >Szamie sobie chemidzne dziadostwo o smaku czekolady<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 8:30 am
BeeWolf Ty to chyba akorat sprawiasz najmniejsze problemy. >Szamie sobie chemidzne dziadostwo o smaku czekolady< a co Ciebie tak dobija?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 8:31 am
Rin_Youkai Aidanna BeeWolf Aidanna ja chce juz niedziele emo A ja chce świety spokoj. ode mnie bedziesz miec spokoj od niedzieli przez pare dni talk2hand a czemu? kochanie moje przyjezdza! heart 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 8:32 am
Aidanna kochanie moje przyjezdza! heart 4laugh heart a co to byla za zla rzecz ktora zrobilas ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 8:32 am
BeeWolf Aidanna BeeWolf Aidanna ja chce juz niedziele emo A ja chce świety spokoj. ode mnie bedziesz miec spokoj od niedzieli przez pare dni talk2hand Ty to chyba akorat sprawiasz najmniejsze problemy. >Szamie sobie chemidzne dziadostwo o smaku czekolady< naprawde?! surprised oj marudzisz... produkt czekolado podobny... fuj talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 8:34 am
Rin_Youkai Aidanna kochanie moje przyjezdza! heart 4laugh heart a co to byla za zla rzecz ktora zrobilas ninja ? scielam kudelki x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 8:34 am